Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: panowie

Mervin wpadniesz dzisiaj :?:

Opublikowano

jak nie pojadę na opole to na 110% - jak pojadę mogę sie spóźnić :bicz: bo nie pogonią

będzie kros miol vaga/vcds i umiol mi ustawic światła bo mi samopoziomowanie nawala -wogule jak to możliwe czy tylko ASO to zrobi

Opublikowano

A'propos prośby m3rvina...

Cytat: Bart-S 22 Październik 2009, 23:06

Mam ogromną prośbę do osób posiadających pakiet oświetlenia - możecie sprawdzić jaki moduł komfortu siedzi u Was w aucie? U mnie jest z końcówką 433 AS i za cholerę nie mogę go zakodować pod pakiet (wchodzę w kanał 61, jest tam wartość 0, daję wartość 2, zapisuję - wszystko ok, odczytuję a tu nadal jest 0). Pomocy!

Siemka... po przeczytaniu wątku przystąpiłem do działania!

Mam tylko jeden problem... lampkę podświetlenia nóg pasażera za kierowcą mam gotową... wszystko udało się kupić za pół darmo itd...

Wpinam się do czerwonej kostki pod fotelem

PIN 2 i

PIN 3.. ... .. jeśli dobrze wyczytałem sporo czasu temu

Z tyłu korby, lampkę podświetlenia drzwi dolną podłączyłem pod czerwoną ostrzegawczą..działa - to oczywiste.

Problem z oświetleniem przestrzeni nóg - domyślam się ze chodzi o powyższe kodowanie..

Niestety nie mam dojścia do VAGa

Czy ktoś na spocie ma taką możliwość dziś? :rolleyes:

Opublikowano
:hi: Robert hurtownia lozysk
Opublikowano

Dobry :hi:

[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 09:22_________________________________________________

:hi: Robert hurtownia lozysk

W której ? Gdzie ?

Na Nowinach jest taki sklep z częściami do aut i podobno tam można to znaleźć ., muszę podjechać zapytać :wink4:

Opublikowano
Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 12:48_________________________________________________LortG: co do VAG-a to mam, kabel też jest także z mojej strony problemu na pomoc nie widzę :)Jest inny problem ja nie bardzo ogarniam to jeszcze wiec jak sam potrafisz sobie to ustawić to nie ma sprawy:) chętnie pomogę :) postaram się przyjechać dziś na ten spocik :) w końcu to będzie pierwszy raz:)
Opublikowano

No pogoda na sobotni spocik wyśmienita :cool1: Oby śniegu już w tym roku nie było :rolleyes:

Opublikowano

Pogoda super ale piździ , zimny wiatr jest :disgust:

Opublikowano

Przeżyjemy :tongue4: bele śniegu nie ma i trakcja jest :naughty:

Opublikowano

Co do Vag'owania na pierwszym spocie kolego LortG , było już nie raz powiedziane :cool1:

[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 13:31_________________________________________________

Czyli dziś mamy dwóch nowych kolegów na spocie :naughty: Przygotujcie się :gwizdanie: ... I nie zapomnijcie o "wpisowym" :cool1::naughty:

:tongue4::kox:

Opublikowano

Ja postaram się wpaść:) kiedyś musi być ten pierwszy raz:)

PS. Co to jest to wpisowe??

Opublikowano

jak to mawiał pewien Pan, miłośnik milfów :decayed: nie ma trakcji- zawsze jest talent :decayed:[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 13:41_________________________________________________

Ja postaram się wpaść:) kiedyś musi być ten pierwszy raz:)

PS. Co to jest to wpisowe??

tajemnicze słowo: Krupnik :decayed:

Opublikowano

Dobrze napisane badboy :good:

Opublikowano

Ja dziś pany odpadam z pospotowej kawy , itp. znajomi do mnie przyjeżdżają na wieczór :confused4: Oczywiście na spocie będę :decayed:

Opublikowano

a zarazem spadam bo wyruszam dziś do rodzinki od mojej gdzieś za Kłodzkiem :) więc ja dziś odpadam na spocie :(

Opublikowano

Daniel Ty się ostatnio coś "wymigujesz" :gwizdanie: :cool1:

:tongue4: