Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 to jak z tą masą ? Kobiet się o takie rzeczy nie pyta kto pyta nie błądzi Wy i tak wzrokowcy
andy_sky Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 proszę tylko nie mów do mnie w 3os.liczby mnogiej
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 proszę tylko nie mów do mnie w 3os.liczby mnogiej Proszę Cię bardzo. Jesteś wzrokowcem przecież
andy_sky Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 proszę tylko nie mów do mnie w 3os.liczby mnogiej Proszę Cię bardzo. Jesteś wzrokowcem przecież tego nie możesz być pewna, generalizujesz
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 proszę tylko nie mów do mnie w 3os.liczby mnogiej Proszę Cię bardzo. Jesteś wzrokowcem przecież tego nie możesz być pewna, generalizujesz Domyślam się Mierzę Ciebie swoją miarką :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 to lepiej nie mierz bo nie wszyscy są tacy sami
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 to lepiej nie mierz bo nie wszyscy są tacy sami No nie uwierzę, że nie zapamiętujesz lepiej wzrokowo
andy_sky Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 kurcze już myślałem, że Cię wywiało, ja raczej nie jestem pamiętliwy, po co se głowę zaśmiecać
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 kurcze już myślałem, że Cię wywiało, ja raczej nie jestem pamiętliwy, po co se głowę zaśmiecać Ja z reguły mam sklerozę, więc do mnie se można pogadać, ale bywa, że nie pamiętam jakiejś piosenki, ale fragmenty teledysku tak lub jakieś słowa,które gdzieś zapisałam, pamiętam w jakim miejscu kartki, albo nie pamiętam jak się ktoś nazywa, ale pamiętam kolor ubrań jak miał(-a) kiedy ostatni raz się widzieliśmy... różne takie pierdoły I ja raczej nie uciekam bez pożegnania
andy_sky Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 to ja się pożegnam mam fajny film, pogadamy jutro
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 to ja się pożegnam mam fajny film, pogadamy jutro No cóż... jak wolisz
wiesiek3d Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Spadam bo młody przyszedł. Wilma na spocie mnie nie będzie, nie żartowałem i bardzo żałuję. Do zawtra , Na schledanou
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Spadam bo młody przyszedł. Wilma na spocie mnie nie będzie, nie żartowałem i bardzo żałuję. Do zawtra , Na schledanou Szkoda Trzymaj się [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 22:05_________________________________________________Milczki... :bicz3:
Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 cosik pusto tylko 8 stron od południa :>
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 cosik pusto tylko 8 stron od południa :> ja tu wiszę od samego rana... więc to reszta nawaliła
Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Cosik słabo się starasz moja droga w takim razie :gwizdanie: .
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Cosik słabo się starasz moja droga w takim razie :gwizdanie: . Ja?! A to tylko ja mam tutaj palce?! Faceci też ich używać chyba potrafią!
Wilma Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nie rób scen Wszystko na mojej głowie ;( A to tylko dlatego, że chcę dobrze...
Rekomendowane odpowiedzi