wiesiek3d Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 a ja w czwartek idę na pogrzeb do dziadka od Natalii Wyrazy współczucia dla Natalii ;( Tak prawdę mówiąc to i moja babcia źle się czuje a w piątek byłem na pogrzebie wujka.
A-rek Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 chłopaki wie ktoś może jak rozszyfrowac paski na sprezynie? bo mam komplet na przod i nie wiem czy to 1ba czy 1be czy cos jeszcze innego? trochę tych kolorów jest, najlepiej jak mi podasz ich kombinacje, a ja ci powiem co to będą za sprężyny. Wyrazy współczucia dla Natalii dzięki. no to widzę większość z nas pogrzeb zaliczy/zaliczył
danielom Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 3 pomaranczowe czy to brazowe? i 1 biała.. foto w sprzedam dzieki z góry
A-rek Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 3 pomaranczowe czy to brazowe? i 1 biała.. foto w sprzedam dzieki z góry 1ba
blant88 Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 mam już autko gotowe i naszczescie była to pierdoła bo było to zabezpieczenie od przegubu i sie poluzował i wypadł niewiem jakim cudem ale naszczescie wszystko gra :>[br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 20:10_________________________________________________ i przyznac sie kto ma czarnego avanta na tablicach SR i ramkami z klubu:D? ale jaki B5 , B6, B7 , B8 widziałeś albo B9 :>
wiesiek3d Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 przyznac sie kto ma czarnego avanta na tablicach SR i ramkami z klubu:D? Ja
cabriofan Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Robercik -to byli zaproszeni przeze mnie Chopy -co się logowali Zapowiadają się na spota w niedziele
ROBERT Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Robercik -to byli zaproszeni przeze mnie Chopy -co się logowali Zapowiadają się na spota w niedziele Brawo Pioter mnie niestety nie będzie ( chociaż może zdążymy wrócić z BT ) [br]Dopisany: 22 Marzec 2011, 20:51_________________________________________________ i przyznac sie kto ma czarnego avanta na tablicach SR i ramkami z klubu:D?
cabriofan Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 to może przełożyc data spota jak Was mo nie byc po BT?
blant88 Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Miałem dodac ze przedlifta:P a to ja mam
danielom Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Pytam, bo obok mojego garazu stał dzis czarny avant identyczny jak moj z tym ze SR ,a ze stal pod warsztatem, który najlepszej renomy nie ma to chcialem sie wlasciciela spytac czy sie dobrze zastanowil:D
ROBERT Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 to może przełożyc data spota jak Was mo nie byc po BT? nie no , najwyżej raz odpuścimy ale myślę że się wyrobię na 17:00 to wpadnę na chwilkę
cabriofan Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Jak macie ktoś możliwosci to pomyslcie nad zaproszeniami- naklejkami,czy wizytówkami rybnickich spotów.Wpisywało by się tylko datę aktualnego spota i zostawiało za wycieraczką .Byłoby nas więcej
ROBERT Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Dobra Daniel jaką bierzemy wódkę ? Moja propozycja to Stock lub Krupnik , jestem za Stockiem Ile bierzemy ? Myślę 2 x 0.5 litra
cabriofan Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 to może przełożyc data spota jak Was mo nie byc po BT? nie no , najwyżej raz odpuścimy ale myślę że się wyrobię na 17:00 to wpadnę na chwilkę :good: no myslę ,ze Przyjedziecie podzielic sie wrazeniami z BT
ROBERT Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Jak macie ktoś możliwosci to pomyslcie nad zaproszeniami- naklejkami,czy wizytówkami rybnickich spotów.Wpisywało by się tylko datę aktualnego spota i zostawiało za wycieraczką .Byłoby nas więcej Dobry pomysł , ale muszę Ci się przyznać że też nad tym myślałem ... może ma ktoś z nas dojście do jakiejś drukarni co robią wizytówki itp. ?
wiesiek3d Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Dobra Daniel jaką bierzemy wódkę ? Moja propozycja to Stock lub Krupnik , jestem za Stockiem Ile bierzemy ? Myślę 2 x 0.5 litra Tak mało :?:
Rekomendowane odpowiedzi