Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ale że też oni mają czelność brać... "miłujący bracia i siostrzyczki"... Oj niejedna starsza babcinka przepisała kościołowi swoje mieszkanie i inne tego typu... a teraz żebra pod tym kościołem Cóż... głupota nie zna granic Podawać adresy i dane osobowe ja wam przez ojca dyrektora załatwię ekskomunikę. :polew: :polew: To ja już oddam to mieszkanie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 ... "miłujący bracia i siostrzyczki"... :polew: :kox: [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 12:40_________________________________________________ To ja już oddam to mieszkanie :polew: Ty lepiej oddaj to S8 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Taaaa a potem se plotą warkoczyki z moheru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wszystko oddam tylko żeby Wiesiek się z nim nie dogadał :polew: Taaaa a potem se plotą warkoczyki z moheru. :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wszystko oddam tylko żeby Wiesiek się z nim nie dogadał :polew: Wiesiek bierze te S8 :gwizdanie: [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 12:44_________________________________________________Wiesiek tak co do spota przekroczysz 1k postów w tym wątku ( nie wiele brakuje ) ... będzie kolejna flacha :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wszystko oddam tylko żeby Wiesiek się z nim nie dogadał :polew: Wiesiek bierze te S8 :gwizdanie: Ee no nie koleżance, postawi abstynentka następna i sie dogadamy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wszystko oddam tylko żeby Wiesiek się z nim nie dogadał :polew: Wiesiek bierze te S8 :gwizdanie: Ee no nie koleżance, postawi abstynentka następna i sie dogadamy :gwizdanie: Hahahaha ja słyszałam, że Robert chce przekroczyć magiczną 600setną stronę i 1k postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Hahahaha ja słyszałam, że Robert chce przekroczyć magiczną 600setną stronę i 1k postów Też postawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 ... 1k postów to Wiesiek się zbliża [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 12:52_________________________________________________ Hahahaha ja słyszałam, że Robert chce przekroczyć magiczną 600setną stronę i 1k postów Też postawi. No a jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Robert pokaż wykaz bo ja nie potrafię. Jaki telefon kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 c.d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 c.d. Szczera prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 c.d. taaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 .......... [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 12:56_________________________________________________ :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Jaki telefon kupić Ja pod koniec stycznia chyba wezmę Nokię E52 ( choć są różne wersje że Nokia "spadła na psy" ) [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 12:57_________________________________________________ .......... [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 12:56_________________________________________________ :> :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 dobra koniec z ojczulkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 To na następnym spocie będzie się działo [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 12:58_________________________________________________ Robert pokaż wykaz bo ja nie potrafię. Wiesiek masz w tej chwili 928 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilma Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 c.d. Szczera prawda No niestety... ... 1k postów to Wiesiek się zbliża Aj dałam pupy Ale za to zbliżamy się do 9k wypowiedzi w tym wątku, więc masz możliwość się wykazać To na następnym spocie będzie się działo O to będzie mi łatwiej jej szukać, dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja pod koniec stycznia chyba wezmę Nokię E52 ( choć są różne wersje że Nokia "spadła na psy" ) różne wersje to samo mówiące [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 12:59_________________________________________________i NIE, nie jestem do nokii uprzedzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Aj dałam pupy Komu :kox: [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 13:00_________________________________________________ Ja pod koniec stycznia chyba wezmę Nokię E52 ( choć są różne wersje że Nokia "spadła na psy" ) różne wersje to samo mówiące [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 12:59_________________________________________________i NIE, nie jestem do nokii uprzedzony Ja tam i tak biorę Nokię ew. SE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi