andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Mam się bać? :gwizdanie: no raczej, nie będzie letko
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Mam się bać? :gwizdanie: no raczej, nie będzie letko To się wyjaśniaj
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Mam się bać? :gwizdanie: no raczej, nie będzie letko To się wyjaśniaj przyjedź to zobaczysz, teraz ja będę tajemniczy
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Mam się bać? :gwizdanie: no raczej, nie będzie letko To się wyjaśniaj przyjedź to zobaczysz, teraz ja będę tajemniczy Z reguły brak mi cierpliwości... ale tym razem... poradzę sobie
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Mam się bać? :gwizdanie: no raczej, nie będzie letko To się wyjaśniaj przyjedź to zobaczysz, teraz ja będę tajemniczy Z reguły brak mi cierpliwości... ale tym razem... poradzę sobie możemy iść na kompromis, Ty zdradzisz jedną z nurtujących nas Twoich tajemnic, a ja naszą
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Mam się bać? :gwizdanie: no raczej, nie będzie letko To się wyjaśniaj przyjedź to zobaczysz, teraz ja będę tajemniczy Z reguły brak mi cierpliwości... ale tym razem... poradzę sobie możemy iść na kompromis, Ty zdradzisz jedną z nurtujących nas Twoich tajemnic, a ja naszą Ja umiem sobie radzić... więc powiem skromnie... poczekam do spota :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kto ma PS3 w domu :?: Wiesiek a w czym problem , nie mam ale miałem w domu nie raz i grałem [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 21:53_________________________________________________Wilma babochłop
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja umiem sobie radzić... więc powiem skromnie... poczekam do spota ale po co się zadręczać :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ja umiem sobie radzić... więc powiem skromnie... poczekam do spota ale po co się zadręczać :gwizdanie: Bo to co zakazane lepiej smakuje
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ale możesz osiwnąć W 11 dni? Szybki jesteś :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ale możesz osiwnąć W 11 dni? Szybki jesteś :gwizdanie: ja już mam siwe włosy co prawda niewiele ale to już ten nerwowy rocznik
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ale możesz osiwnąć W 11 dni? Szybki jesteś :gwizdanie: ja już mam siwe włosy co prawda niewiele ale to już ten nerwowy rocznik Podfarbujesz, to nikt nie zauważy
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Wilma pierwsza litera imienia Twego , dawaj :!: :!: :!:
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Wilma pierwsza litera imienia Twego , dawaj :!: :!: :!: Robert... rozmawialiśmy już na ten temat :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ale możesz osiwnąć W 11 dni? Szybki jesteś :gwizdanie: ja już mam siwe włosy co prawda niewiele ale to już ten nerwowy rocznik Podfarbujesz, to nikt nie zauważy a robiłaś to wiesz? bo moja babcia jak farbnęła to jej wyszedł fiolet
Wilma Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kiedy ? Dawno temu! Nie powiem... dowiesz się na spocie wszystkich literek.. i to naraz! ale możesz osiwnąć W 11 dni? Szybki jesteś :gwizdanie: ja już mam siwe włosy co prawda niewiele ale to już ten nerwowy rocznik Podfarbujesz, to nikt nie zauważy a robiłaś to wiesz? bo moja babcia jak farbnęła to jej wyszedł fiolet Ja mam naturalny kolor włosów, bo go lubię i nie muszę nic z tym robić... jeszcze Ale to wszystko i tak zależy jaka farba na jakie włosy i
andy_sky Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 to jaki masz bląd że nie widać siwizny
Rekomendowane odpowiedzi