wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Na przodzie np. napis "A4 Krupnik Polska" no bez jaj
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Na przodzie np. napis "A4 Krupnik Polska" no bez jaj A pod nim nick z forum
wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Takie koszulki to nam powinni z krupnika za free dać :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Takie koszulki to nam powinni z krupnika za free dać :gwizdanie: No Ale serio , pisałby się ktoś na takie koszulki , napisy jeszcze uzgodnimy oczywiście , no i czy Arek bo się podjął tego
blant88 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Takie koszulki to nam powinni z krupnika za free dać :gwizdanie: No Ale serio , pisałby się ktoś na takie koszulki , napisy jeszcze uzgodnimy oczywiście , no i czy Arek bo się podjął tego ja się pisze :>
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Jak dla mnie szkoda kasy Będziesz miał na spoty , w lecie jak znalazł taki dupny napis "Wiesiek i Krupnik" we znaczku [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 13:56_________________________________________________ ja się pisze :> to jest nas na razie dwóch
wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Będziesz miał na spoty , w lecie jak znalazł taki dupny napis "Wiesiek i Krupnik" we znaczku No kurna zajebiaszczo Czekam na kolędę a potem na kawę do Mc
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Czekam na kolędę a potem na kawę do Mc Ja już miałem , jeszcze przed świętami i mam spokój
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 To co jadymy na ta kawa letko , ja jak pisałem będę po 17:00 , na 16:30 jedziemy do kościoła na Nowiny [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 14:24_________________________________________________Ale opanowałem wreszcie wkurwiające mnie bardzo skrzypienie z tyłu auta , myślałem że to roleta ale inny bakcyl był
wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 A ja muszę opanować sprysk tylnej szyby bo łazi razem z wycieraczką
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 A ja muszę opanować sprysk tylnej szyby bo łazi razem z wycieraczką u mnie też łazi i na pewno tak ma być przynajmniej w [b6] za to muszę kupić wycieraczkę bo bardzo słabo zbiera , zastanawiam sie nad taką jaką zapodał Hammer z Q5 , A1 ...
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 A kto mi ustawi spryski, bo fest krzywo mi to siko jakaś długa i twarda igła by się przydała, ma ktoś coś takiego?
wiesiek3d Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Znalazło by się taką[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 14:36_________________________________________________ A kto mi ustawi spryski, bo fest krzywo mi to siko jakaś długa i twarda igła by się przydała, ma ktoś coś takiego?
ROBERT Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 A kto mi ustawi spryski, bo fest krzywo mi to siko jakaś długa i twarda igła by się przydała, ma ktoś coś takiego? Znalazło by się taką To wejź mi też ustawisz , jak ustawiałem ostatnio tak na "łoko" - wyciągnąłem sprysk i takim drucikiem to ustawiałem ale troszkę za wysoko sika , przedtem miałem odwrotnie
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 A kto mi ustawi spryski, bo fest krzywo mi to siko jakaś długa i twarda igła by się przydała, ma ktoś coś takiego? Znalazło by się taką To wejź mi też ustawisz , jak ustawiałem ostatnio tak na "łoko" - wyciągnąłem sprysk i takim drucikiem to ustawiałem ale troszkę za wysoko sika , przedtem miałem odwrotnie To dzisio będzie grupowe ustawianie sprysków
Rekomendowane odpowiedzi