Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

III liga nie jest zła, w III lidze też się gra :naughty:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 842,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

QUOTE=jarko;3528459]III liga nie jest zła, w III lidze też się gra :naughty:

Fajnie, ze gracie przy sztucznym swietle, a i rozeganie, jak i przejscie z obrony do ataku fajnie w tym meczu wychodzilo :naughty:

No i cieszy to, ze nie gracie na pale jakis dlugich bezsensownych pilek :wink:

Opublikowano
co więcej europejscy potentaci mogą mu zaoferować niż ma w Dortmundzie ? Silniejszą ligę, kibiców, pieniądze...?

to, że przez 3 lata np w Realu zarobi 3x więcej kasy niż analogicznie w tym samym czasie w Dortmundzie. :decayed:

Opublikowano
no stawiam na Bayern

a z Goetze to jakies jaja

Bild i rzetelnosc tego typu wiadomosci .... :facepalm:

Tak samo Bild "nie miał" racji z Martinezem, Guardiolą...:whistling:

witam kolegów po majówce (no przynajmniej z mojej perspektywy...) :hi:

pozwolę sobie wrócić na chwilę do tego wątku i Bilda

wyczytałem w międzyczasie u Przemka Rudzkiego na blogu ciekawe info

W poprzednim tygodniu byłem przez jeden dzień gościem w Bildzie. Dylemat moich niemieckich kolegów był naprawdę godny podziwu – co jest czołówką sportu: Mario Goetze i jego transfer do Bayernu? A może Borussia, która gra z Realem (to było dzień przed meczem, w którym Robert Lewandowski został bohaterem). Łatwo jest pisać o sporcie, mając takie sukcesy. Sukces zawsze się sprzeda. Nie przypominam sobie, żebym w liceum szedł do kiosku po Tempo, kiedy kadra dostała oklep – chciałem o tym jak najszybciej zapomnieć. Natomiast o zwycięstwach czytałem chętnie, z wypiekami na twarzy, nawet największe banały.

Siedzą więc niemieccy dziennikarze, których każdego dnia czyta 10 milionów ludzi (sprzedaż dzienna gazety to 7 milionów egzemplarzy). Siedzą i rozmawiają o zawrotnych sumach, o wielkich nazwiskach, ja to już widzę w drukarni i widzę w rękach ludzi w autobusach, na stacjach kolejowych i w uniwersyteckich ławkach. W Polsce skopiuje się potem ich informacje, pisząc oczywiście pejoratywnie, że to brukowiec, ale właśnie przed chwilą temu brukowcowi przed kamerami telewizyjnymi pogratulował Karl-Heinz Rummenigge – jest czego: strzału w dziesiątkę z transferem Goetzego. Na stronie gazety tekst otworzyło 21 milionów ludzi. Nowy rekord. Szef sportu dzwoni, kiedy ma potrzebę, do Joachima Loewa, czy Franza Beckenbauera, a na kolegium dostaje esemesa od agenta Goetzego. Dziennikarz, który podał tę informację, młody chłopak, nie dostał premii – zarabia tak dobrze, że nie trzeba go dodatkowo motywować. Dziennikarze niemieccy, tak jak piłkarze Bayernu i Borussii, tak jak fani tych klubów, mają inne potrzeby i inne środki, by je zaspokajać. Jak mawiał klasyk – to jakiś zupełnie inny poziom. Niemieckie imperium ma się dobrze. Nie trzeba go było odbudowywać, bo – tak mi się wydaje – nigdy nie upadło.

obiecuję do informacji z Bilda podchodzić bardziej rzetelnie, a moje drwiny niniejszym odwołuję

o LM napisaliście już wszystko, więc do tematu wracać nie będę

Opublikowano
  • Autor
QUOTE=jarko;3528459]No i cieszy to, ze nie gracie na pale jakis dlugich bezsensownych pilek :wink:

Jak nasz treneiro powiada: Faja i do przodu ! Czyli to co grała Korona z Polonią we wczorajszym meczu :naughty:

Opublikowano

póki co, Wigan w EPL nie odpuszcza ... to jest jazda dopiero

Opublikowano

Bvb:naughty:

Opublikowano
Bvb:naughty:

wyłączyłem

Borek jest po prostu dramatyczny

śp. Pan Janek lepiej opowiadał, niż ten plecie ..... :facepalm:

Opublikowano

Rafinha czerwo :decayed:. Przed momentem zawrzało

Opublikowano

Dobrze, że w finale LM wyjdą w podstawowych składach :naughty:

PS: Neuer to jest gość :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Kurde, 08.07.13 Magdeburg-BVB towarzysko... A ja na wakacjach będę wówczas :wallbash:

Opublikowano

Neuer save Robert Lewandowski penalty HD - YouTube

spójrzcie, wyobrażacie sobie taką sytuację w Polsce ? gdzie na meczu wisły z legią pośród kibiców legi stoi chłopiec od góry do dołu w barwach wisły i cieszy się z nie strzelonego karnego przez drużynę przeciwną ?

Opublikowano

spójrzcie, wyobrażacie sobie taką sytuację w Polsce ? gdzie na meczu wisły z legią pośród kibiców legi stoi chłopiec od góry do dołu w barwach wisły i cieszy się z nie strzelonego karnego przez drużynę przeciwną ?

za kilka lat tak będzie :whistling:

Opublikowano

za kilka lat tak będzie :whistling:

w wersji optymistycznej :kwasny:

Opublikowano

dzisiaj jazda w Anglii

derby Liverpoolu no a potem MU Chelsea

będzie gorące popołudnie :whistling:

---------- Post dopisany at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany at 14:31 ----------

jak było widać będzie gorące albo i nie - tak nudnego derby Liverpoolu bym się nie spodziewał ..... :facepalm:

Opublikowano
dzisiaj jazda w Anglii

derby Liverpoolu no a potem MU Chelsea

będzie gorące popołudnie :whistling:

---------- Post dopisany at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany at 14:31 ----------

jak było widać będzie gorące albo i nie - tak nudnego derby Liverpoolu bym się nie spodziewał ..... :facepalm:

drugi mecz też taki jakiś sielankowy :whistling:

Opublikowano

za wcześnie ten tytuł wygrali, dosłownie za wcześnie ..... :decayed:

---------- Post dopisany at 19:33 ---------- Poprzedni post napisany at 18:00 ----------

niech ten sezon się już kończy, po prostu .... :thumbdown:

Opublikowano

JUVENTUS - 31 Scudetto :decayed::kox::banan::naughty: