Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 23:24_________________________________________________ Poprzednia moja klawiatura wytrzymała... 8-9 lat... w sumie dalej by wytrzymywała, ale już taka brudna była i w ogóle... nie pasowała mi kolorystycznie... przyszedł na nią czas po prostu :tongue4 Kobieta i nie wie od czego są środki czystości no no :gwizdanie: Wiem, ale czyszczenie każdego guziczka w sposób idealny doprowadzałby mnie do szału. poza tym wyciąganie guzików może mieć różny skutek... jak mi się nie uda to coś się złamie, więc robiłam to na ile się dało bez inwazyjnego rozbierania jej. No a 8-9 lat, to chyba nie jest zły wynik dla klawiatury nie? Tym bardziej, że nadal działa
wiesiek3d Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 23:24_________________________________________________ Poprzednia moja klawiatura wytrzymała... 8-9 lat... w sumie dalej by wytrzymywała, ale już taka brudna była i w ogóle... nie pasowała mi kolorystycznie... przyszedł na nią czas po prostu :tongue4 Kobieta i nie wie od czego są środki czystości no no :gwizdanie: Wiem, ale czyszczenie każdego guziczka w sposób idealny doprowadzałby mnie do szału. poza tym wyciąganie guzików może mieć różny skutek... jak mi się nie uda to coś się złamie, więc robiłam to na ile się dało bez inwazyjnego rozbierania jej. No a 8-9 lat, to chyba nie jest zły wynik dla klawiatury nie? Tym bardziej, że nadal działa No nie wiem moja by ją wymyła
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 23:24_________________________________________________ Poprzednia moja klawiatura wytrzymała... 8-9 lat... w sumie dalej by wytrzymywała, ale już taka brudna była i w ogóle... nie pasowała mi kolorystycznie... przyszedł na nią czas po prostu :tongue4 Kobieta i nie wie od czego są środki czystości no no :gwizdanie: Wiem, ale czyszczenie każdego guziczka w sposób idealny doprowadzałby mnie do szału. poza tym wyciąganie guzików może mieć różny skutek... jak mi się nie uda to coś się złamie, więc robiłam to na ile się dało bez inwazyjnego rozbierania jej. No a 8-9 lat, to chyba nie jest zły wynik dla klawiatury nie? Tym bardziej, że nadal działa no i po cóż te tłumaczenia spamerzyno, Wiesiek Cię tylko podpuścił :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Artur jak tam samopoczucie po pieczeni :?: papu miodzio ,mnie dwa razy na takie żarełko namawiać nie musisz
wiesiek3d Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 no i po cóż te tłumaczenia spamerzyno, Wiesiek Cię tylko podpuścił :gwizdanie: Bad co ty pier**lisz to je prowda
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 23:24_________________________________________________ Poprzednia moja klawiatura wytrzymała... 8-9 lat... w sumie dalej by wytrzymywała, ale już taka brudna była i w ogóle... nie pasowała mi kolorystycznie... przyszedł na nią czas po prostu :tongue4 Kobieta i nie wie od czego są środki czystości no no :gwizdanie: Wiem, ale czyszczenie każdego guziczka w sposób idealny doprowadzałby mnie do szału. poza tym wyciąganie guzików może mieć różny skutek... jak mi się nie uda to coś się złamie, więc robiłam to na ile się dało bez inwazyjnego rozbierania jej. No a 8-9 lat, to chyba nie jest zły wynik dla klawiatury nie? Tym bardziej, że nadal działa No nie wiem moja by ją wymyła A facet to na sprzątaniu się znać nie musi? Ja kurą domową nie będę, tak samo mogę się zachowywać w sprawach domowych jak większość mężczyzn i nie zamierzam czuć się z tego tytułu winna.
wiesiek3d Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 papu miodzio ,mnie dwa razy na takie żarełko namawiać nie musisz :wink4 Artur następnym raze musimy to lepiej ogarnąć
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 wybierzemy sie do bohumina do knajpki greckiej ,owoce morza na kilka sposobów
wiesiek3d Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 A facet to na sprzątaniu się znać nie musi? Ja kurą domową nie będę, tak samo mogę się zachowywać w sprawach domowych jak większość mężczyzn i nie zamierzam czuć się z tego tytułu winna. Wymyje bo jak nie to węgiel do piwnicy będzie zrzucać :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 papu miodzio ,mnie dwa razy na takie żarełko namawiać nie musisz :wink4 Artur następnym raze musimy to lepiej ogarnąć trochę szczeliłem z d*py ,ze od razu nie zaklepałem tej miejscówki w Zawadzie
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 wybierzemy sie do bohumina do knajpki greckiej ,owoce morza na kilka sposobów w belfaście jest super pizza
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 A facet to na sprzątaniu się znać nie musi? Ja kurą domową nie będę, tak samo mogę się zachowywać w sprawach domowych jak większość mężczyzn i nie zamierzam czuć się z tego tytułu winna. Wymyje bo jak nie to węgiel do piwnicy będzie zrzucać :gwizdanie: Chyba bym to wolała... Poza tym, mieszkam w mieszkaniu więc mnie ten temat nie dotyczy wybierzemy sie do bohumina do knajpki greckiej ,owoce morza na kilka sposobów Boże błagam... żadne owoce morza... :sick3:
ROBERT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 temat jedzenia teraz mamy na rybnickich
wiesiek3d Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 trochę szczeliłem z d*py ,ze od razu nie zaklepałem tej miejscówki w Zawadzie Kurna jeszcze nie mam zamiaru umierac
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 A facet to na sprzątaniu się znać nie musi? Ja kurą domową nie będę, tak samo mogę się zachowywać w sprawach domowych jak większość mężczyzn i nie zamierzam czuć się z tego tytułu winna. Wymyje bo jak nie to węgiel do piwnicy będzie zrzucać :gwizdanie: współczesnej feministce nie wytłumaczysz, jakby się uprzeć na każdym kroku można czuć się winnym i dyskryminowanym, z powodu swojego losu także łylmo to nie wyjście
wiesiek3d Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Boże błagam... żadne owoce morza... :sick3: Najbardziej podchodzą mi syrenki na osobności ......................................... pycha
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Boże błagam... żadne owoce morza... :sick3: Najbardziej podchodzą mi syrenki na osobności ......................................... pycha :polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 23:40_________________________________________________wiesiek "luzik" ?
Wilma Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 A facet to na sprzątaniu się znać nie musi? Ja kurą domową nie będę, tak samo mogę się zachowywać w sprawach domowych jak większość mężczyzn i nie zamierzam czuć się z tego tytułu winna. Wymyje bo jak nie to węgiel do piwnicy będzie zrzucać :gwizdanie: współczesnej feministce nie wytłumaczysz, jakby się uprzeć na każdym kroku można czuć się winnym i dyskryminowanym, z powodu swojego losu także łylmo to nie wyjście Mi nie chodzi o feminizm itd. Po prostu nie lubię stereotypu, że kobieta musi dobrze sprzątać, dobrze gotować, prać itd. itp. Mam takie samo prawo do tego, aby nie lubić tego, nie mieć do tego predyspozycji itd. Boże błagam... żadne owoce morza... :sick3: Najbardziej podchodzą mi syrenki na osobności ......................................... pycha
Arturoo Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Boże błagam... żadne owoce morza... :sick3: luz to wiemy co kuchnia zaserwuje 15-tego :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
Rekomendowane odpowiedzi