Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wilma mąż - jutro wraca ? W nocy z jutra na pojutrze
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wilma mąż - jutro wraca ? W nocy z jutra na pojutrze przyjedziesz sama czy z nim ?
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 W nocy z jutra na pojutrze Czyli w czwartek już za bardzo z nami nie popiszesz
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 nie obiecuj :gwizdanie: No właśnie , znowu przyjedziesz bez kierowcy To go H4mm3R zgarnie i odwiezie ,dobrze kojarzę ,że gdzieś blisko mieszkają :?: Bad boi sie jeździć z Hammerem bo za szybko jeździ gynau to se golniesz przed drogą na odwagę
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 No to od pojutrza Wilmy na forum nie będzie ;(
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 dziwne że po takim czasie nie chce Ci się nim nacieszyć, tylko jedziesz do nas
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 przyjedziesz sama czy z nim ? gwarantuję ci , że z kimś przyjedzie
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 W nocy z jutra na pojutrze Czyli w czwartek już za bardzo z nami nie popiszesz będzie urabiała męża co by historii z neta nie sprawdzał :polew:
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wilma mąż - jutro wraca ? W nocy z jutra na pojutrze przyjedziesz sama czy z nim ? Ja niańki nie potrzebuję W nocy z jutra na pojutrze Czyli w czwartek już za bardzo z nami nie popiszesz No pewnie średnio... W sobotę nadrobię jak Was znajdę W nocy z jutra na pojutrze Czyli w czwartek już za bardzo z nami nie popiszesz będzie urabiała męża co by historii z neta nie sprawdzał :polew: Taaa komputer zabiorę od razu
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 gwarantuję ci , że z kimś przyjedzie Ty chytniesz :gwizdanie: :baseball:
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 przyjedziesz sama czy z nim ? gwarantuję ci , że z kimś przyjedzie tak samo jak gwarantujesz mi ? :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 gwarantuję ci , że z kimś przyjedzie Ty chytniesz :gwizdanie: :baseball: Jest tu gdzieś tłumacz na sali?
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wilma no kurcze weź wolne ja bym od mojej z łóżka wychodził tylko siku :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 gwarantuję ci , że z kimś przyjedzie Ty chytniesz :gwizdanie: :baseball: No chyba sama nie przyjedzie S8
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 gwarantuję ci , że z kimś przyjedzie Ty chytniesz :gwizdanie: :baseball: od nas obydwu :baseball:
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 gwarantuję ci , że z kimś przyjedzie Ty chytniesz :gwizdanie: :baseball: od nas obydwu :baseball: Ooo widzę że grono się powiększa
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wiesiek od 2007 roku szły te VW z wiesz czym
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 gwarantuję ci , że z kimś przyjedzie Ty chytniesz :gwizdanie: :baseball: No chyba sama nie przyjedzie S8 Z Twoją ukochaną ruską mafią przyjadę Wilma no kurcze weź wolne ja bym od mojej z łóżka wychodził tylko siku :gwizdanie: Ja chętnie.. ale obawiam się iż mój organizm jest w skromnej niedyspozycji ;( gwarantuję ci , że z kimś przyjedzie Ty chytniesz :gwizdanie: :baseball: od nas obydwu :baseball: Ooo widzę że grono się powiększa A ja nadal tłumacza nie mam na słowo "chytnąć" i to w każdym kontekście... nie tylko w tym.. o ile ma więcej znaczeń
Rekomendowane odpowiedzi