ROBERT Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 i co kupiłeś jedną inną i jest ok? tak jest ok , tylko ta przetwornica jest inna od tej starej ( ta nowa jest slim , a stara była normalna ) i jest minimalnie inna barwa , nie jest to bardzo widoczne ale ja to zauważyłem
andy_sky Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no ja wczoraj po wymianie też mam różnice a gdzie kupiłeś jedną przetwornicę ?
ROBERT Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 no ja wczoraj po wymianie też mam różnice a gdzie kupiłeś jedną przetwornicę ? kumpel ( ten z Gaszowic ) mi sprzedał
cabriofan Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________ chodziło mi o zmianę jarzm jak to się w B6/B7 robi ale nie wiedziałem że też tak w B5 idzie Właśnie sie tak zastanawiałem i nie wiem czy budzie [b5] nie różnią się zwrotnicami te z 288 a 312 i 321 ... w tym roczniku co ma Pioter ( sprawdzone w ETCE ) są tarcze 321x30 , ale tylko w S4 , więc jakbyś chciał założyć te 312 czy 321 to musiałbyś chyba zwrotnice też wymienić ... aha 312 chyba w ogóle nie były stosowane w [b5] ale założyć na pewno się da Czyli koszty hampli z S4 do mojego to będzie.... masakra-chyba że okazyjnie z rozbiórki :gwizdanie: spadam do zasranej roboty narka
andy_sky Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 jakby kto miał to kupię gdyby ktoś miał problem z porysowanym plastikiem zderzaka tym z dołu lub listwami gumowymi (czornymi) to służę
A-rek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ... aha 312 chyba w ogóle nie były stosowane w [b5] ale założyć na pewno się da oczywiście że się da ale trzeba wiedzieć skąd załatwić sobie jarzma pod 312 bo nie wszystkie pasują :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ... aha 312 chyba w ogóle nie były stosowane w [b5] ale założyć na pewno się da oczywiście że się da ale trzeba wiedzieć skąd załatwić sobie jarzma pod 312 bo nie wszystkie pasują :gwizdanie: wiem , że to zależy od zwrotnic ( chyba były alu i żeliwne )
A-rek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ... aha 312 chyba w ogóle nie były stosowane w [b5] ale założyć na pewno się da oczywiście że się da ale trzeba wiedzieć skąd załatwić sobie jarzma pod 312 bo nie wszystkie pasują :gwizdanie: wiem , że to zależy od zwrotnic ( chyba były alu i żeliwne ) dokładnie
wiesiek3d Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Z roboty Andrzej pojedynczą przetwornicę kupisz na alledrogo, a i w Ravenie popytaj. Spróbuj jeszcze zamienić żarniki miejscami.[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 22:24_________________________________________________Na temat swapu hampli trzeba poszukać na forum niektórzy mają zrobione takie cuś
ROBERT Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 22:35_________________________________________________Pioter http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=196752.0;highlight=swap ale niestety sprzedane
badboy Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 mi z kolei świrowanie przetwornicy przejawia się w ten sposób że jak zapalę światła ksenon działa po czym gaśnie, za drugim razem już non stop się pali i też będę musiał w ravenie na reklamacji takową przetwornicę wymienić... a najlepiej dwie od razu żeby jaj z barwą nie było.[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 22:36_________________________________________________w ogóle ja to mam jaja z tymi ksenami, jak nie czujnik od absu to radio zakłócają, zakłócenia absu minęły, założyłem jakiś dodatkowy filtr i znowu zaczął mi abs świrować, szkoda gadać.
wiesiek3d Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 mi z kolei świrowanie przetwornicy przejawia się w ten sposób że jak zapalę światła ksenon działa po czym gaśnie, za drugim razem już non stop się pali i też będę musiał w ravenie na reklamacji takową przetwornicę wymienić... a najlepiej dwie od razu żeby jaj z barwą nie było.[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 22:36_________________________________________________w ogóle ja to mam jaja z tymi ksenami, jak nie czujnik od absu to radio zakłócają, zakłócenia absu minęły, założyłem jakiś dodatkowy filtr i znowu zaczął mi abs świrować, szkoda gadać. Ja też mam gasnącą przetwornicę w prawej lampie i po wymianie dalej to samo więc już to olałem. Mam dodatkowe lustra do regeneracji, zrobię je i wrócę do H7.
badboy Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 mi z kolei świrowanie przetwornicy przejawia się w ten sposób że jak zapalę światła ksenon działa po czym gaśnie, za drugim razem już non stop się pali i też będę musiał w ravenie na reklamacji takową przetwornicę wymienić... a najlepiej dwie od razu żeby jaj z barwą nie było.[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 22:36_________________________________________________w ogóle ja to mam jaja z tymi ksenami, jak nie czujnik od absu to radio zakłócają, zakłócenia absu minęły, założyłem jakiś dodatkowy filtr i znowu zaczął mi abs świrować, szkoda gadać. Ja też mam gasnącą przetwornicę w prawej lampie i po wymianie dalej to samo więc już to olałem. Mam dodatkowe lustra do regeneracji, zrobię je i wrócę do H7. chińszczyzna... chyba trafił zależy jak trafisz
m3rvin Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 badboy badboys what you gonna do when they came for you ........ :polew: zawsze to chcialem napisac
badboy Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 badboy badboys what you gonna do when they came for you ........ :polew: zawsze to chcialem napisac haha spełniło się marzenie Twe [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 22:43_________________________________________________czemuś to tak długo tłumił w sobie
ROBERT Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 w ogóle ja to mam jaja z tymi ksenami, jak nie czujnik od absu to radio zakłócają, zakłócenia absu minęły, założyłem jakiś dodatkowy filtr i znowu zaczął mi abs świrować, szkoda gadać. a masz kodowanie ustawione na ksenon ? ja mam i nic się nie dzieje , żadnych błędów , cudów itp.
badboy Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 w ogóle ja to mam jaja z tymi ksenami, jak nie czujnik od absu to radio zakłócają, zakłócenia absu minęły, założyłem jakiś dodatkowy filtr i znowu zaczął mi abs świrować, szkoda gadać. a masz kodowanie ustawione na ksenon ? ja mam i nic się nie dzieje , żadnych błędów , cudów itp. wiesz że o tym nie pomyślałem na pewno nie jest ustawione na ksenon, kurde zaraz lecę do garażu i zmieniam
ROBERT Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 A tu jeszcze na temat swapu 280 na 312 ( myślę że z 288 będzie tak samo , a nawet prościej bo to ATE a 280 Lucas ) >>> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=91632.0;highlight=swap [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 22:46_________________________________________________ wiesz że o tym nie pomyślałem na pewno nie jest ustawione na ksenon, kurde zaraz lecę do garażu i zmieniam to spróbuj i napisz jakie efekty
Rekomendowane odpowiedzi