ROBERT Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 dokladnie staremu powinni porządny wp***dol spuścić bo to on jest temu winien gówniarz nie wie ze robi zle bo stary widac nawet mu pokazuje na tym filmiku co ma zrobic :bicz3: wp***dol :?: :!: ... ja bym posłał na niego jakiegoś a'la Pudziana i nich robi z nim to co jego łebek z tym kotem
diman Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 dokladnie staremu powinni porządny wp***dol spuścić bo to on jest temu winien gówniarz nie wie ze robi zle bo stary widac nawet mu pokazuje na tym filmiku co ma zrobic :bicz3: wp***dol :?: :!: ... ja bym posłał na niego jakiegoś a'la Pudziana i nich robi z nim to co jego łebek z tym kotem czyli to samo co jo porządny wp***dol :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Nie wiem czy to już czasem dziś na TVN nie pokazywali, ale starego to bym na żarcie dla kotów przerobił
ROBERT Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 czyli to samo co jo porządny wp***dol :gwizdanie: no w sumie racja
Guregoru Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 dokladnie staremu powinni porządny wp***dol spuścić bo to on jest temu winien gówniarz nie wie ze robi zle bo stary widac nawet mu pokazuje na tym filmiku co ma zrobic :bicz3: wp***dol :?: :!: ... ja bym posłał na niego jakiegoś a'la Pudziana i nich robi z nim to co jego łebek z tym kotem Ja bym go tak za nogę złapał zaczął kręcić w kółko i tak z pełnej piz*y w ścianę (tak z 10 razy)
Arturoo Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 takiego wpierdo..ć do byle więzienia i rozpuścić plotkę ,że pedofil,tam by się już nim "zaopiekowali"
ROBERT Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 na dzień dobry co najmniej taki szlag w ryj , żeby szczęka pękła
andy_sky Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 :hi: witam odnośnie tego filmu to patologiczne zachowanie będzie miało swój wynik w przyszłości, mam nadzieję że synek jak dorośnie to z ojcem zrobi to samo co z kotkiem, bo czym skorupka za młodu......nie wiem czy czytaliście o tym ale podobno policja i prokuratura są na tropie autora filmu
H4mm3R Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 My też jesteśmy na jego tropie :baseball: [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 10:07_________________________________________________http://www.widelec.org/index.php?page2=1&site=blog&action=detail&view_type=1&blog_id=3614&site=blog§ion=1&text=&pages=10
A-rek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 http://buzzinn.net/sexy-military-women-around-the-world/?utm_source=avalanchers.com&utm_medium=referral&utm_campaign=avalanchers Polki i tak najładniejsze no co ty, ja tam widze ladniejsze :gwizdanie: Arek czytałeś PW :?: oczywiscie
A-rek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 hej Daniel i jak zawiecha, dalej wali :?:
blant88 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 hej Daniel i jak zawiecha, dalej wali :?: no niestety :thumbdown:
Rekomendowane odpowiedzi