Stichy Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 No to teraz jeszcze Shrek im 01.01 takiego fajnego gola pod poprzecze wklei i po zabawie
Stichy Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zabawa to dopiero się zaczyna bo koniec sezonu jak zwykle to koncowka tabelki będzie cisnąć na całego i wszystko może być mozliwe
Kamyk Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 1 minutę temu, Stichy napisał: koncowka tabelki będzie cisnąć na całego i wszystko może być mozliwe no wiesz, mnie Liverpool i jego pozycja w maju aż tak bardzo to nie interesuje
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 no wiesz, mnie Liverpool i jego pozycja w maju aż tak bardzo to nie interesuje [emoji6] W ogóle
pajda Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 zaraz gwiazdory z Utd zaczną pykać nie wiem, czy przygotować gorzałę czy nervosol ..... czy jedno i drugie? a może od razu wypierd..... tv za okno ot, taki tam dylemacik Tv poleciał za okno?
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Tv poleciał za okno? Flacha z gorzały raczej, jutro będzie jarał się grą City [emoji6]
Stichy Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Mogli by cos pokielbasic troszke i najwyzsza pora jakiś punkcic zgubic - ale pewnie treba bedie poczekać do 14-tego
Kamyk Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Mogli by cos pokielbasic troszke i najwyzsza pora jakiś punkcic zgubic - ale pewnie treba bedie poczekać do 14-tego Słodka naiwność
Stichy Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) No wiesz ... jeszcze na swoim nie przegrali jeszcze ... Edytowane 30 Grudnia 2017 przez Stichy
Kamyk Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Godzinę temu, stanley napisał: jutro będzie jarał się grą City zapewne, bo jest czym choć przyznam, że lekko mnie to ostatnio nużyło poprzedni mecz był bardzo przeciętny
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 zapewne, bo jest czym choć przyznam, że lekko mnie to ostatnio nużyło poprzedni mecz był bardzo przeciętnyPowiem Ci, że od jakiegoś czasu mecze drużyn z top 6 są przeciętne ( porównując do lat wcześniejszych i mając na myśli twardą męską walkę, dramaturgię, zwroty akcji i to jak piłkarze zapieprzali po boisku).Kto kiedyś oglądał ten pamięta starcia Vieiry z Keanem czy Nevilla z Caragherrem. A teraz wychodzą na boisko takie pipki co jak dotkniesz to 5 min udaje jakby mu noge urwało, albo co mecz to nowa dziara, dziewczyna czy fryzura....
Kamyk Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Arsenal Liverpool dopiero co3:3Nie wiem czy nie przesadzasz...
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Arsenal Liverpool dopiero co3:3Nie wiem czy nie przesadzasz...Są wyjątki. Pisząc poprzedni post miałem wspomnieć o tym meczu.To może tylko nasi grają taką ujnie? - może coś w tym jest....Widziałeś jak dzisiaj dwie przeciętne drużyny zapieprzaly na boisku ?Mam na myśli Sroki i Brighton.
Kamyk Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Nie , jutro obejrzę highlights A wiesz ze Pogba zarabia 290 tys £ per week? Najwięcej w lidze A zaangażowanie? Liga z podwórka
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2017 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Nie , jutro obejrzę highlights A wiesz ze Pogba zarabia 290 tys £ per week? Najwięcej w lidze A zaangażowanie? Liga z podwórka Wiesz co sobie pomyślałem co bym zrobil jakbym jechal z PL na ten mecz ??Czekałbym na te gwiazdeczki jak wyjdą po meczu i tak im nabluzgal, że zwrócili by koszty wyjazdu. Swoją drogą była taka sytuacja ostatnio w 1 lidze polskiej podczas meczu GKS K-ce z Ruchem Chorzów Byłem, widziałem, Niebiescy wygrali;)
Rekomendowane odpowiedzi