A-rek Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 panowie Mervin wpadniesz dzisiaj :?:
m3rvin Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 jak nie pojadę na opole to na 110% - jak pojadę mogę sie spóźnić bo nie pogonią będzie kros miol vaga/vcds i umiol mi ustawic światła bo mi samopoziomowanie nawala -wogule jak to możliwe czy tylko ASO to zrobi
LortG Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 A'propos prośby m3rvina... Cytat: Bart-S 22 Październik 2009, 23:06 Mam ogromną prośbę do osób posiadających pakiet oświetlenia - możecie sprawdzić jaki moduł komfortu siedzi u Was w aucie? U mnie jest z końcówką 433 AS i za cholerę nie mogę go zakodować pod pakiet (wchodzę w kanał 61, jest tam wartość 0, daję wartość 2, zapisuję - wszystko ok, odczytuję a tu nadal jest 0). Pomocy! Siemka... po przeczytaniu wątku przystąpiłem do działania! Mam tylko jeden problem... lampkę podświetlenia nóg pasażera za kierowcą mam gotową... wszystko udało się kupić za pół darmo itd... Wpinam się do czerwonej kostki pod fotelem PIN 2 i PIN 3.. ... .. jeśli dobrze wyczytałem sporo czasu temu Z tyłu korby, lampkę podświetlenia drzwi dolną podłączyłem pod czerwoną ostrzegawczą..działa - to oczywiste. Problem z oświetleniem przestrzeni nóg - domyślam się ze chodzi o powyższe kodowanie.. Niestety nie mam dojścia do VAGa Czy ktoś na spocie ma taką możliwość dziś?
ROBERT Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Dobry [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 09:22_________________________________________________ Robert hurtownia lozysk W której ? Gdzie ? Na Nowinach jest taki sklep z częściami do aut i podobno tam można to znaleźć ., muszę podjechać zapytać
Dejmien Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 12:48_________________________________________________LortG: co do VAG-a to mam, kabel też jest także z mojej strony problemu na pomoc nie widzę :)Jest inny problem ja nie bardzo ogarniam to jeszcze wiec jak sam potrafisz sobie to ustawić to nie ma sprawy:) chętnie pomogę postaram się przyjechać dziś na ten spocik w końcu to będzie pierwszy raz:)
A-rek Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 no panowie widzę że modliliście się dzisiaj o pogodę bo słoneczko ładnie świeci Arturoo nie wiedziałem że SJZ to takie wesołe miasto http://www.cda.pl/video/1256094/Studio-40-Procent-PapaMobile-
Dejmien Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 No pogoda na sobotni spocik wyśmienita Oby śniegu już w tym roku nie było
ROBERT Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Pogoda super ale piździ , zimny wiatr jest
Dejmien Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Przeżyjemy bele śniegu nie ma i trakcja jest
ROBERT Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Co do Vag'owania na pierwszym spocie kolego LortG , było już nie raz powiedziane [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 13:31_________________________________________________ Przeżyjemy bele śniegu nie ma i trakcja jest Czyli dziś mamy dwóch nowych kolegów na spocie Przygotujcie się :gwizdanie: ... I nie zapomnijcie o "wpisowym"
Dejmien Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Ja postaram się wpaść kiedyś musi być ten pierwszy raz:) PS. Co to jest to wpisowe??
badboy Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Przeżyjemy bele śniegu nie ma i trakcja jest jak to mawiał pewien Pan, miłośnik milfów nie ma trakcji- zawsze jest talent [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 13:41_________________________________________________ Ja postaram się wpaść kiedyś musi być ten pierwszy raz:) PS. Co to jest to wpisowe?? tajemnicze słowo: Krupnik
ROBERT Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Ja dziś pany odpadam z pospotowej kawy , itp. znajomi do mnie przyjeżdżają na wieczór Oczywiście na spocie będę
blant88 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 a zarazem spadam bo wyruszam dziś do rodzinki od mojej gdzieś za Kłodzkiem więc ja dziś odpadam na spocie
ROBERT Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Daniel Ty się ostatnio coś "wymigujesz" :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi