Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zaraz wracam bo lece do maluchów

Opublikowano
:hi:Arturze :>[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 22:06_________________________________________________i co tak wszyscy zamilkli :?: :gwizdanie:
Opublikowano

:dontknow:

Mi net zaś dziś tak muli :wallbash:

Opublikowano

A ja oczekuje na jakiś temat bardziej pode mnie :tongue4:

No i nie lubię przeszkadzać w rozmowach

Opublikowano

byłem ,wróciłem[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 22:20_________________________________________________

Ja w przyszłym tygodniu chyba biorę E52 lub 6720

Daj rzesz spokój z fińskimi zabawkami :thumbdown:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 22:21_________________________________________________Wiesz co jest stabilne w tych telefonach :?:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 22:22_________________________________________________:?:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 22:22_________________________________________________:?:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 22:22_________________________________________________Powiem Ci ......................

ładowarki stojące na biurku

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:palacz:
Opublikowano
Opublikowano

pisze i robie jednoczesnie

:embarrassed:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 22:30_________________________________________________jedno moge zj.......

Opublikowano

pisze i robie jednoczesnie

:embarrassed:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 22:30_________________________________________________jedno moge zj.......

Zadam niedyskretne pytanie... co robisz, że tak ciężko idzie? :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

ja lece trzymajcie sie :)

:hi:

Opublikowano

Opublikowano

Jeszcze co do Nokii , miałem już kilka modeli tej Fińskiej firmy (było tego trochę) , Marzena też miała ( ma nawet teraz) nigdy z żadną nie miałem najmniejszych problemów , czego nie mogę powiedzieć o Motoroli , Szajsungu czy nawet SE ... ja potrzebuję telefon do dzwonienia , napisania jakiegoś tam SMS'a , rano do roboty żeby mnie obudził itp. ... nie jest mi potrzebne jakaś obsługa różnych aplikacji i innych dupereli , jak Ty ciągle coś tam kombinowałeś z netem itp. to może i się wieszała , ja takich funkcji nie potrzebuję , owszem mogą sobie być ale b. rzadko z nich skorzystam ... po drugie to doradź mi dobry tel . ( nie Nokię ) ale nie dotykowy , normalny o tradycyjnym wyglądzie telefon :wink4:

[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 22:40_________________________________________________

Opublikowano

Jeszcze co do Nokii , miałem już kilka modeli tej Fińskiej firmy (było tego trochę) , Marzena też miała ( ma nawet teraz) nigdy z żadną nie miałem najmniejszych problemów , czego nie mogę powiedzieć o Motoroli , Szajsungu czy nawet SE ... ja potrzebuję telefon do dzwonienia , napisania jakiegoś tam SMS'a , rano do roboty żeby mnie obudził itp. ... nie jest mi potrzebne jakaś obsługa różnych aplikacji i innych dupereli , jak Ty ciągle coś tam kombinowałeś z netem itp. to może i się wieszała , ja takich funkcji nie potrzebuję , owszem mogą sobie być ale b. rzadko z nich skorzystam ... po drugie to doradź mi dobry tel . ( nie Nokię ) ale nie dotykowy , normalny o tradycyjnym wyglądzie telefon :wink4:

A czemu nie chcesz znów Nokii skoro tak? Poprzedni telefon jaki miałam, to była Nokia N72 i uważam, że był to bardzo trafiony telefon i do pisania i dzwonienia i zdjęć i innych bzdetów, jedyny jej minus (choć nie dla mnie), to rozmiar, bo jest dość sporym telefonem.

Opublikowano

No biorę Nokię tak czy siak :wink4: ... ale Artur , Tomek i nawet Daniel piszą że Nokia to badziew , ja na razie uważam że są to najlepsze tel. a jak tak nie będzie na pewno więcej Nokii nie kupię ... aha no i zapomniałem dopisać do wcześniejszego posta że dobrze jak będzie w miarę dobry aparat :wink4: [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 23:00_________________________________________________Jak pisałem wcześniej jeżeli ktoś używa telefonu do innych funkcji niż został wymyślony ( jakieś bezsensowne aplikacje , dupiny ... ) to rozumiem że się będzie wieszał , w końcu to nie komputer czy nawet laptop ... może za kilka lat tel. będą jeszcze lepsze niż dzisiejsze komputery , ale jeszcze nie teraz (dziś) :wink4: ... możliwe (a nawet na pewno) że jest taka technika ale nie jest dostępna na razie , pomyślcie co by sprzedawali za 5/10 lat ??

Opublikowano

[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 22:40_________________________________________________

ja tez przerobilem tego przez kilka lat kilkanascie roznych modeli, nigdy wiecej :no:-moje zdanie .

Opublikowano

No biorę Nokię tak czy siak :wink4: ... ale Artur , Tomek i nawet Daniel piszą że Nokia to badziew , ja na razie uważam że są to najlepsze tel. a jak tak nie będzie na pewno więcej Nokii nie kupię ... aha no i zapomniałem dopisać do wcześniejszego posta że dobrze jak będzie w miarę dobry aparat :wink4:

Oj jezusie źle napisałam! Nie Nokię N72 tylko N73 :tongue4: przepraszam.

Tam miałam 3.2 megapiksele.

U mnie wszyscy mają Nokie na chwilę obecną... i nie narzekamy.

Opublikowano
:hi: późnym wieczorkiem
Opublikowano

robert pisałem już Ci ,sprawdź coś innego niż do tej pory :naughty::wink4:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 23:12_________________________________________________

:hi: późnym wieczorkiem

:hi: siema :wink4: