Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 w BT poznamy tą szczęściarę ciekawe jak długi łańcuch będzie miał :gwizdanie: :tongue4: no jaki
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 w BT poznamy tą szczęściarę ciekawe jak długi łańcuch będzie miał :gwizdanie: :tongue4: Taki długi że nawet nie raczył wczoraj na Macka na kawe przyjechać :gwizdanie: :tongue4:
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Byłem się pomodlić o Twoje zdrowie Jak Wy się chcecie przytulać to ja do gorzoły z Wami nie siadam w BT :decayed: A ja się chętnie poprzyglądam
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 no jaki padosz dalij niż na pół metra go nie puści :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox:
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 no jaki padosz dalij niż na pół metra go nie puści :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: Cholernie zazdrosna musi być
ROBERT Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Taki długi że nawet nie raczył wczoraj na Macka na kawe przyjechać :gwizdanie: Byłeś ? Nie ciluej , pisałem że mi się odechciało , ale jakbym wiedział ze jesteś tam to bym podjechał , trzeba było szczyrknąć [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 18:25_________________________________________________ Cholernie zazdrosna musi być Szkoda by jej było takiego auta :gwizdanie: :tongue4:
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Byłem się pomodlić o Twoje zdrowie Jak Wy się chcecie przytulać to ja do gorzoły z Wami nie siadam w BT :decayed: A ja się chętnie poprzyglądam To musi wyglądać tak słodko...
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Taki długi że nawet nie raczył wczoraj na Macka na kawe przyjechać :gwizdanie: Byłeś ? Nie ciluej , pisałem że mi się odechciało , ale jakbym wiedział ze jesteś tam to bym podjechał , trzeba było szczyrknąć O której to było ,a do mnie tel.to co?Mówiłem ,że od 21 wolny,a od 23 usypiać żonę miałem dopiero :gwizdanie: .
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 To musi wyglądać tak słodko... Chyba "nie masz wszystkich w domu" , dwóch tulących się chłopów na trzeźwo [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 18:30_________________________________________________Po pijoku to rozumiem :drunk: :drunk: :drunk:
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 To musi wyglądać tak słodko... Chyba "nie masz wszystkich w domu" , dwóch tulących się chłopów na trzeźwo [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 18:30_________________________________________________Po pijoku to rozumiem :drunk: :drunk: :drunk: Nie mam, ja nawet nie miałam na myśli takiej sytuacji co Ty Nie w tym samym sensie znaczy Ale to miłe, że tak się lubią dobra na razie leca
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 co Wy tu za gjejowe wywody poczynocie [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 19:20_________________________________________________jest Wiesiek czai się
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Co to kurna za walenie spamu bez seniora CO :!: Może by się tak zapytać wypadało czy wolno tak pod jego nieobecność [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 19:31_________________________________________________Wilma mi tam wali miejsce w rankingu i tak za dużo czasu poświęcam zabawom. Moje życie to same hobby a mam ich wiele [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 19:34_________________________________________________Uciekli Wszyscy................. boja się i słusznie bo to ja jestem najstarszy
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Co to kurna za walenie spamu bez seniora CO :!: Może by się tak zapytać wypadało czy wolno tak pod jego nieobecność [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 19:31_________________________________________________Wilma mi tam wali miejsce w rankingu i tak za dużo czasu poświęcam zabawom. Moje życie to same hobby a mam ich wiele [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 19:34_________________________________________________Uciekli Wszyscy................. boja się i słusznie bo to ja jestem najstarszy jakie walenie [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 19:37_________________________________________________kto się boi [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 19:38_________________________________________________Wiesiek godej mi zaro jak jest z twoim spryskiem od zadku?
Wilma Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Co to kurna za walenie spamu bez seniora CO :!: Może by się tak zapytać wypadało czy wolno tak pod jego nieobecność [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 19:31_________________________________________________Wilma mi tam wali miejsce w rankingu i tak za dużo czasu poświęcam zabawom. Moje życie to same hobby a mam ich wiele [br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 19:34_________________________________________________Uciekli Wszyscy................. boja się i słusznie bo to ja jestem najstarszy Ja się nie boję, tylko się zajęłam własnymi sprawami, bo tu milczą straszliwie My jesteśmy buntownikami, nikt się o zdanie nie pyta co Wy tu za gjejowe wywody poczynocie Geje też ludzie, ja tam nic przeciwko nim nie mam że tak powiem a róbta se co chceta
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 yno nie pomyl z wytryskiem :>[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 19:39_________________________________________________i zaś cicho
wiesiek3d Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Wiesiek godej mi zaro jak jest z twoim spryskiem od zadku? :mysli Jaki sprysk pisej co mosz za problym
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Wiesiek godej mi zaro jak jest z twoim spryskiem od zadku? :mysli Jaki sprysk pisej co mosz za problym to nie czytosz zaległych[br]Dopisany: 07 Styczeń 2011, 19:43_________________________________________________czy spryskiwacz leci razem z wycieraczką czy wali punktowo :?: :?:
andy_sky Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Razem z wycieraczką to też mosz rurka zjebano
Rekomendowane odpowiedzi