Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie biję kobiet ... chociaż ... :mysli: .... jak wpadniesz z mężem który okaże się Bossem ruskiej mafii :mysli:

:tongue4:

[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 02:29_________________________________________________Dobra spadam , do jutra :hi:

Opublikowano

Nie biję kobiet ... chociaż ... :mysli: .... jak wpadniesz z mężem który okaże się Bossem ruskiej mafii :mysli:

[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 02:29_________________________________________________Dobra spadam , do jutra :hi:

Chociaż zapowiedziałeś swe skromne zamiary wobec mojej osoby :decayed:

Trzymaj się :hi:

Opublikowano

:hi:

Tomek dowaliłeś Poźkowi :good: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Ktoś musiał :decayed:

dajcie linka :przebiegly:

gliwic się nie dogoni i tak :gwizdanie:

zobaczymy za kilka lat :gwizdanie:

Opublikowano

Tego jeszcze nie było żeby gorole miały najwięcej postów w śląskim temacie :gwizdanie: :D

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 10:10_________________________________________________

Tego jeszcze nie było żeby gorole miały najwięcej postów w śląskim temacie :gwizdanie: :D

Takie czasy :wink4:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 10:10_________________________________________________

No przepraszam :embarrassed: ja "nie chciałam"... :D

Opublikowano

powiedzmy że w to wierzymy :gwizdanie:

Opublikowano

powiedzmy :mysli:

Opublikowano

powiedzmy :mysli:

:wtf:

Opublikowano

:bry::hi:

[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 13:25_________________________________________________

To Tomek musisz więcej pisać :naughty:

Opublikowano

Artur łapie za słòwka :bicz3:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 13:26_________________________________________________

To Tomek musisz więcej pisać :naughty:

Ja nie mam S8 i chopa w rusyji... :gwizdanie:

Opublikowano

Ale masz Sline :naughty: ... (prawie) :sarcastic:

Opublikowano

prawie eslajn to ja mam :D

Opublikowano

prawie eslajn to ja mam :D

prawie robi wielką różnicę ... :naughty:

[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 13:35_________________________________________________Ja myślałem pany nad jakąś kawką dziś na MCDrive (albo gdzieś indziej) ??? :naughty: Kto by podjechał pogadać itp. ... oczywiście że podsunąłem pomysł , nie znaczy że stawiam :cool1:

Opublikowano
Ja myślałem pany nad jakąś kawką dziś na MCDrive (albo gdzieś indziej) ??? Kto by podjechał pogadać itp. ... oczywiście że podsunąłem pomysł , nie znaczy że stawiam

dobry pomysl ale ja niestety odpadam :confused4:

Opublikowano

dobry pomysl ale ja niestety odpadam :confused4:

:confused4:

Jakby się znalazło kilku chętnych ... ale jak nie to pogadamy 15 :wink4:

Opublikowano

Ja myślałem pany nad jakąś kawką dziś na MCDrive (albo gdzieś indziej) ??? :naughty: Kto by podjechał pogadać itp. ... oczywiście że podsunąłem pomysł , nie znaczy że stawiam :cool1:

Jakbyś stawiał to bym może nawet przyjechał

:tongue4:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 14:01_________________________________________________

Do tego Sline brakują mi tylko listwy i znaczki na drzwi :gwizdanie:

Opublikowano

Ja odpadam bo na 16 ide do pracy.[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 14:16_________________________________________________

Artur łapie za słòwka :bicz3:

odkąd miał 4 latka :decayed:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 14:21_________________________________________________

Ja myślałem pany nad jakąś kawką dziś na MCDrive (albo gdzieś indziej) ??? :naughty: Kto by podjechał pogadać itp. ... oczywiście że podsunąłem pomysł , nie znaczy że stawiam :cool1:

Jakbyś stawiał to bym może nawet przyjechał

:tongue4:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 14:01_________________________________________________

chyba ,że koło 22 :naughty:

Opublikowano

Nie to darujemy sobie :confused4: , ja myślałem że po kościele byśmy gdzieś podjechali ale moja mnie uświadomiła że nie idzie bo ją jakieś choróbsko bierze , także ja też dziś posiedzę w domu i się "pokuruje" bo mnie tez jakiś bakcyl się trzyma :wink4:

[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 14:28_________________________________________________

Wjym Tomek fajne to mosz :wink4::good: