ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 no nic uciekom do roboty.... arbeit macht frei :gwizdanie: dobrej PS. jednak ciężko z taką kobitą być , wymagająca , non stop chłopu każe robić :gwizdanie:
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 no nic uciekom do roboty.... arbeit macht frei :gwizdanie: dobrej Solange du wie ein Jude arbeitest
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 no nic uciekom do roboty.... arbeit macht frei :gwizdanie: dobrej
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 tak proszę Pana Mohera przynajmniej szacunek odrobinę zachowujesz A co Andy jesteś w klubie zjechanych babci i dziadków nie doczytałem
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 tak proszę Pana Mohera przynajmniej szacunek odrobinę zachowujesz A co Andy jesteś w klubie zjechanych babci i dziadków nie doczytałem poczytej bo warto :>
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 A co Andy jesteś w klubie zjechanych babci i dziadków nie doczytałem no jak nie widać od rana do wieczora chodza w berecie
cabriofan Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Nie drapac się tu znowu :decayed:
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 więcej został oddelegowany do konserwowania babci i dziadków w sanatorium przez samego guru Rydzyka
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Łylma co z Twoją obietnicą ? :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Nie drapac się tu znowu :decayed: Ale oni to lubią :gwizdanie: Łylma co z Twoją obietnicą ? :gwizdanie: Którą?
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 więcej został oddelegowany do konserwowania babci i dziadków w sanatorium przez samego guru Rydzyka młody zazdości bo chętnie by zarwał do jakieś narciarki albo balkoniary
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 więcej został oddelegowany do konserwowania babci i dziadków w sanatorium przez samego guru Rydzyka młody zazdości bo chętnie by zarwał do jakieś narciarki albo balkoniary może lepiej nie opowiadaj jak Ty zaczynałeś co :decayed: ? [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 21:37_________________________________________________ Nie drapac się tu znowu :decayed: Ale oni to lubią :gwizdanie: Łylma co z Twoją obietnicą ? :gwizdanie: Którą? miałaś mnie wprawić w kompleksy przecież
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Łylma co z Twoją obietnicą ? :gwizdanie: :mysli:
andy_sky Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 więcej został oddelegowany do konserwowania babci i dziadków w sanatorium przez samego guru Rydzyka młody zazdości bo chętnie by zarwał do jakieś narciarki albo balkoniary może lepiej nie opowiadaj jak Ty zaczynałeś co :decayed: ? strasznie Cię polubiłem, przypominają mi się docinki z tygla
Rekomendowane odpowiedzi