badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 No cóż, to i ja lecę... odezwę się z pracy. Jakby były jakieś nowe wieści co do spota, to proszę o PW A co mąż wrócił ? Tu i tak się milczy do mnie, więc ja czekając na niego nie będę tu w samotnościach nocki robić jesteś pod dobra opieką póki co [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:23_________________________________________________jakies informacje od męża ? gdzie aktualnie jest ? czy mu jacyś ruscy drogi nie zatarasowali itp. ? czy po prostu robi Ci niespodziankę chociaż nie wierzę że taka trasa i ani be ani me :gwizdanie: Jak ostatnio rozmawialiśmy mówił, że ma z 600km jeszcze. Dobrą opieką... zgnieść mnie przy stole chcą i upić zapewne :tongue4: [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:29_________________________________________________Lecę z roboty się odezwę. Dobrej nocki życzę wzajemnie co to jest 600km dla S8 gorzej jak źle obliczy i CPNów nie bydzie po drodze
laki83 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 bad boy ile tam osób sie zjawi w sobote na spocie?
badboy Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 To jak zamówić dwa stoliki na sobotę , jutro będę tam dzwonić Wstępnie liczę , że będzie Artur z Kasią , Tomek ( Deck's ) , Wilma , Andrzej ( Badboy ), Tomek ( Hammer) , ja z Marzeną , Daniel + ? ... jeżeli było by nas tylu może jeden stolik by wystarczył chyba nikt więcej nic nie gadał , ze się "pisze" na to coś koło tego co robert napisał [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:47_________________________________________________ bad boy ile tam osób sie zjawi w sobote na spocie? byś sie musioł obstawić na ta nowo droga życia :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 bad boy ile tam osób sie zjawi w sobote na spocie? kolego a Ty piszesz się na późniejszy wypad do "Sękatej" ?
wiesiek3d Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 bad boy ile tam osób sie zjawi w sobote na spocie? kolego a Ty piszesz się na późniejszy wypad do "Sękatej" ? Hmm
laki83 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 no spoko.....nie bede miał za duzo czasu ale jasne....mówisz i masz
wiesiek3d Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Wilma smaruj bo jak wpadnie to będzie szczypać :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 no spoko.....nie bede miał za duzo czasu ale jasne....mówisz i masz spot jest na 17:00 myślę , żeby "Sękatą" zamówić na 19:00 ?
ROBERT Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ciebie Tomek (Sztomel) też jakoś nie widać na spotach :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 no spoko.....nie bede miał za duzo czasu ale jasne....mówisz i masz spot jest na 17:00 myślę , żeby "Sękatą" zamówić na 19:00 ? Za późno zmarzniecie
ROBERT Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ciebie Tomek (Sztomel) też jakoś nie widać na spotach :gwizdanie: no i uciekł [br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 00:00_________________________________________________ Za późno zmarzniecie No to niech będzie 18:30
ROBERT Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Jest nowa AutoMapa 6.7 Final Ja nie mam Navi , muszę w tym roku coś kupić , co polecasz co oczywiście da się "stjunogować" i otworzyć np. AutoMapę
laki83 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 to w koncu na która ta pizzeria?heheh bo musze mój głód nastawić hehehe
ROBERT Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 to w koncu na która ta pizzeria?heheh bo musze mój głód nastawić hehehe jutro zadzwonię i zobaczymy czy w ogóle mają coś wolnego jeszcze
wiesiek3d Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Jest nowa AutoMapa 6.7 Final Ja nie mam Navi , muszę w tym roku coś kupić , co polecasz co oczywiście da się "stjunogować" i otworzyć np. AutoMapę Najtańszą z ekranem min. 4,3 cal a potem walisz do mnie i juz
ROBERT Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Najtańszą z ekranem min. 4,3 cal a potem walisz do mnie i juz Działasz w tym kierunku ? Mam też kumpla w robocie co się bawi tym , ale długo trzeba czekać , na taką "przeróbkę" bo wiecznie nie ma czasu Także jak co to się odezwę
wiesiek3d Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Najtańszą z ekranem min. 4,3 cal a potem walisz do mnie i juz Działasz w tym kierunku ? Mam też kumpla w robocie co się bawi tym , ale długo trzeba czekać , na taką "przeróbkę" bo wiecznie nie ma czasu Także jak co to się odezwę Przyjedziesz do mnie i w połowie 0,7 krupnika bydymy szukac satelitów
Rekomendowane odpowiedzi