Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale Legia gra drewno :facepalm: niedokładność aż razi w oczy, ustawiają się na boisku jak barany na pastwisku, wszyscy w kupie, przy bramce dla Trabzonsporu jakby w ogóle grać im się nie chciało. Tak jak mówił komentator, niby mecz o wszystko a grają strasznie słabo. Druga połowa lepsza od pierwszej ale dalej za słabo.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 845,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Legia ma jeszcze szanse na wyjście z grupy :naughty::decayed::facepalm:

Opublikowano

Z Apollonem dali ciała i nie ma takiej opcji żeby awansowali. Czwarty mecz o wszystko pewnie rozwieje jakiekolwiek nadzieje ;)

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

poziom Legii w LE to niestety odzwierciedlenie naszego poziomu ligowego. Dno totalne.

Opublikowano

Dwie różne Legie Urbana. W kraju bije, w Europie to ona jest bita - Sport w TVN24

Komentarz pod artykułem:

To nie są dwie Legie, to jest jedna i ta sama Legia. ja też jak gram z dziećmi przed blokiem to mi idzie wyśmienicie i wygrywam, ale jak gram z kolegami na orliku to już dużo gorzej. Polska liga to amatorszczyzna do kwadratu, a bycie mistrzem Polski nie jest żadnym dowodem na posiadanie dobrej drużyny. legia jest na tyle dobra, żeby wygrywać z kalekami z polskiej extrak(l)asy, ale zbyt cienka żeby wygrywać z piłkarzami, a w innych ligach grają piłkarze, a nie inwalidzi, którym ktoś wmawia, że są piłkarzami i płaci im jak piłkarzom.

:thumbup1:

Opublikowano

fajny mecz w pierwszej połowie: Jaga - KSG

Niestety pierwszoplanową postacią zaczyna być sędzia :thumbdown:

Opublikowano

Canal+ coś mi nie trybił i oglądałem od 2.połowy stuttgart-nurnberg dobry szpil :) W czołówce ekstraklasy ciasno: Jesli Lech, Wisła i Pogon wygrają swoje mecze zbliżą się znacząco do Legii :)

Opublikowano
Canal+ coś mi nie trybił i oglądałem od 2.połowy stuttgart-nurnberg dobry szpil :) W czołówce ekstraklasy ciasno: Jesli Lech, Wisła i Pogon

mam nadzieję, że Pogoń wkrótce poleci w dół tabeli :wink: dziwię się, że są tak wysoko :wink:

Opublikowano
Canal+ coś mi nie trybił i oglądałem od 2.połowy stuttgart-nurnberg dobry szpil :) W czołówce ekstraklasy ciasno: Jesli Lech, Wisła i Pogon

mam nadzieję, że Pogoń wkrótce poleci w dół tabeli :wink: dziwię się, że są tak wysoko :wink:

Ja też :) kraksa wysoko, 4.miejsce he he.

Opublikowano

Ja też :) kraksa wysoko, 4.miejsce he he.

poziom naszej ligi szybuje w dół..... :facepalm:

Opublikowano

Nie jest kolorowo to fakt, może kiedyś dożyjemy czasów gdy klub z Polski będzie grał regularnie w lidze mistrzów :) w poniedziałek Górnik-Cracovia :)

Opublikowano
  • Autor
poziom naszej ligi szybuje w dół..... :facepalm:

Mam na to pewną teorię, ale musiałbym tu eseja walnąć :grin: Pewnym jest iż w kolejnych latach nie będzie lepiej. Może jakiś trener poukłada kadrę, tchnie w grajków ducha walki i coś ugrają. Liga jednak będzie pachniała coraz większym marazmem...

Opublikowano

Andrzej Kostyra: "Nawałce brakuje doświadczenia w pracy z reprezentacją. Lepszym wyborem byłby Jerzy Engel." Co Wy na to panowie ? ;)

Opublikowano

"Orły" Endżela już chyba były. :wink:

A jeśli chodzi o doświadczenie z kadrą, to Fornalik też juz nabrał jako takiego. :kwasny:

Opublikowano

Właśnie. Teorie Kostyry nie maja przełożenia w boksie, a co dopiero w piłce nożnej ;)

Opublikowano

2-0 Barcelona prowadzi z Realem :decayed:

Opublikowano

Ale brama Sancheza:kox:

Opublikowano

Ku-----wa ja zapomniałem o tym meczu,zająłem się i ch--j:facepalm:

Opublikowano

Faktycznie bardzo ładna bramka Sancheza.. :wink: ehh ta kontrowersyjna sytuacja w polu karnym... :facepalm: warto też wspomnieć o kapitalnych interwencjach Valdesa :whistling: No cóż zabrakło szczęścia..:kwasny: dziś świętuje Katalonia....

Opublikowano

Ale patrzac przez pryzmat calego meczu Barca grala lepiej:wink: