chudy13101980 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 nieżle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 za***ista brama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 To chyba dwie z najładniej grających drużyn w Naszej lidze - Wisła, Lechia... Jeszcze w sumie fajnie gra Zagłębie i Śląsk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Fajnie zmontowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Juve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Fajnie zmontowane to też http://video.eurosport.pl/pilka-nozna/horror-realu_vid178333/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Juve prze tych patałachów kupon z sts poszedł sie........ pierwsza połowe jeszcze coś grali potem dziadki nie miały juz siły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 jeszcze raz takie coś w typerze i posypią się kropki btw czemu 2 x ....mamy wybrać lepszy zestaw czy jak 19 kwietnia Newcastle - Manchester Utd 1-1 Podbeskidzie - Lech Poznań 2-2 20 kwietnia Chelsea - Birmingham 2-0 Tottenham - Arsenal 1-2 Barcelona - Real Madrid 2-0 Jagiellonia Białystok - Górnik Zabrze 2-0 Legia Warszawa - Lechia Gdańsk 1-0 Benfica - Porto 1-2 21 kwietnia Freiburg - Hannover 1-1 Cracovia Kraków - Zagłębie Lubin 3-1 Śląsk Wrocław - Wisła Kraków 0-1 23 kwietnia Manchester Utd - Everton 2-0 Liverpool - Birmingham 1-0 Valencia - Real Madrid 1-2 Barcelona - Osasuna 3-0 Leverkusen - Hoffenheim 2-1 Schalke - Kaiserslautern 2-0 Stuttgart - Hamburger 1-0 Moenchengladbach - Dortmund 0-1 AS Roma - Chievo 2-1 Inter - Lazio 2-1 Palermo - Napoli 1-1 Brescia - AC Milan 1-2 Juventus - Catania 2-0 Marseille - Montpellier 1-0 Shakhtar - Metalist Kharkiv 1-0 24 kwietnia Atl. Madrid - Levante 1-0 Sevilla - Villarreal 2-0 Feyenoord - PSV 1-2 Bucaspor - Fenerbahce 1-1 23 kwietnia Manchester Utd - Everton 2-0 Liverpool - Birmingham 2-1 Valencia - Real Madrid 1-1 Barcelona - Osasuna 2-0 Leverkusen - Hoffenheim 2-0 Schalke - Kaiserslautern 2-0 Stuttgart - Hamburger 1-0 Moenchengladbach - Dortmund 1-2 AS Roma - Chievo 3-0 Inter - Lazio 2-1 Palermo - Napoli 1-2 Brescia - AC Milan 0-2 Juventus - Catania 3-1 Marseille - Montpellier 2-0 Shakhtar - Metalist Kharkiv 2-0 24 kwietnia Atl. Madrid - Levante 2-1 Sevilla - Villarreal 2-2 Feyenoord - PSV 1-2 Bucaspor - Fenerbahce 0-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Dzisiaj Wisła - Lech :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,title,Canal-Plus-znowu-bierze-Ekstraklase,wid,13399047,wiadomosc.html?ticaid=1c492 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 To bedziemy oglądać [br]Dopisany: 11 Maj 2011, 18:29_________________________________________________Swoją drogą chciałbym, żeby Liga Mistrzów wróciła do TVP bo Bożydara i Borka juz słuchać nie mogę [br]Dopisany: 11 Maj 2011, 18:30_________________________________________________ Fajnie zmontowane to też http://video.eurosport.pl/pilka-nozna/horror-realu_vid178333/ :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 To bedziemy oglądać [br]Dopisany: 11 Maj 2011, 18:29_________________________________________________Swoją drogą chciałbym, żeby Liga Mistrzów wróciła do TVP bo Bożydara i Borka juz słuchać nie mogę [br]Dopisany: 11 Maj 2011, 18:30_________________________________________________ Fajnie zmontowane to też http://video.eurosport.pl/pilka-nozna/horror-realu_vid178333/ :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 BARCELONA MISTRZEM HISZPANI :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 BARCELONA MISTRZEM HISZPANI :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 polscy kibice zagranicznych zespołów .....bo tam grają lepiej żal :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 polscy kibice zagranicznych zespołów .....bo tam grają lepiej żal :gwizdanie: racja..nie ma jak kibicować Zawiszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 polscy kibice zagranicznych zespołów .....bo tam grają lepiej żal :gwizdanie: racja..nie ma jak kibicować Zawiszy dokładnie....swoim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 polscy kibice zagranicznych zespołów .....bo tam grają lepiej żal :gwizdanie: racja..nie ma jak kibicować Zawiszy dokładnie....swoim faktycznie jest komu, co z tego że swoi, oglądałem PP i to był mecz na poziomie segunda division, to powiedz mi po jaką cholerę kibicować patałachom na których się patrzeć nie da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 polscy kibice zagranicznych zespołów .....bo tam grają lepiej żal :gwizdanie: racja..nie ma jak kibicować Zawiszy dokładnie....swoim faktycznie jest komu, co z tego że swoi, oglądałem PP i to był mecz na poziomie segunda division, to powiedz mi po jaką cholerę kibicować patałachom na których się patrzeć nie da? jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma znacie moje zdanie,ja znam wasze sprzedawczykowate podejście do zagranicznych zespołów...nie ma sensu ciągnąć tej rozmowy ...bo wy nie zmienicie mnie a ja was :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi