Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ucieknę Czemu ? Żebyś mnie nie zbił na dzień dobry
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Nie biję kobiet ... chociaż ... .... jak wpadniesz z mężem który okaże się Bossem ruskiej mafii [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 02:29_________________________________________________Dobra spadam , do jutra
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Nie biję kobiet ... chociaż ... .... jak wpadniesz z mężem który okaże się Bossem ruskiej mafii [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 02:29_________________________________________________Dobra spadam , do jutra Chociaż zapowiedziałeś swe skromne zamiary wobec mojej osoby Trzymaj się
A-rek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Tomek dowaliłeś Poźkowi :oklaski: :oklaski: :oklaski: Ktoś musiał dajcie linka gliwic się nie dogoni i tak :gwizdanie: zobaczymy za kilka lat :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Tego jeszcze nie było żeby gorole miały najwięcej postów w śląskim temacie :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 10:10_________________________________________________ Tego jeszcze nie było żeby gorole miały najwięcej postów w śląskim temacie :gwizdanie: Takie czasy
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 10:10_________________________________________________ Tego jeszcze nie było żeby gorole miały najwięcej postów w śląskim temacie :gwizdanie: Takie czasy No przepraszam ja "nie chciałam"...
A-rek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 10:10_________________________________________________ Tego jeszcze nie było żeby gorole miały najwięcej postów w śląskim temacie :gwizdanie: Takie czasy No przepraszam ja "nie chciałam"... powiedzmy że w to wierzymy :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 10:10_________________________________________________ Tego jeszcze nie było żeby gorole miały najwięcej postów w śląskim temacie :gwizdanie: Takie czasy No przepraszam ja "nie chciałam"... powiedzmy że w to wierzymy :gwizdanie: powiedzmy
A-rek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 10:10_________________________________________________ Tego jeszcze nie było żeby gorole miały najwięcej postów w śląskim temacie :gwizdanie: Takie czasy No przepraszam ja "nie chciałam"... powiedzmy że w to wierzymy :gwizdanie: powiedzmy
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 13:25_________________________________________________ Tego jeszcze nie było żeby gorole miały najwięcej postów w śląskim temacie :gwizdanie: To Tomek musisz więcej pisać
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Artur łapie za słòwka :bicz3:[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 13:26_________________________________________________ Tego jeszcze nie było żeby gorole miały najwięcej postów w śląskim temacie :gwizdanie: To Tomek musisz więcej pisać Ja nie mam S8 i chopa w rusyji... :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ale masz Sline ... (prawie) prawie eslajn to ja mam
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ale masz Sline ... (prawie) prawie eslajn to ja mam prawie robi wielką różnicę ... [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 13:35_________________________________________________Ja myślałem pany nad jakąś kawką dziś na MCDrive (albo gdzieś indziej) ??? Kto by podjechał pogadać itp. ... oczywiście że podsunąłem pomysł , nie znaczy że stawiam
A-rek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja myślałem pany nad jakąś kawką dziś na MCDrive (albo gdzieś indziej) ??? Kto by podjechał pogadać itp. ... oczywiście że podsunąłem pomysł , nie znaczy że stawiam dobry pomysl ale ja niestety odpadam
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 dobry pomysl ale ja niestety odpadam Jakby się znalazło kilku chętnych ... ale jak nie to pogadamy 15
H4mm3R Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja myślałem pany nad jakąś kawką dziś na MCDrive (albo gdzieś indziej) ??? Kto by podjechał pogadać itp. ... oczywiście że podsunąłem pomysł , nie znaczy że stawiam Jakbyś stawiał to bym może nawet przyjechał [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 14:01_________________________________________________ Ale masz Sline ... (prawie) Do tego Sline brakują mi tylko listwy i znaczki na drzwi :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja odpadam bo na 16 ide do pracy.[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 14:16_________________________________________________ Artur łapie za słòwka :bicz3: odkąd miał 4 latka [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 14:21_________________________________________________ Ja myślałem pany nad jakąś kawką dziś na MCDrive (albo gdzieś indziej) ??? Kto by podjechał pogadać itp. ... oczywiście że podsunąłem pomysł , nie znaczy że stawiam Jakbyś stawiał to bym może nawet przyjechał [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 14:01_________________________________________________ Ale masz Sline ... (prawie) Do tego Sline brakują mi tylko listwy i znaczki na drzwi :gwizdanie: chyba ,że koło 22
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Nie to darujemy sobie , ja myślałem że po kościele byśmy gdzieś podjechali ale moja mnie uświadomiła że nie idzie bo ją jakieś choróbsko bierze , także ja też dziś posiedzę w domu i się "pokuruje" bo mnie tez jakiś bakcyl się trzyma [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 14:28_________________________________________________ Do tego Sline brakują mi tylko listwy i znaczki na drzwi :gwizdanie: Wjym Tomek fajne to mosz
Rekomendowane odpowiedzi