Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brembo to porażka ... Ferodo , Zimmermann , Bosch , TRW , ew. ATE są dobre , pisz do Devastation'a on się zna na heblach jak mało kto , na pewno coś Ci doradzi , czasami ma też części w fajnych cenach :wink4:

no właśnie rozeznaje temat bo z końcem miesiąca muszę się za to zabrać :wink4: a powiedz mi czy ty mi po vinie możesz powiedzieć jakie ja tam mam heble bo jak zaglądam do etki to wyskakują mi 4 rodzaje :disgust: czy jakoś tak chyba że muszę zmierzyć przod to 288mm a tył 245 czy 255mm :cool1:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Brembo to porażka ... Ferodo , Zimmermann , Bosch , TRW , ew. ATE są dobre , pisz do Devastation'a on się zna na heblach jak mało kto , na pewno coś Ci doradzi , czasami ma też części w fajnych cenach :wink4:

no właśnie rozeznaje temat bo z końcem miesiąca muszę się za to zabrać :wink4: a powiedz mi czy ty mi po vinie możesz powiedzieć jakie ja tam mam heble bo jak zaglądam do etki to wyskakują mi 4 rodzaje :disgust: czy jakoś tak chyba że muszę zmierzyć przod to 288mm a tył 245 czy 255mm :cool1:

przód 288mm a tył 255mm :cool1:

Opublikowano

no tak myślałem ale nie bylem pewien wolałem sie upewnic dzięki :notworthy:

Opublikowano

:polew:

Tak je po gorolsku "na zdrowie" :polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 20:49_________________________________________________spoko diman :good:

Opublikowano
:notworthy: Roberto :wink4: Prawdopodobnie wezmę ten zestaw z klockami jak już :wink4: Porównam jeszcze ceny u Devastation,bo Tom chyba nie ma OZ Chyba,że gdzieś wyczaję kompletny pakiet na przód i tył razem z klockami,może jeszcze bardziej się kalic :cool1:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 21:10_________________________________________________Jada na Plaza
Opublikowano

Następnym razem jak będziesz szukał takich rzeczy w ETCE to zauważ że są tam też kody wyposażenia , wtedy można po swojej wlepce w książce serwisowej czy wlepce w aucie znaleźć jaki się ma kod

przód :

1LZ - 280x22

1LB , 1LE - 288x25

1LT , 1LF - 312x25

1LA , 1LC - 320x30

1LJ + S4 - 345x30

tył :

1KD - 245x10

1KP - 255x12

1KW - 288x12

1KE + S4 - 300x22

Opublikowano

Następnym razem jak będziesz szukał takich rzeczy w ETCE to zauważ że są tam też kody wyposażenia , wtedy można po swojej wlepce w książce serwisowej czy wlepce w aucie znaleźć jaki się ma kod

przód :

1LZ - 280x22

1LB , 1LE - 288x25

1LT , 1LF - 312x25

1LA , 1LC - 320x30

1LJ + S4 - 345x30

tył :

1KD - 245x10

1KP - 255x12

1KW - 288x12

1KE + S4 - 300x22

szacun Robert wiedziałem jednak do kogo uderzyć :notworthy: :notworthy: w sumie to dopiero sie ucze tego programu i znowu mi podałeś nowe cenne info w związku z tymi oznaczeniami :wink4:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 22:00_________________________________________________kużwa i tak właśnie patrze do książki i mam z tyłu 245x10 ;( ale poracha :wallbash:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 22:04_________________________________________________a wejdzie mi może 255 na tył bez zmian jarzma i zacisków :cool1:

Opublikowano

a wejdzie mi może 255 na tył bez zmian jarzma i zacisków :cool1:

wystarczy wymienić jarzma ( no i tarcze oczywiście ) , klocki i zaciski pozostają te same :wink4: same jarzma za***iście trudno dostępne

[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 22:13_________________________________________________Jakbyś chciał swapować większe heble to tu masz fajną "okazję" na zakup jarzm http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=196892.0

Opublikowano

a wejdzie mi może 255 na tył bez zmian jarzma i zacisków :cool1:

wystarczy wymienić jarzma ( no i tarcze oczywiście ) , klocki i zaciski pozostają te same :wink4: same jarzma za***iście trudno dostępne

no właśnie tak myślałem taki sam zabieg właśnie mam jak bym chciał wsadzić 312mm na przód :wink4: muszę to przemyśleć i zorientować się w kosztach takich jarzm

Opublikowano

spadam spać , rano trzeba wstać o 5:00 :kwasny:

nara :hi:

Opublikowano

Właśnie wróciliśmy z KR Fiona zawieziona na zapylanie.

Opublikowano

Znaczy sie Wiesiek będzie miał chrzciny :decayed:

Opublikowano

Znaczy sie Wiesiek będzie miał chrzciny :decayed:

Jak będą to zapodam Wam zdjęcia.

Spadam spać narka Panowie :hi:

Opublikowano
http://allegro.onet.pl/felgi-dotz-opony-pirelli-17-17cali-5x112-i1543666030.html :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 01:01_________________________________________________http://allegro.onet.pl/oryginalne-felgi-opony-keskin-5x112-19-i1509571742.html[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 01:03_________________________________________________http://allegro.onet.pl/k1-opony-felgi-kola-17-audi-5x112-oryginalne-i1543781118.html
Opublikowano

jak dla mnie tylko oryginalne :)