Damian Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Teraz, Kamyk napisał: Jakby co to City gra ligowy mecz Ostateczna ostatecznosc
pajda Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 No tego już nie udadzą rady ugrać... I dobrze!!! Już myślałem że psg da się wyrzucić z LM ale na całe szczęście opamiętali się w pore uff
Tomeks Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Sędzia robi co może...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pajda Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Co za sędzia 2 karne z d*py!!!! Mam nadzieję że trafia na Bayern i wtedy im zleja dupsko jak ja nie lubię Barcy!!!
Sqizzy Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Niesamowite!!! Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 https://mobile.twitter.com/GaryLineker/status/839592502420246529
akjam Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Eee no Pajda nie gadaj, że faule nie do zagwizdania... Barca ostatnio słabo a dzisiaj lepiej niż PSG i wygrana zasłużona.
pajda Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Eee no Pajda nie gadaj, że faule nie do zagwizdania... Barca ostatnio słabo a dzisiaj lepiej niż PSG i wygrana zasłużona. Jakie karne gdzie ty widziałeś faul bo ja nie!
akjam Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Nie widziałem PSG sami sobie sa winni bo wyszli posrani i tyle... Tak jak Barca nie istniała w pierwszym meczu tak dzisiaj PSG...
stanley Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Pomijając karne z kapelusza, psg zajebalo temat. Prowokowali mnóstwo fauli 20-25m od bramki. Taktycznie dzisiaj kiepsko.
akjam Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) Tak jak powiedziałem - PSG dzisiaj totalne dno. A co do karnych to nie będziemy się spierać bo nie ma sensu. Pierwszy rzut karny wg mnie odgwizdany prawidłowo. Podciął chłopa swoim ciałem i tyle leżąc na trawie. Co to dyskutować? Drugiego nie mogę znaleźć powtórek ale jak tylko coś będzie to na spokojnie się zobaczy. Edytowane 8 Marca 2017 przez akjam
Rekomendowane odpowiedzi