andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 dzięki panowie za odpowiedź,powiedzcie jeszcze, ten sprysk powinien działać punktowo, bo u mnie lata z wycieraczką
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 panowie i pani jedno pytanko: w ameryce w czym wyraza sie wage towaru :?: wiem ze oznaczenie to "lbs" ale co to jest i ile to jest kg :?: wie moze ktos :?: Lbs to są funty Funt – pozaukładowa jednostka masy i ciężaru wywodząca się od rzymskiej libry. Miara funta była różna na przestrzeni wieków w różnych państwach, zwykle wynosiła pomiędzy 0,4 a 0,5 kilograma. Obecnie w państwach anglosaskich jest przyjęty międzynarodowy funt równy 0,453 592 37 kg. Stosowany jest skrót lb (od libra, liczba mnoga w jęz. angielskim: lbs). * funt brytyjski (avoirdupois, powszechnie używany np. w USA), ang. pound: 1 lb = 0,453 592 37 kg = 16 oz (uncji) = 7000 granów (ziaren) 1 kilogram = 2,204 62 funtów
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ... bo u mnie lata z wycieraczką to dobrze robi
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ja ci jej nie dam to takiego uzytku o ktorym wczesniej wspomniales no ja na pewno użyję tylko w jedynym słusznym celu
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 no ja na pewno użyję tylko w jedynym słusznym celu wiem , wiem ... podzielisz się z Robertem :kox:
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ... bo u mnie lata z wycieraczką to dobrze robi czytałem że nie powinna latać gdyż to objaw ułamania
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 no ja na pewno użyję tylko w jedynym słusznym celu wiem , wiem ... podzielisz się z Robertem :kox: Odda mi żebym to zutylizowała
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 no ja na pewno użyję tylko w jedynym słusznym celu wiem , wiem ... podzielisz się z Robertem :kox: a co Arkowi zostawiny pustą i wyślemy po nową
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 a co Arkowi zostawiny pustą i wyślemy po nową Arek będzie czekał pod drzwiami z następną przygotowaną , schłodzoną ...
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 a co Arkowi zostawiny pustą i wyślemy po nową Arek będzie czekał pod drzwiami z następną przygotowaną , schłodzoną ... to lepej niech już leci bo nie zdąży schłodzić
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 czytałem że nie powinna latać gdyż to objaw ułamania W [b6] kręci się z wycieraczką ... żeby w [b5] było inaczej ... możliwe
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 czytałem że nie powinna latać gdyż to objaw ułamania W [b6] kręci się z wycieraczką ... żeby w [b5] było inaczej ... możliwe no przecież miałeś B5
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 to lepej niech już leci bo nie zdąży schłodzić ładnie do śniegu ją zapoda i się będzie chłodzić [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 17:01_________________________________________________ no przecież miałeś B5 w sedanie tam nie ma wycieraczki z tyłu
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 widze wyobraznia wam dziala a szanowny pan Andy jeszcze sie nie obstawil za 100-tna strone
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 widze wyobraznia wam dziala a szanowny pan Andy jeszcze sie nie obstawil za 100-tna strone Dokładnie :thumbdown: :bicz:
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 to co razem z Arkiem na śniegu to może po jednym mu polać by nie zamarzł
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Odda mi żebym to zutylizowała Nawet tak nie mów [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 17:04_________________________________________________ to co razem z Arkiem na śniegu to może po jednym mu polać by nie zamarzł no nie wiem
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 widze wyobraznia wam dziala a szanowny pan Andy jeszcze sie nie obstawil za 100-tna strone Dokładnie :thumbdown: :bicz: co się odwlecze to nie uciecze
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Odda mi żebym to zutylizowała Nawet tak nie mów Ty sobie nawet nie wyobrażasz jaka to by była dobra tortura dla Waszych męskich spojrzeń w stronę %...
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 17:01_________________________________________________ no przecież miałeś B5 w sedanie tam nie ma wycieraczki z tyłu nie wiedziałem że miałeś sedana
Rekomendowane odpowiedzi