Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 w końcu wyszło :> Hahahaha dobre, to mi się podoba :polew: Tylko auto średnio...przód za mało "drapieżny"
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Złote fele na zimę dziad jeden :bicz:
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 O kryształkach Swarovskiego zapomniał
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 A niech ma , przelewik zrobiony Taki skromny datek wysłałem
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 A niech ma , przelewik zrobiony Taki skromny datek wysłałem 1 gr?
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie no tylko stówkę mu przelałem (ostatnią)
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie no tylko stówkę mu przelałem (ostatnią) Ty to masz lekką rękę...
wiesiek3d Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie no tylko stówkę mu przelałem (ostatnią) No bo myślałem.
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Taki c**j :!: :!: :!: ... ani grosza dziadowi bym nie dał :wallbash: :bicz:
wiesiek3d Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 No bo myślałem. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Taki ch***j :!: :!: :!: ... ani grosza dziadowi bym nie dał :wallbash: :bicz: Nawrócił się ufff... już mnie nabrać zdążył :polew:
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Taaa Rydzykowi kasę bym przelał Ale są tacy tępi ludzie ( mochery )
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Oj niejedna starsza babcinka przepisała kościołowi swoje mieszkanie i inne tego typu...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Oj niejedna starsza babcinka przepisała kościołowi swoje mieszkanie i inne tego typu... a teraz żebra pod tym kościołem
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Oj niejedna starsza babcinka przepisała kościołowi swoje mieszkanie i inne tego typu... a teraz żebra pod tym kościołem Cóż... głupota nie zna granic
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Cóż... głupota nie zna granic A ojciec dyrektor sobie złote fele na zimę kupuje :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Oj niejedna starsza babcinka przepisała kościołowi swoje mieszkanie i inne tego typu... a teraz żebra pod tym kościołem Cóż... głupota nie zna granic Podawać adresy i dane osobowe ja wam przez ojca dyrektora załatwię ekskomunikę. :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi