maszer Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Witam, dawno mnie tu nie bylo ale jakoś ciągle imprezy w weekendy. Ale cały czas śledzę co się tu dzieje. Pozdrowienia dla wszystkich :-)
blant88 Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 i sory ale nie mogłem wpaść na spota ale z tego co czytam to kicha była
badboy Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 http://allegro.pl/listwy-dekory-carbon-audi-a4-s4-rs4-b6-b7-f-vat-i1590084269.html nic trza okleić drzewko, bedzie to samo
Arturoo Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Pany kto oglądał jakiś fany film ostatnio w kinie ?Chcę jechać do SR pod wieczór ale nie wiem n co ? Z ciekawostek widziałem niedawno "Jestem Bogiem" . Polecicie coś ?
A-rek Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 http://allegro.pl/listwy-dekory-carbon-audi-a4-s4-rs4-b6-b7-f-vat-i1590084269.html nic trza okleić drzewko, bedzie to samo nie będzie to samo Pany kto oglądał jakiś fany film ostatnio w kinie ?Chcę jechać do SR pod wieczór ale nie wiem n co ? Z ciekawostek widziałem niedawno "Jestem Bogiem" . Polecicie coś ? w ten weekend miałem iść do kina ale nic nie leci ciekawego (jak dla mnie)
badboy Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 http://allegro.pl/listwy-dekory-carbon-audi-a4-s4-rs4-b6-b7-f-vat-i1590084269.html nic trza okleić drzewko, bedzie to samo nie będzie to samo Pany kto oglądał jakiś fany film ostatnio w kinie ?Chcę jechać do SR pod wieczór ale nie wiem n co ? Z ciekawostek widziałem niedawno "Jestem Bogiem" . Polecicie coś ? w ten weekend miałem iść do kina ale nic nie leci ciekawego (jak dla mnie) oczywiście że nie będzie, bo będzie kosztowało 150zł a nie 1100 + musisz jeszcze poszukać popielniczkę [br]Dopisany: 15 Maj 2011, 17:32_________________________________________________a efekt "prawie ten sam"
Arturoo Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Pany kto oglądał jakiś fany film ostatnio w kinie ?Chcę jechać do SR pod wieczór ale nie wiem n co ? Z ciekawostek widziałem niedawno "Jestem Bogiem" . Polecicie coś ? w ten weekend miałem iść do kina ale nic nie leci ciekawego (jak dla mnie) no właśnie za bardzo też nic z repertuaru nie zwróciło mojej uwagi
A-rek Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 a efekt "prawie ten sam" a miałeś kiedyś ori carbon i oklejony przed oczami :?:
Arturoo Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 http://bebzol.com/pl/party-fail.1927.html :polew: :polew: [br]Dopisany: 15 Maj 2011, 18:37_________________________________________________ Artur co ty działasz :?: poprawiałem link bo nie fungował
ROBERT Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Wiesiek i gadasz że ten kumpel kupił to autko ... i jak oglądałeś go w dzień ? Muszę jechać do kościoła , a jeszcze mam bombę po wczorajszych urodzinach
wiesiek3d Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Wiesiek i gadasz że ten kumpel kupił to autko ... i jak oglądałeś go w dzień ? Muszę jechać do kościoła , a jeszcze mam bombę po wczorajszych urodzinach Nie oglądałem bo on mieszka w Pawłowicach. Ja też ładnie dałem wczoraj w palnik i Basia pojedzie. :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Maj 2011, 18:40_________________________________________________Leca do church
badboy Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 a efekt "prawie ten sam" a miałeś kiedyś ori carbon i oklejony przed oczami :?: oh A-rek wiem ze jest roznica, trudno zeby jej nie bylo ale mi o efekt wizualny chodzi, czyli to ze teraz mam drzewo a pozniej jak bede mial oklejony carbonem, to doda to na pewno uroku wnętrzu, a nie jestem na tyle piźnięty by dać 1200zł za listwy
Arturoo Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 a efekt "prawie ten sam" a miałeś kiedyś ori carbon i oklejony przed oczami :?: oh A-rek wiem ze jest roznica, trudno zeby jej nie bylo ale mi o efekt wizualny chodzi, czyli to ze teraz mam drzewo a pozniej jak bede mial oklejony carbonem, to doda to na pewno uroku wnętrzu, a nie jestem na tyle piźnięty by dać 1200zł za listwy ciekawe :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 a efekt "prawie ten sam" a miałeś kiedyś ori carbon i oklejony przed oczami :?: oh A-rek wiem ze jest roznica, trudno zeby jej nie bylo ale mi o efekt wizualny chodzi, czyli to ze teraz mam drzewo a pozniej jak bede mial oklejony carbonem, to doda to na pewno uroku wnętrzu, a nie jestem na tyle piźnięty by dać 1200zł za listwy To se sam pokryj carbonem.
andy_sky Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 wczoraj polerowałem karoserię 5h zapierdolu ale efekt jest tego wart
Rekomendowane odpowiedzi