hornet Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 i co dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Napisz tutaj : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=140740.0;highlight=pi%B3ka+no%BFna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 mysle ze sędzia pokazał czerwoną dla Pepe bo było to jego drugie ostre wejście w ciągu kilku minut , moze wystarczyło pokazać żółtą ale ewidentny zamiar ataku na nogi, Jarko zabieram Cie do okulisty obowiązkowo ty królewski Amancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Boże Ci znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 dać im Ak47 to będzie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Boże Ci znowu tak znowu i tak ma być zabawa to zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 mysle ze sędzia pokazał czerwoną dla Pepe bo było to jego drugie ostre wejście w ciągu kilku minut , moze wystarczyło pokazać żółtą ale ewidentny zamiar ataku na nogi, Jarko zabieram Cie do okulisty obowiązkowo ty królewski Amancie Heh... I tak w kółko... Jakie ostre wejście, jakie zamiary :?: NIE MA KONTAKTU NIE MA FAULU :gwizdanie: BTW Legia - Widzew słabiutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 kurna nie ma już biletów na finał Pucharu Polski Lech - Legia w bydgoszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Niby się ciekawie zapowiada, ale po tym co ostatnio oba teamy grają to może być padaczka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepik Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Lech dalej przegrał :gwizdanie: tym razem z Zagłębiem 1-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ale i tak jutro na lepszy meczyk ide Zawisza - Olimpia (lider) specjalnie urlop wziełem na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ale i tak jutro na lepszy meczyk ide Zawisza - Olimpia (lider) specjalnie urlop wziełem na jutro Miszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 yeeeaaa mam bilet na euro, na drugi mecz polaków. Ja też zaraz po robocie na mecz Wisła-Górnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Czyli na mecz o wszystko Ja mam na trzeci mecz PL - mecz pożegnalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 ale i tak jutro na lepszy meczyk ide Zawisza - Olimpia (lider) specjalnie urlop wziełem na jutro Miszcz polonista zafajdany się znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Czyli na mecz o wszystko Ja mam na trzeci mecz PL - mecz pożegnalny chyba do kina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Nie bo do Wa-wy Idź pić człowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Myśmy sie w 4 zgadali z kumplami, kazdy sie zarejestrowal na tej stronie co losują i zaznaczył ze chce 4 bilety. No i jednego wylosowali. No i jadymy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 farciarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 dobry mecz Górnika na wiśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi