Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Jak się dasz porwać jako zakładnik, to się pomyśli :gwizdanie: Nie ... zabierzesz sobie Badboy'a Mówiłam, że się nie spodoba... już kogoś innego chce wcisnąć za siebie... tak mu źle :!: [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 18:45_________________________________________________ [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 18:44_________________________________________________A na letnich to jakie masz fele ? Jak będziesz zakładnikiem, to sobie je nawet dotkniesz, a tak... to męcz się w niewiedzy
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Jak będziesz zakładnikiem, to sobie je nawet dotkniesz, a tak... to męcz się w niewiedzy Nie to nie
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Jak będziesz zakładnikiem, to sobie je nawet dotkniesz, a tak... to męcz się w niewiedzy Nie to nie Widzisz... nawet chłopaków wystraszyłeś tymi fochami... ale skoro chcesz... to i ja mogę
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Stary nie pękaj, wiem że mnie nie będzie ale dasz se rade.
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Stary nie pękaj, wiem że mnie nie będzie ale dasz se rade. On pęka, bo wie, że ze mną nie da sobie rady... stąd woli już Badboy'a poświęcić... :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 A ja tam się nie boję, badboya bym nie dał.
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 On pęka, bo wie, że ze mną nie da sobie rady... stąd woli już Badboy'a poświęcić... :gwizdanie: Taaa...
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 A ja tam się nie boję, badboya bym nie dał. No! I to się nazywa prawdziwy facet :> On pęka, bo wie, że ze mną nie da sobie rady... stąd woli już Badboy'a poświęcić... :gwizdanie: Taaa... Prawda w oczy kole...
wiesiek3d Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No! I to się nazywa prawdziwy facet :>: :notworthy:
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 A ja tam się nie boję, badboya bym nie dał. No! I to się nazywa prawdziwy facet :>
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 A ja tam się nie boję, badboya bym nie dał. No! I to się nazywa prawdziwy facet :> On pęka, bo wie, że ze mną nie da sobie rady... stąd woli już Badboy'a poświęcić... :gwizdanie: Taaa... Prawda w oczy kole... wątpię
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ida i do pieca nałożyć jo był przed chwilą
Wilma Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Sami palacze... :doh1: A ja tam się nie boję, badboya bym nie dał. No! I to się nazywa prawdziwy facet :> On pęka, bo wie, że ze mną nie da sobie rady... stąd woli już Badboy'a poświęcić... :gwizdanie: Taaa... Prawda w oczy kole... wątpię Sprawdzałeś już go wcześniej w tej kwestii? :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 wątpię Artur [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 19:12_________________________________________________ Sprawdzałeś już go wcześniej w tej kwestii? :gwizdanie: nie musiałem ,on jest ze śląska :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Sprawdzałeś już go wcześniej w tej kwestii? :gwizdanie: nie musiałem ,on jest ze śląska :gwizdanie: A widzisz Wilmo :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi