wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 To jak w końcu na Pniówku dwóch zginęło w ten weekend ??? No niestety tak Tomek ja bym mógł być po 17:00 W Rybniku :?:
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 To jak w końcu na Pniówku dwóch zginęło w ten weekend ??? No niestety tak Ja pier**le co tam u was się dzieje Tomek ja bym mógł być po 17:00 W Rybniku :?: No chyba o Rybnik mu chodziło
blant88 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 To jak w końcu na Pniówku dwóch zginęło w ten weekend ??? tak dwóch
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 To jak w końcu na Pniówku dwóch zginęło w ten weekend ??? tak dwóch To będzie cały tydzień niezły miszmasz A co powiecie o tym psie ?
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Tomek ja bym mógł być po 17:00 W Rybniku :?: No chyba o Rybnik mu chodziło No chyba że chcesz do Wodzia na Mcdrajwa podjechać [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 12:40_________________________________________________ To jak w końcu na Pniówku dwóch zginęło w ten weekend ??? tak dwóch To będzie cały tydzień niezły miszmasz A co powiecie o tym psie ? Był i nima
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 No chyba że chcesz do Wodzia na Mcdrajwa podjechać W Rybniku będę po 17:00 na Macu Był i nima To samo bym zrobił tym ku**som co oni temu psowi
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Jest info w sprawie naklejek "lewy pas to nie kółko różańcowe" W Czewie mają jeszcze ok 40szt, 15zł sztuka, jak ktoś chętny to pisać, bo jak pojadę do laski to mogę przywieźć
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Jest info w sprawie naklejek "lewy pas to nie kółko różańcowe" W Czewie mają jeszcze ok 40szt, 15zł sztuka, jak ktoś chętny to pisać, bo jak pojadę do laski to mogę przywieźć Ale chyba nie bierzesz do siebie przecież Ty podobno boisz się tym pasem jeździć :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 12:53_________________________________________________To jak z tym Maćkiem :?: Może jeszcze ktoś chętny ? ... Hammer stawia
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Jest info w sprawie naklejek "lewy pas to nie kółko różańcowe" W Czewie mają jeszcze ok 40szt, 15zł sztuka, jak ktoś chętny to pisać, bo jak pojadę do laski to mogę przywieźć Ale chyba nie bierzesz do siebie przecież Ty podobno boisz się tym pasem jeździć :gwizdanie: Dwie biorę To jak z tym Maćkiem :?: Może jeszcze ktoś chętny ? ... Hammer stawia Dziś ja stawiam, bo ostatnio mnie poczęstowano
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Dziś ja stawiam, bo ostatnio mnie poczęstowano No ale będziesz po tej 17:00 czy nie
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Robert Ty szpyndlikorzu [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 12:58_________________________________________________ Dziś ja stawiam, bo ostatnio mnie poczęstowano No ale będziesz po tej 17:00 czy nie Moga być i wczeniej
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Dwie biorę I powiedz że to na Twoje auto chcesz nakleić takie cuś ton na malucha można naklejać albo golfa ale nie na [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 12:59_________________________________________________ Robert Ty szpyndlikorzu Ja Ci postawię dziś , a co Moga być i wczeniej Ja być prędzej i rób już ta kawa , dwie łyżeczki cukru , pięć razy w lewo mieszasz i cztery w prawo [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 13:01_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=179586.0
wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ja być prędzej i rób już ta kawa , dwie łyżeczki cukru , pięć razy w lewo mieszasz i cztery w prawo :cool1 Dzień świra Postaram się być na 17 w Mc
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Dwie biorę I powiedz że to na Twoje auto chcesz nakleić takie cuś ton na malucha można naklejać albo golfa ale nie na Ty się tam nie znosz, jeździsz tym audikiem jak jaki emeryta :gwizdanie: mi się za chwila żarniki przepolą od mrugania takim jak Ty, bo lewy pas blokują Robert Ty szpyndlikorzu Ja Ci postawię dziś , a co Lepi ni, bo mi to do końca życia bydziesz wypominać
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ja być prędzej i rób już ta kawa , dwie łyżeczki cukru , pięć razy w lewo mieszasz i cztery w prawo :cool1 Dzień świra Postaram się być na 17 w Mc ale to tak bez alko żartuje [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 13:06_________________________________________________ ... mi się za chwila żarniki przepolą od mrugania takim jak Ty, bo lewy pas blokują Jak Ty jeszcze mosz na zadnij szybie zielony listek :gwizdanie: i wyjeżdżasz na drogi publiczne tylko w niedziele :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Nie no flache na parkingu przed sie wypije a co Jak nie jak tak
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Nie no flache na parkingu przed sie wypije a co Jak nie jak tak Ja nie , idę do roboty jutro no i w końcu trzeba choć jeden dzień bez % wytrzymać :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 ... mi się za chwila żarniki przepolą od mrugania takim jak Ty, bo lewy pas blokują Jak Ty jeszcze mosz na zadnij szybie zielony listek :gwizdanie: i wyjeżdżasz na drogi publiczne tylko w niedziele :gwizdanie: Taki jak Ty Chce ktoś RNSa?? za 1200zł oddam klubowym
wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Nie no flache na parkingu przed sie wypije a co Jak nie jak tak Ja nie , idę do roboty jutro no i w końcu trzeba choć jeden dzień bez % wytrzymać :gwizdanie: Mięczak :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Mięczak :gwizdanie: Po browarku możemy śmignąć jak co To jak ?? [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 13:16_________________________________________________ Chce ktoś RNSa?? za 120 zł oddam klubowym biera [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 13:17_________________________________________________A jak z tymi koszulkami na BT , zamawiamy coś u Arka Na przodzie np. napis "A4 Krupnik Polska"
Rekomendowane odpowiedzi