Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja spadam

Nara :hi:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja spadam

Nara :hi:

Paps :hi:

Opublikowano

:hi:

chcialem sie pochwalic zakupem dzisiejszym ale nie moge kabelka do telefonu znalesc.. :confused4:[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 22:23_________________________________________________mam :>

zdjcie0050d.th.jpg zdjcie0051ik.th.jpg zdjcie0052m.th.jpg

za ile kupilem nie powiem :kox:

idealne nie sa, ale daja rade :decayed:

tylko czy mi wejda do auta ;o 225 /55/ 17, 8''

Opublikowano

Jaka tam jest guma 225/50/17 ?[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 22:46_________________________________________________Straszny jakis ten balon :mysli:[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 22:47_________________________________________________Profil 55 odpada :confused4:[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 22:48_________________________________________________To guma z A8

Opublikowano

kurde wiedzialem. za pieknie bylo, hehe mam troche czasu na zamiane ;o[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 22:50_________________________________________________pewne to jest ze nie wejdzie? wystawie moze na allegro

Opublikowano

Na allegro trza sprzedac[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 22:53_________________________________________________Albo zamienic na 225/45/17 albo na 215/50/17 -nie bedzie Cie tak w koleinach wozic

Opublikowano

ja to chyba bede musial 225/45 kupic, bo ona dosc mocno siedzi[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 22:55_________________________________________________a wejda na te fele 215?

Opublikowano

215 tez lekko wejdzie[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 22:57_________________________________________________Spokojnie

Opublikowano

a ty nie masz czasem w piwnicy jakis gum?:D

Opublikowano

Mam 2 oddam gratis ale dlugo na nich nie polatasz ,na juz ,na chwile spoko[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 23:10_________________________________________________One moze 3mm moze 2 maja musze zobaczyc u kumpka na garazu leza

Opublikowano

no super, bylebym zobaczyyl moja na tyk felach :naughty:[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 23:12_________________________________________________popykam troche na nich, a wujaszek mi poszuka uzywwek fajnych :)[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 23:12_________________________________________________czyli jeszcze 2sztuki :naughty:

Opublikowano

One sa na juz na sezon trza poszukac czegos normalnego

Opublikowano

no, no. jutro z wujciem pogadam czy cos bedzie mial fajnego. ciekawe jakie na bemce7 mial. tam chyb a 235 nie?

Opublikowano
:co::dontknow:
Opublikowano

dobra dzieki za wsjo. ide spac, bo znowu wczesnie wstaje

:hi: :hi:

Opublikowano

3maj sie

Opublikowano

:hi: :hi:

:polew: :polew:

masakrejszyn herbatka u Tomka dokonczylem doma [br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 23:27_________________________________________________i dobranoc :>

Opublikowano

Pijani maja zakaz pisania :decayed:

Opublikowano

Pijani maja zakaz pisania :decayed:

i kiery to godo :P

Opublikowano

Jak znam Tomka to z dodatkow byl rum zamiast cukru :decayed: