ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 nie wiedziałem że miałeś sedana no to już wiesz
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 widze wyobraznia wam dziala a szanowny pan Andy jeszcze sie nie obstawil za 100-tna strone Dokładnie :thumbdown: :bicz: co się odwlecze to nie uciecze no to sie okaze
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Arek a u Ciebie jak jest z tym spryskiem [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 17:08_________________________________________________ nie wiedziałem że miałeś sedana no to już wiesz tyż miałem tylko B3
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ty sobie nawet nie wyobrażasz jaka to by była dobra tortura dla Waszych męskich spojrzeń w stronę %... Wiem jakie to uczucie , w wojsku raz nam skroili i wylali przed nami (jakiś abstynent j**any to był ) .... ;([br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 17:09_________________________________________________ tyż miałem tylko B3 B3 też miałem
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ty sobie nawet nie wyobrażasz jaka to by była dobra tortura dla Waszych męskich spojrzeń w stronę %... Wiem jakie to uczucie , w wojsku raz nam skroili i wylali przed nami (jakiś abstynent j**any to był ) .... ;( No wreszcie wiem co o mnie na serio myślisz... :bicz: I dobrze Wam zrobił!
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ty sobie nawet nie wyobrażasz jaka to by była dobra tortura dla Waszych męskich spojrzeń w stronę %... Wiem jakie to uczucie , w wojsku raz nam skroili i wylali przed nami (jakiś abstynent j**any to był ) .... ;( No wreszcie wiem co o mnie na serio myślisz... :bicz: I dobrze Wam zrobił! FOCH czyt. Fachowe Obciąganie c**ja
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Arek a u Ciebie jak jest z tym spryskiem nie obserwowalem go ale raczej rusza sie razem z wycieraczka
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ty sobie nawet nie wyobrażasz jaka to by była dobra tortura dla Waszych męskich spojrzeń w stronę %... Wiem jakie to uczucie , w wojsku raz nam skroili i wylali przed nami (jakiś abstynent j**any to był ) .... ;( No wreszcie wiem co o mnie na serio myślisz... :bicz: I dobrze Wam zrobił! FOCH czyt. Fachowe Obciąganie c**ja Nie to mam na myśli w tym wypadku TAKŻE! Tylko jedno Ci w głowie
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Arek a u Ciebie jak jest z tym spryskiem nie obserwowalem go ale raczej rusza sie razem z wycieraczka to masz rurę ułamaną
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 No wreszcie wiem co o mnie na serio myślisz... :bicz: I dobrze Wam zrobił! Baba tam pół biedy , ale chłop i to jeszcze wojskowy [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 17:13_________________________________________________ to masz rurę ułamaną A mi się wydaje że tak właśnie ma być
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ty sobie nawet nie wyobrażasz jaka to by była dobra tortura dla Waszych męskich spojrzeń w stronę %... Wiem jakie to uczucie , w wojsku raz nam skroili i wylali przed nami (jakiś abstynent j**any to był ) .... ;( No wreszcie wiem co o mnie na serio myślisz... :bicz: I dobrze Wam zrobił! FOCH czyt. Fachowe Obciąganie c**ja Nie to mam na myśli w tym wypadku TAKŻE! Tylko jedno Ci w głowie chyba Tobie po takim wyposzczeniu :naughty:
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ooooo.... Decks się pojawił :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 No wreszcie wiem co o mnie na serio myślisz... :bicz: I dobrze Wam zrobił! Baba tam pół biedy , ale chłop i to jeszcze wojskowy E tam, ja to uważam za bardzo dobrą cechę Ty sobie nawet nie wyobrażasz jaka to by była dobra tortura dla Waszych męskich spojrzeń w stronę %... Wiem jakie to uczucie , w wojsku raz nam skroili i wylali przed nami (jakiś abstynent j**any to był ) .... ;( No wreszcie wiem co o mnie na serio myślisz... :bicz: I dobrze Wam zrobił! FOCH czyt. Fachowe Obciąganie c**ja Nie to mam na myśli w tym wypadku TAKŻE! Tylko jedno Ci w głowie chyba Tobie po takim wyposzczeniu :naughty: Ja sobie umiem radzić!
A-rek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Arek a u Ciebie jak jest z tym spryskiem nie obserwowalem go ale raczej rusza sie razem z wycieraczka to masz rurę ułamaną to ze kruciec mam pękniety to ja wiem ale i tak ma to chodzic razem z wycieraczka innej opcji raczej nie ma skoro wylot jest w czpieniu wycieraczki
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Arek a u Ciebie jak jest z tym spryskiem nie obserwowalem go ale raczej rusza sie razem z wycieraczka to masz rurę ułamaną to ze kruciec mam pękniety to ja wiem ale i tak ma to chodzic razem z wycieraczka innej opcji raczej nie ma skoro wylot jest w czpieniu wycieraczki ku**a czytałem że nie powinien bo to świadczy o jej destrukcji
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 ku**a czytałem że nie powinien bo to świadczy o jej destrukcji ma się kręcić , za tydzień pokażę Ci jak jest u mnie [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 17:19_________________________________________________Ale fajna stronka 666 :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 widzieliście jaką stronę mamy 666 [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 17:20_________________________________________________uprzedziłeś mnie ;(
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: to dla Nas
Rekomendowane odpowiedzi