A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Robercie nie bylem jeszcze Jakies wpisowe jest ? Stock ewntualy Krupnik :gwizdanie:
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dobrze ze sie babami nie wymieniacie :gwizdanie: .... W sumie wszystko by zostało w klubie :polew: A co Ty możesz wiedzieć o zabijaniu :gwizdanie: ... w ogóle co Ty możesz wiedzieć co My "po godzinach robimy" [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 01:08_________________________________________________ "PALENIE POWODUJE RAKA I CHOROBY JĄDER " Co Wy tam po godzinach Robicie to już Wasza sprawa a co -Mosz kłopoty z jajkami przez fajki?? :polew: Jo niy :>
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Robercie nie bylem jeszcze Jakies wpisowe jest ? 15 x 0,7 i po piwie na głowę Witam Rybnik widzisz Guru wie takie rzeczy :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Robercie nie bylem jeszcze Jakies wpisowe jest ? 15 x 0,7 i po piwie na głowę Witam Rybnik widzisz Guru wie takie rzeczy :gwizdanie: Też się było kiedyś ten pierwszy raz
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ida zajarac bo tu same Spamery suck my dick :gwizdanie: Wiem ,wiem głównie miałem na myśli Robcia nie Ciebie ,a widzę że dalej Masz wkurw ,tylko dokładnie nie wiem na co,kogo.... :gwizdanie: wiesz co to znaczy :?: kiedy nauczysz się porządnie cytować chyba nigdy :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Arturoo co się czaisz :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ida zajarac bo tu same Spamery suck my dick :gwizdanie: Wiem ,wiem głównie miałem na myśli Robcia nie Ciebie ,a widzę że dalej Masz wkurw ,tylko dokładnie nie wiem na co,kogo.... :gwizdanie: wiesz co to znaczy :?: kiedy nauczysz się porządnie cytować chyba nigdy :gwizdanie:
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Same ożeroki.... No nic, trzeba sie bedzie zapozyczyc i jakos obstawic :P Swoja droga, zupełnie poważnie, ile sie osob pojawia średnio na spocie? A dodatkowo, chcialem sie pochwalić , że zjeździlem większosć śląska za autem a kupilem w Rb
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Grigorij trening czyni mistrza musza non stop cytowac :kox:
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No nic, trzeba sie bedzie zapozyczyc i jakos obstawic :P Swoja droga, zupełnie poważnie, ile sie osob pojawia średnio na spocie? 10
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Same ożeroki.... No nic, trzeba sie bedzie zapozyczyc i jakos obstawic :P Swoja droga, zupełnie poważnie, ile sie osob pojawia średnio na spocie? A dodatkowo, chcialem sie pochwalić , że zjeździlem większosć śląska za autem a kupilem w Rb Rb rządzi tak średnio po 25 osób zjeżdża :gwizdanie: ale potem pasażerowie idą do tesco i zostaję 10
A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 no nic ida lygać bo już klawiatury nie widza......
Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Skończyłem nadrabiać spam . Spot udany z tego co czytam . Na następnym się melduję .
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Taaa jeden godo 10 kolejny 25 chopy, mom zapionc przyczepa na tyn alkohol ?
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Skończyłem nadrabiać spam . Spot udany z tego co czytam . Na następnym się melduję . Obowiązkowo [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 01:28_________________________________________________ Taaa jeden godo 10 kolejny 25 chopy, mom zapionc przyczepa na tyn alkohol ? Doczytaj alko nigdy za wiela
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Pioter, ta edycja mnie dzis wykonczy Artur, niby avant ale do bagaznika max 3 kraty wchodza Hak jest, nie ma tragedi
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Pioter, ta edycja mnie dzis wykonczy Artur, niby avant ale do bagaznika max 3 kraty wchodza Hak jest, nie ma tragedi Nic sie nie Przejmuj ino Przijedz
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Arturoo kaj tam na J-biu mieszkosz ? [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 01:34_________________________________________________ cabriofan, Bede !
Rekomendowane odpowiedzi