Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokladnie staremu powinni porządny wp***dol spuścić bo to on jest temu winien gówniarz nie wie ze robi zle bo stary widac nawet mu pokazuje na tym filmiku co ma zrobic :baseball: :bicz3: :bicz:

wp***dol :?: :!: ... ja bym posłał na niego jakiegoś a'la Pudziana i nich robi z nim to co jego łebek z tym kotem

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dokladnie staremu powinni porządny wp***dol spuścić bo to on jest temu winien gówniarz nie wie ze robi zle bo stary widac nawet mu pokazuje na tym filmiku co ma zrobic :baseball: :bicz3: :bicz:

wp***dol :?: :!: ... ja bym posłał na niego jakiegoś a'la Pudziana i nich robi z nim to co jego łebek z tym kotem

czyli to samo co jo porządny wp***dol :gwizdanie:

Opublikowano

Nie wiem czy to już czasem dziś na TVN nie pokazywali, ale starego to bym na żarcie dla kotów przerobił :kwasny::baseball:

Opublikowano

czyli to samo co jo porządny wp***dol :gwizdanie:

no w sumie racja :wink4:

Opublikowano

Ja bym go tak za nogę złapał zaczął kręcić w kółko i tak z pełnej piz*y w ścianę (tak z 10 razy) :rolleyes:

Opublikowano

takiego wpierdo..ć do byle więzienia i rozpuścić plotkę ,że pedofil,tam by się już nim "zaopiekowali" :evil::bokser::sex::bokser::sex::bokser::sex::bokser::sex:

Opublikowano

na dzień dobry co najmniej taki szlag w ryj , żeby szczęka pękła

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano
:hi: :hi: witam odnośnie tego filmu to patologiczne zachowanie będzie miało swój wynik w przyszłości, mam nadzieję że synek jak dorośnie to z ojcem zrobi to samo co z kotkiem, bo czym skorupka za młodu......nie wiem czy czytaliście o tym ale podobno policja i prokuratura są na tropie autora filmu :good:
Opublikowano

My też jesteśmy na jego tropie :baseball: :baseball: :baseball:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 10:07_________________________________________________http://www.widelec.org/index.php?page2=1&site=blog&action=detail&view_type=1&blog_id=3614&site=blog&section=1&text=&pages=10

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

sexy-military-women-around-the-world17.jpg

Holland :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hej

Daniel i jak zawiecha, dalej wali :?:

Opublikowano

hej