Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: :hi:

jakie oc wybrac? alianz? kto poda kod promocyjny?:D

Opublikowano

proponuje AXA

Opublikowano

:hi: Wez mój nr z AXA i gotowe -tanszej i lepszej oferty nie znajdziesz :naughty: AA/1851437/00 :naughty:[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 20:58_________________________________________________

proponuje AXA

Prezessoo też w AXA? :naughty:[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 20:59_________________________________________________Tomasz i co ,tam u Was w BT ?letnie,czy zimowe gumy potrzebne? :decayed:
Opublikowano
:hi: pojechali nasi przedstawiciele do BT? będzie wstyd czy ni :rolleyes:
Opublikowano

Pogoda elegamcko ale uwidzimy jutro... jo ida nyny bo wcześnie wstałem a Robert jeszcze baluje :wink4: poza tym impreza :kox:

Opublikowano

:hi: :hi: dobry

new look

a6c5_rs4-0.jpg

a6c5_rs4-2.jpg

oczywiscie pomijamy kwestia umazanego auta :gwizdanie: jako wom se widzi :)

Opublikowano

new look

a6c5_rs4-0.jpg

a6c5_rs4-2.jpg

nooooo :good: :good: :good: teraz się prezentuje :naughty::cool1::wink4:[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 09:20_________________________________________________

Pogoda elegamcko ale uwidzimy jutro... jo ida nyny bo wcześnie wstałem a Robert jeszcze baluje :wink4: poza tym impreza :kox:

Nie zachlejcie się tam,co nie będzie tak jak w sanatorium u Endiego :decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

new look

a6c5_rs4-0.jpg

a6c5_rs4-2.jpg

fajny bryk :good:
Opublikowano

Ida nyny po robocie :nuda:[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 09:26_________________________________________________Narazicho Endriu ,mam nadzieje ,że na spota wstąpisz jutro :wink4:[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 09:27_________________________________________________2 nowe wozidla mają podjechac

Opublikowano

Ida nyny po robocie :nuda:[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 09:26_________________________________________________Narazicho Endriu ,mam nadzieje ,że na spota wstąpisz jutro :wink4:[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 09:27_________________________________________________2 nowe wozidla mają podjechac

to śpij dobrze, jak się uda to wpadnę :wink4:
Opublikowano

Prezessoo też w AXA?

aktualnie PZU ale za miesiąc może AXA :gwizdanie:

no to ładnie, jak Robert do mnie dzwonił koło 16:00 to już mu się plątał język, a ty mówisz że on dalej baluje :blink:

new look

a6c5_rs4-0.jpg

a6c5_rs4-2.jpg

trochę małe jak do tej budy :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: Wez mój nr z AXA i gotowe -tanszej i lepszej oferty nie znajdziesz :naughty: AA/1851437/00 :naughty:[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 20:58_________________________________________________

proponuje AXA

Prezessoo też w AXA? :naughty:[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 20:59_________________________________________________

do mnie dzwonil jakis gosc z rankomat.pl i polecil wlasnie alianz, ze najtaniej mi wyjdzie, bo oni nie biora pod uwage "mlodych kierowcow"

Opublikowano

Prezessoo też w AXA?

no to ładnie, jak Robert do mnie dzwonił koło 16:00 to już mu się plątał język, a ty mówisz że on dalej baluje :blink:

new look

a6c5_rs4-0.jpg

a6c5_rs4-2.jpg

n0 to usz sa 18 :rolleyes: mial byc 17 :embarrassed: , ale 1 moje spojrzenie i co pomyslalem to tez ze male te kolka sa do tej budy, ale 19 nie kupie .... , jest duze et54 na nich mysle nad jakimi dystansami 15-17mm to jak sie zastosuje powinny wyjsc z ukrycia, i nabrac wygladu :)

Opublikowano

Prezessoo też w AXA?

new look

a6c5_rs4-0.jpg

a6c5_rs4-2.jpg

n0 to usz sa 18 :rolleyes: mial byc 17 :embarrassed: , ale 1 moje spojrzenie i co pomyslalem to tez ze male te kolka sa do tej budy, ale 19 nie kupie .... , jest duze et54 na nich mysle nad jakimi dystansami 15-17mm to jak sie zastosuje powinny wyjsc z ukrycia, i nabrac wygladu :)

całkiem spoko :good: masakra 18" a tak się tracą w tej budzie... no ale fakt poruszanie się po naszych drogach na 19" jest praktycznie niemożliwe bądź też graniczy z cudem, dystans w dół i powinno być dobrze :wink4: jedyne co mi się nie widzi- za dużo tego chromu w koło, jakoś nie jestem tego fanem i kłuje mnie to w oczy :gwizdanie: a po za tym :good:[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 14:04_________________________________________________najbardziej to coś po tymi lampami :sick3: ja bym tu widział czarny środek lamp i out chromowi :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Marzec 2011, 14:07_________________________________________________a na pewno autko nabrało by agresji :wink4:

Opublikowano

to już są 18" :blink: niewyglądają :no:

Mervin będę miał dystanse na sprzedaż 20 mm :wink4:

Opublikowano

A-rek rzuc info na PW :notworthy:

Opublikowano

już mnie Badboy zaatakował na PW więc jak on ich nie weźmie mogą być twoje, cena 150 złociszy :)

Opublikowano

:hi: pozdro z BT