ROBERT Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zdróweczka Wam Wszystkim życzymy z Kasią bo jak wiadomo to jest najważniejsze,reszta przyjdzie c czasem. Dzięki i nawzajem Wesołych Ja mogę wrobić Artura ... mam to zrobić :?: To byla groźba karalna. :gwizdanie: To nie była groźba , to były żarty
Wilma Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ktoś jest już po? O mój jasnowidz widzę jest już :gwizdanie: Ktoś jest już po? Zależy po czym Kolacji wigilijnej jak domniemam
ROBERT Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ktoś jest już po? Zależy po czym Wilmie chyba nie chodziło o
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ktoś jest już po? Zależy po czym Kolacji wigilijnej jak domniemam A no też tak właśnie myślałem [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 22:07_________________________________________________ Ktoś jest już po? Zależy po czym Wilmie chyba nie chodziło o Ciiii :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Dobra ja i tak na razie spadam :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Dobra ja i tak na razie spadam :gwizdanie: No tak wystarczyło tylko wspomnieć :polew:
Wilma Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ktoś jest już po? Zależy po czym Kolacji wigilijnej jak domniemam A no też tak właśnie myślałem Nooo noo właśnie grzeczni chłopcy o niczym innym by myśleć nie mogli przecież Dobra ja i tak na razie spadam :gwizdanie: Zero pożytku z tego chłopa....
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ktoś jest już po? Zależy po czym Kolacji wigilijnej jak domniemam A no też tak właśnie myślałem Nooo noo właśnie grzeczni chłopcy o niczym innym by myśleć nie mogli przecież I proszę jaka celna uwaga Dobra ja i tak na razie spadam :gwizdanie: Zero pożytku z tego chłopa....
Arturoo Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Luzik Robercie,żartowałem oczywiście
Wilma Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ktoś jest już po? Zależy po czym Kolacji wigilijnej jak domniemam A no też tak właśnie myślałem Nooo noo właśnie grzeczni chłopcy o niczym innym by myśleć nie mogli przecież I proszę jaka celna uwaga Dobra ja i tak na razie spadam :gwizdanie: Zero pożytku z tego chłopa.... To go przerosło tak mi się wydaje...
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ktoś jest już po? Zależy po czym Kolacji wigilijnej jak domniemam A no też tak właśnie myślałem Nooo noo właśnie grzeczni chłopcy o niczym innym by myśleć nie mogli przecież I proszę jaka celna uwaga Dobra ja i tak na razie spadam :gwizdanie: Zero pożytku z tego chłopa.... To go przerosło tak mi się wydaje... Przestraszyłaś go
Wilma Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ktoś jest już po? Zależy po czym Kolacji wigilijnej jak domniemam A no też tak właśnie myślałem Nooo noo właśnie grzeczni chłopcy o niczym innym by myśleć nie mogli przecież I proszę jaka celna uwaga Dobra ja i tak na razie spadam :gwizdanie: Zero pożytku z tego chłopa.... To go przerosło tak mi się wydaje... Przestraszyłaś go Robercik boi się silnych kobiet :naughty: [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 22:28_________________________________________________Ależ tu milczą... i oni tak chcą Gliwice wyprzedzić...
ROBERT Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Co to za obgadywanie mnie pod moją nieobecność
Wilma Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Co to za obgadywanie mnie pod moją nieobecność To jedynie wymiana faktów :>
Wilma Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 A jest tu jakieś kłamstwo? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi