A-rek Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2011 w czwartek wieczorem leciał z nią fajny film :gwizdanie:
cabriofan Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Co tak prezes gwizdasz o tej porze ? nimom co robić więc oglądam zdjęcia na google...... AAA i już wszystko jasne..... nic się nie Starej kiedyś będzie lepiej-moja też rodziła juz nic nie mowie
danielom Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Arku z jakiego " nowego " filmu moge ją kojarzyć ? ? Pioter, www.prodig-tech.pl wybierz sobie a ja zorganizuje dobra cene
cabriofan Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Arku z jakiego " nowego " filmu moge ją kojarzyć ? ? Pioter, www.prodig-tech.pl wybierz sobie a ja zorganizuje dobra cene Wybierz pod A4 i luzik [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:01_________________________________________________ Piotrek lubisz wódeczkę? Arturku a Ty nie? [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:02_________________________________________________jo ja ale tylko wybrane
danielom Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Wystarczy nawet GL-1 bo mamy ocynk Po niedzieli dam znać jaka cena jak dla Ciebie
A-rek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Arku z jakiego " nowego " filmu moge ją kojarzyć ? ? Fast & Furios albo z tego co dopiero wejdzie Fast Five
cabriofan Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 niepodrobiny Krupnik i Stock [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:03_________________________________________________ Wystarczy nawet GL-1 bo mamy ocynk Po niedzieli dam znać jaka cena jak dla Ciebie :good: :good: normalnie jestem ciekaw ile Zejdziesz z wyjsciowej :naughty: :gwizdanie: Zawsze chciałem to miec pod ręką
danielom Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ja robie elektronike do tego, cene wyjsciowa ustala producent ale bedzie bonus to napewno
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dobra Piotr wezmiesz kiedy flache przyjedziesz do mnie ,a ja Ci pokarze jak sie cytuje i bedziemy obaj zadowoleni. Zeby nie bylo to ja stawiam druga flaszke . Obu nam to na dobre wyjdzie .[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:06_________________________________________________Pokaze
cabriofan Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ja robie elektronike do tego, cene wyjsciowa ustala producent ale bedzie bonus to napewno To Wez na firme ,Dodaj 10% i bedzie :> [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:13_________________________________________________ Dobra Piotr wezmiesz kiedy flache przyjedziesz do mnie ,a ja Ci pokarze jak sie cytuje i bedziemy obaj zadowoleni. Zeby nie bylo to ja stawiam druga flaszke . Obu nam to na dobre wyjdzie .[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:06_________________________________________________Pokaze Kiedys to opanuje jak pisałem trning czyni mistrza ,a flache na następnym spocie stawiam i tak bankowo [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:15_________________________________________________ Dobra Piotr wezmiesz kiedy flache przyjedziesz do mnie ,a ja Ci pokarze jak sie cytuje i bedziemy obaj zadowoleni. Zeby nie bylo to ja stawiam druga flaszke . Obu nam to na dobre wyjdzie .[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:06_________________________________________________Pokaze :polew: ta druga-Twoja to w ramach korków z ort-zawsze byłem kozak i tylko tym oceny podciągałem :> Chętnie podjechałbym do Ciebie Arturku na popijawę,ale.....życie -synek 2,5 roku,kobieta uziemiona przez synka-to ja i tak mam luz ,bo przynajmniej z domu wychodze :gwizdanie:
danielom Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 cabriofan, to bardziej zakrecona historia ale juz poszlo zapytanie, po niedzieli odezwe sie Bedzie flacha na nastepnym spocie to trzeba sie zjawic :D
cabriofan Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 cabriofan, to bardziej zakrecona historia ale juz poszlo zapytanie, po niedzieli odezwe Moja jedna-Twoja powitalna skrzynka :gwizdanie: Bedzie flacha na nastepnym spocie to trzeba sie zjawic :D OJ widze ,że z Ciebie łebski gośc-do czego jeszcze elektronikę Robisz?
danielom Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zawodowo na tą chwile tylko montaz do grubosciomierzy
cabriofan Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zawodowo na tą chwile tylko montaz do grubosciomierzy A w ramach hobby? Na własny użytek? ? Pochwal się talentem-Ty Zarobisz ,a my skorzystamy
danielom Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 poki co tylko interface' y na rs232 montowalem.. Cos konkretnego potrzebujesz?[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:25_________________________________________________Byly tez wzmacniacze, zasilacze... Zalezy co bylo potrzebne
cabriofan Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 poki co tylko interface' y na rs232 montowalem.. Cos konkretnego potrzebujesz?[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 02:25_________________________________________________Byly tez wzmacniacze, zasilacze... Zalezy co bylo potrzebne - jak na razie to nic nie potrzebuję,nic nie przychodzi mi do głowy---ale póki co nie Marnuj talentu i Ogłoś sie na a4 klub Polska :wink4: :>
danielom Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Przemysle sprawe, dogadam cene i bedziem handlowac Na ta chwile dzieki za rozmowe, spadam spać bo już mam ciężko pozdrawiam serdecznie dobrej nocy
cabriofan Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Przemysle sprawe, dogadam cene i bedziem handlowac Na ta chwile dzieki za rozmowe, spadam spać bo już mam ciężko pozdrawiam serdecznie dobrej nocy no to dobrej nocy
H4mm3R Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 :hi: Zna ktoś kogoś/firme które renowuje alu felgi + piaskowanie i malowanie proszkowe :?: dobrze i nie drogo :?:
Rekomendowane odpowiedzi