binio-stg Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Bardzo fajne auto, mocy pod dostatkiem no i Co do spojlera to mam taki sam tylko na srebrnym aucie i również uważam że wygląda bardzo fajnie.
Mathis Opublikowano 3 Września 2010 Autor Opublikowano 3 Września 2010 Kilka nowych fotek: I pierwsze próby z dłuższym czasem - niestety sam byłem i nie udało mi się uzyskać efektu jaki chciałem Ale następnym razem wezmę pomoc Dodatkowo autko dostało grzane lustra z nowymi wkładami - ładnie grzeją Zregenerowałem odbłyśniki od xenonu - różnica kolosalna - teraz mam dzień przed autem
Reniu Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Super fotki tą bym wystawił jako propozycję do kalendarza
Szymon-26 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Piekna czarna zadbana coz wiecej chciec Niech sie sprawuje dobrze jak najdluzej
T-żółw Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 fotki daj jakąś do kalendarza, na luty 2010 była moja fota jako główna znowu mi się łezka zakręciła płynu do sprysków dolej
szypki12 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 siema mam pytanko do was,czy od 2000 roku dawali te białe podświetlenie na zegarach???????Jak to jest bo ja mam 99r ale mam na czerwono wszystko. Białe wygląda o wiele wiele ładniej!
pitman Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Ładne foty Masz zawias 1BE bo moja jakoś niżej siedzi
Mathis Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Super fotki tą bym wystawił jako propozycję do kalendarza Dzięki Wysłałem zgłoszenie na Październik. Ładne foty Masz zawias 1BE bo moja jakoś niżej siedzi 1BE na 100% Miałem przygodę jak założyłem na tył sprężyny standardowe i miałem allroada Może masz 1BV? Ze zdjęć u Ciebie ciężko wywnioskować jak stoi...
pitman Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 1BE na 100% Miałem przygodę jak założyłem na tył sprężyny standardowe i miałem allroada Może masz 1BV? Ze zdjęć u Ciebie ciężko wywnioskować jak stoi... Skoro masz 1BE to ja muszę mieć coś innego bo u mnie niżej siedzi.Po za tym przód mam niżej niż tył
Reniu Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Może masz już po prostu bardziej uklepane Chyba nie wierzycie, że fabryczne springi 1BE dalej mają -20mm po 10 latach
Mathis Opublikowano 11 Września 2010 Autor Opublikowano 11 Września 2010 A ile mogą mieć? -25mm? Wydaje mi się, że sprężyna jakoś mocno nie siada... Choć trochę na pewno
Reniu Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 No nie żartuj sobie To jest jeden z mitów, gdzie ludzie szukają używanego 1BE sądząc, że auto siądzie o -20 względem nowej serii (czasem liczą od tego co sami mają ). Moje 10kkm springi -35 siedzą wyżej niż kolegi 1BE siedzące w aucie od nowości.
Mathis Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 Ale Twoja i tak siedzi niżej od mojej Ale na następny rok jak fundusze pozwolą szukam gwintu i może 18" [br]Dopisany: 16 Wrzesień 2010, 16:17_________________________________________________Nowe zdjęcia w pierwszym poście
Mathis Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 Dzięki Ale fajniejsze od zdjęć jest prowadzenie po pełnym błocie Quattro, zero problemów, gdzie inni stali ;] A jak jechali szybciej żeby "się przebić" to latali po całej drodze
jozek726 Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 foty piękne auto też i QUATTRO
PABLO Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Super sesja w warunkach gdzie czuje się najlepiej Bardzo podoba mi się Twoja franca
Rekomendowane odpowiedzi