ROBERT Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 toś się wczoraj nie pochwolił że masz wolne [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 14:20_________________________________________________[quote bo wczoraj jeszcze nie wiedziałem że nie pójdę ale nie miał na stanie 5k jutro ma dowieźć a jak nie to pozostanie mi wybór między 6k albo 4300k. poczekaj na 5k , bo jest optymalne
badboy Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 toś się wczoraj nie pochwolił że masz wolne [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 14:20_________________________________________________[quote bo wczoraj jeszcze nie wiedziałem że nie pójdę ale nie miał na stanie 5k jutro ma dowieźć a jak nie to pozostanie mi wybór między 6k albo 4300k. poczekaj na 5k , bo jest optymalne też tak myślę gdzie Ty robert kupowałes hidy ???
ROBERT Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 kupiłem auto to już były, mam kumpla który się bawi w elektryce/elektronice samoch. więc jak chcesz mogę dać ci na niego namiar i sobie z nim pogadasz , ma mi załatwić w najbliższym czasie przetwornice cyfrowe bo te co teraz mam są cały czas z nimi problemy ( mrugają ) [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 15:00_________________________________________________A tak Wiesiek zapier_dalał po to auto wtedy do chałupek i nie słyszał telefonu że już jest sprzedane ... http://www.youtube.com/watch?v=BDnYDNN68EQ :tongue4:
H4mm3R Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Czyli to Ty Wiesiek byłeś wtedy po to Audi w Chałupkach Kur... gdybym to wiedział wcześniej, to Audika by była Twoja, bo ten co to sprzedawał to mój kumpel a ja mu foty na otomoto robiłem
badboy Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Czyli to Ty Wiesiek byłeś wtedy po to Audi w Chałupkach Kur... gdybym to wiedział wcześniej, to Audika by była Twoja, bo ten co to sprzedawał to mój kumpel a ja mu foty na otomoto robiłem a tak poszła do innego kumpla z Rudyszwałdu ...
seves Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 helo Pany Czyli to Ty Wiesiek byłeś wtedy po to Audi w Chałupkach Kur... gdybym to wiedział wcześniej, to Audika by była Twoja, bo ten co to sprzedawał to mój kumpel a ja mu foty na otomoto robiłem o no ladnie... pieknie... nasteonym razem jak sie cos znajdzie to trza szukac po forum czyj znajomy sprzedaje to sie zaklepie i dopiero potem ruszac w trase :polew: [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 16:26_________________________________________________ Synki sorry ze sie wtrace jaki macie kabel ? No ja mam taki >>> http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=5&prodid=103 + VAG-COM 311-2 i 409-1 Robert to ladnie poszaleliscie jak musiales dzis uzeta wykorzystac :polew: jaki masz system w kompie? wiem pytalem wczoraj ale mi wylecialo
seves Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 po robocie Blant kurde cos chcialem Cie pytac i nie pamietam o co
ROBERT Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 jaki masz system w kompie? wiem pytalem wczoraj ale mi wylecialo XP
blant88 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 po robocie Blant kurde cos chcialem Cie pytac i nie pamietam o co skleroza nie boli
A-rek Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 a ja w trakcie roboty Badboy bierz 4300K i masz 100% pewnosc ze i w deszczu i we mgle bedzie dobra widocznosc
seves Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 jaki masz system w kompie? wiem pytalem wczoraj ale mi wylecialo XP iiiiiiiiiiiijjjjjaaaaaaaaa o ktorej te logi robicie? robicie w ogole? mam vaga 908 i kabel tylko mi nie funguje na moim kompie bo o sterowniki sie pluje looknalbys czy da sie odpalic na Twoim? [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 16:49_________________________________________________ a ja w trakcie roboty no to Arek nie zazdroszcze
A-rek Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 jeszcze tylko 3 godzinki i do domciu
blant88 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 jeszcze tylko 3 godzinki i do domciu przesrane
seves Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 chopy a moze robiymy sciepa http://motoallegro.pl/colt-4x4-300koni-jedyny-na-allegro-szybki-i-zwinny-i1251940751.html
A-rek Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 panowie pamietacie jak wczoraj mowilem wam o tym Maluchu z Rybnika z silnikiem Kawasaki :?: oto dowod
badboy Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 helo Pany Czyli to Ty Wiesiek byłeś wtedy po to Audi w Chałupkach Kur... gdybym to wiedział wcześniej, to Audika by była Twoja, bo ten co to sprzedawał to mój kumpel a ja mu foty na otomoto robiłem o no ladnie... pieknie... nasteonym razem jak sie cos znajdzie to trza szukac po forum czyj znajomy sprzedaje to sie zaklepie i dopiero potem ruszac w trase :polew: [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 16:26_________________________________________________ Synki sorry ze sie wtrace jaki macie kabel ? No ja mam taki >>> http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=5&prodid=103 + VAG-COM 311-2 i 409-1 Robert to ladnie poszaleliscie jak musiales dzis uzeta wykorzystac :polew: jaki masz system w kompie? wiem pytalem wczoraj ale mi wylecialo jak będziecie coś kupowali z okolic Chałupek Zabełkowa czy Rudyszwałdu to walić do nas jest 99,9 % szansy że tego kogoś znamy bo na trójwsi można powiedzieć każdy każdego zna :>
seves Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 o ku#$% Arek ja pier no serio pieknie to brzmi i zapier szybko sie zbiera prawdziwy koks [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 17:47_________________________________________________ jak będziecie coś kupowali z okolic Chałupek Zabełkowa czy Rudyszwałdu to walić do nas jest 99,9 % szansy że tego kogoś znamy bo na trójwsi można powiedzieć każdy każdego zna :> no teraz juz bedziemy wiedziec
blant88 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 panowie pamietacie jak wczoraj mowilem wam o tym Maluchu z Rybnika z silnikiem Kawasaki :?: oto dowod za***ista sprawa też bym takie coś chciał :>
Rekomendowane odpowiedzi