wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A co tam obudź go Padosz , a jak bydzie akurat po Natalii skokoł :gwizdanie: Lepiej nie budź bo bydym mieli przesrane
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Za dużo godzin zadzwoniłbym do Arka czy da radę zamówić tą "Sękatą" Jutro zadzwonię , z rana ,teraz to noc teraz i tak bez sensu, bo i tak przecież się już do Sękatej nie dodzwoni
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 ,teraz to noc No a co dzwonić ? Chyba za późno , jeszcze go obudzę albo cuś
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 nie obiecuj :gwizdanie: No właśnie , znowu przyjedziesz bez kierowcy To go H4mm3R zgarnie i odwiezie ,dobrze kojarzę ,że gdzieś blisko mieszkają :?:
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Za dużo godzin zadzwoniłbym do Arka czy da radę zamówić tą "Sękatą" Jutro zadzwonię , z rana ,teraz to noc No to Artur do mamuśki a nie na forum a już
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 teraz i tak bez sensu, bo i tak przecież się już do Sękatej nie dodzwoni No ale by co pogodoł , co i jak ... przynajmniej beret by ściepoł ;(
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 nie obiecuj :gwizdanie: owuNo właśnie , znowu przyjedziesz bez kierowcy zgadłeś ba wcale mnie nie będzie
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 ,teraz to noc No a co dzwonić ? Chyba za późno , jeszcze go obudzę albo cuś Późno , niech skoko
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 nie obiecuj :gwizdanie: No właśnie , znowu przyjedziesz bez kierowcy To go H4mm3R zgarnie i odwiezie ,dobrze kojarzę ,że gdzieś blisko mieszkają :?: Bad boi sie jeździć z Hammerem bo za szybko jeździ
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 nie obiecuj :gwizdanie: No właśnie , znowu przyjedziesz bez kierowcy To go H4mm3R zgarnie i odwiezie ,dobrze kojarzę ,że gdzieś blisko mieszkają :?: słochej tego bałamonta co do piwa :sick3: to daleko zajdziesz :decayed:
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 To go H4mm3R zgarnie i odwiezie ,dobrze kojarzę ,że gdzieś blisko mieszkają :?: No nie wiem czy nie będzie miał stracha z Tomkiem jechać :gwizdanie:
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 nie obiecuj :gwizdanie: No właśnie , znowu przyjedziesz bez kierowcy To go H4mm3R zgarnie i odwiezie ,dobrze kojarzę ,że gdzieś blisko mieszkają :?: Bad boi sie jeździć z Hammerem bo za szybko jeździ gynau
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 To go H4mm3R zgarnie i odwiezie ,dobrze kojarzę ,że gdzieś blisko mieszkają :?: No nie wiem czy nie będzie miał stracha z Tomkiem jechać :gwizdanie: Jak on serio tak szaleje, to i ja bym się bała
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 słochej tego bałamonta co do piwa :sick3: to daleko zajdziesz :decayed: :polew: no właśnie , żyga do piwa i miałby z nim jechać
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 To go H4mm3R zgarnie i odwiezie ,dobrze kojarzę ,że gdzieś blisko mieszkają :?: No nie wiem czy nie będzie miał stracha z Tomkiem jechać :gwizdanie: Jak on serio tak szaleje, to i ja bym się bała Ty to masz jazdę z Tomkiem w promocji, tylko weź reklamówkę
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 teraz i tak bez sensu, bo i tak przecież się już do Sękatej nie dodzwoni No ale by co pogodoł , co i jak ... przynajmniej beret by ściepoł ;( to dzwoń za karę jak się nie witał :polew: ,a przy okazji da jej trochę dychnąć :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Późno , niech skoko A niech se poskokają
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 słochej tego bałamonta co do piwa :sick3: to daleko zajdziesz :decayed: :polew: no właśnie , żyga do piwa i miałby z nim jechać dobrze że to wszyscy na filmie widzieli i nie musza Ci prostych słów po raz kolejny tłumaczyć
Rekomendowane odpowiedzi