Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 844,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zapowiedź derbów :gwizdanie:

Opublikowano

kibole rządzą piłką paranoja :shocked: Polska to dziwny kraj

Opublikowano

Polska to dziwny kraj

To już wiadomo od 1989 :kox::naughty::decayed:[br]Dopisany: 17 Maj 2011, 02:17_________________________________________________Tacy ludzie, taki kraj... :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

kibole rządzą piłką paranoja :shocked: Polska to dziwny kraj

Nie no lepiej jak Fryzjer karty rozdawał :gwizdanie:

Teraz mamy Tuska i zamknięte stadiony...

100 razy wolę tych kiboli ( czyt. ultrasów których wrzuca się do jednego koszyka z hoolsami )

Opublikowano

Legia powoli wybiera się na zakupy

szykuje się powrót Jana Muchy, i duże szanse na przejście do "L" ma Robert Jez :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Legia powoli wybiera się na zakupy

szykuje się powrót Jana Muchy, i duże szanse na przejście do "L" ma Robert Jez :naughty:

Chłopak ostatnio się rozstrzelał, ale... Żeby nie skończył jak Zahorski czy Jarka...

Już nie wspomnę o objawieniach typu Poźniak i Gol :gwizdanie:

Opublikowano

czytałem też że Olisadebe jest chętny na gre w Ekstraklasie....i ma duże wymagania co do klubu :blink:

szczerze nie widze Go ani w Wiśle ,Legii, Sląsku ,Lechu ,Polonii

skończyło by się jak z Wichniarkiem w Lechu :rolleyes:[br]Dopisany: 17 Maj 2011, 10:57_________________________________________________http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,title,To-manipulacja-i-uciekanie-od-istoty-problemu,wid,13409685,wiadomosc.html?ticaid=1c51b&_ticrsn=3

Opublikowano

Widząc taką Wisłę czuje, że w końcu do Ligi Mistrzów się dostaną :naughty:

Zaden kibol KOLEJORZA nigdy by czegos takiego nie napisał, a Ty obnosisz sie wszedzie ze only Lech- zenada DAMIANO
Opublikowano

Zaden kibol KOLEJORZA nigdy by czegos takiego nie napisał, a Ty obnosisz sie wszedzie ze only Lech- zenada DAMIANO

Ma zdrowe podejście do kibicowania :hi:. Ja trzymałem kciuki za Lecha jak grali w LE. Nawet chciałem żeby wyszli z grupy razem z Juve :good:, ale wyszło jak wyszło. Im dalej Lech zagra w LE czy Wisełka w końcu awansuje do LM i pogra coś to wszystko dla dobra polskiej piłki nożnej, bo obecnie to tragedia. Same korzyści będą. Z czasem poziom ligi wzrośnie i lepsi piłkarze będą chcieli grać w Ekstraklasie i to też z pewnością przełoży się na Reprezentacje:hi:.

Opublikowano
  • Autor

Nawet chciałem żeby wyszli z grupy razem z Juve :good:

:kox::polew: :polew: :polew:

czy Wisełka w końcu awansuje do LM i pogra coś to wszystko dla dobra polskiej piłki nożnej, bo obecnie to tragedia. Same korzyści będą.

Niom. Za te kilka lat żenady i wstydu w końcu wypada żeby coś pograli :good:

Opublikowano

a jakby byli w grupie razem z MU, to biorę nawet providenta żeby być na meczu :decayed:

Opublikowano

a jakby byli w grupie razem z MU, to biorę nawet providenta żeby być na meczu :decayed:

rozumiem że po to żeby jako polak kibicować polskiej drużynie :gwizdanie:

PS przez przypadek zamiast cytować modyfikowałem twojego posta....sory :embarrassed:

Opublikowano

rozumiem że po to żeby jako polak kibicować polskiej drużynie :gwizdanie:

PS przez przypadek zamiast cytować modyfikowałem twojego posta....sory :embarrassed:

owszem, nie :wink4:

Opublikowano

k**wa no to niech Lech zagra w LM.....nie widzę nic przeciwko - tylko po prostu widzę jak jest Marcin i na ten czas nie widze w Polskiej lidze drużyny lepszej i tyle :wink4:[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 16:22_________________________________________________

Ma zdrowe podejście do kibicowania :hi:. Ja trzymałem kciuki za Lecha jak grali w LE. Nawet chciałem żeby wyszli z grupy razem z Juve :good:, ale wyszło jak wyszło. Im dalej Lech zagra w LE czy Wisełka w końcu awansuje do LM i pogra coś to wszystko dla dobra polskiej piłki nożnej, bo obecnie to tragedia. Same korzyści będą. Z czasem poziom ligi wzrośnie i lepsi piłkarze będą chcieli grać w Ekstraklasie i to też z pewnością przełoży się na Reprezentacje :hi:.

Obyś kolejny raz nie pierdzieliłgłupot :decayed::kox:[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 16:23_________________________________________________

Niom. Za te kilka lat żenady i wstydu w końcu wypada żeby coś pograli :good:

Nio też o to mi chodzi :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 16:24_________________________________________________Makaveli widze moderujesz :decayed::kox:[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 16:25_________________________________________________

W celu wyjaśnienia: Ja Wiśle nigdy nie kibicowałem i nie kibicuje - meczów też nie oglądam. Tylko w końcu od czasów Widzewa w LM mógł by się jakiś zespół pokazać z Ekstraklasy w tak elitarnych rozgrywkach choć i tak to cieńko widzę

Bach bach Karabach :decayed::kox:

Opublikowano
Obyś kolejny raz nie pierdzieliłgłupot decayed kox

Ja nigdy nie pierdziele głupot, ale nie każdy rozumie moje słowa...

Opublikowano
  • Autor

Bach bach Karabach :decayed::kox:

:kox::naughty: