Gość mmcv Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Real jak zawsze fartem bramke wsadzil , no ja pierd... reka zagral a potem gol Di Maria kurfa... co to jest . EEEEH Mourinho style .
Zmija Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ze niby Ramos reka;>? nie bylo tam.. ale styl w jakim wygrali bleeeeee
Tobi_one Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Real jak zawsze fartem bramke wsadzil , no ja pierd... reka zagral a potem gol Di Maria kurfa... co to jest . EEEEH Mourinho style . nie było ręki Sergio Ramosa 3 rzeczy mi się nasuwają po tym meczu: 1. tragiczna skuteczność obu ekip... zwłaszcza Realu... 2. czarny koń- Di Maria 3. Jeleń pokazał się z dobrej strony, jednak miał 3-4 sytuację z których gdyby był naprawde klasy światowej napastnikiem wykorzystałby szkoda troche Auxerre tak z przebiegu meczu... bo ładnie kąsali kontrami...
Zmija Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 w Realu jedyny zawodnik zaslugujacy na wyroznienie to Marcelo trzeba przyznac ze chlopak zrobil taaaaakie postepy w grze z tylu bo w ataku to zawsze duzo wiatru robil:)
Gość mmcv Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ze niby Ramos reka;>? nie bylo tam.. ale styl w jakim wygrali bleeeeee nie wiem bo wylaczylem w piz*u ten mecz po tej bramce farcie.
boseron Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 ja tam sie ciesze bo właśnie podliczyłem sobie punkty w lidze typerów i tylko za dzisiaj 15 pkt.
jarko Opublikowano 29 Września 2010 Autor Opublikowano 29 Września 2010 ja tam sie ciesze bo właśnie podliczyłem sobie punkty w lidze typerów i tylko za dzisiaj 15 pkt. Łatwe mecze do obstawiania - większości dobre wyniki siadły
Gość DiM Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Real jak zawsze fartem bramke wsadzil , no ja pierd... reka zagral a potem gol Di Maria kurfa... co to jest . EEEEH Mourinho style . Ja to czekam na GRAN DERBI
Tobi_one Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 w Realu jedyny zawodnik zaslugujacy na wyroznienie to Marcelo trzeba przyznac ze chlopak zrobil taaaaakie postepy w grze z tylu bo w ataku to zawsze duzo wiatru robil:) po raz kolejny się zgodzę widze Zmija, że jesteś dobrym obserwatorem meczów [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2010, 09:12_________________________________________________ ja tam sie ciesze bo właśnie podliczyłem sobie punkty w lidze typerów i tylko za dzisiaj 15 pkt. no gratki spoko wynik
Gość mmcv Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 doyyebał Barca rok temu ledwo 1 -1 wywiozła 0:0 bylo jak pamietam , a 2:1 w plecy u siebie... z 6pkt zabrali Barcie 5 . Teraz mam nadzieje bedzie inaczej i mam nadzieje ze Leo nie wybiegnie dzis , nie ma potrzeby. niestety meczu nie obejrze bo Ruskie maja 2h przesuniecia... niech sie gonia .
Gość DiM Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 doyyebał Barca rok temu ledwo 1 -1 wywiozła 0:0 bylo jak pamietam , a 2:1 w plecy u siebie... z 6pkt zabrali Barcie 5 . Teraz mam nadzieje bedzie inaczej i mam nadzieje ze Leo nie wybiegnie dzis , nie ma potrzeby. niestety meczu nie obejrze bo Ruskie maja 2h przesuniecia... niech sie gonia . a no fakt pojebałem się 0 -0 a dziś Barca wygra ale max jednym golem
FAZY Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 Jarko,chyba mnie żle podliczyłeś w meczach ligi mistrzów
Gość DiM Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 no i Barca dostaje baty k**wa mać
stanley Opublikowano 29 Września 2010 Opublikowano 29 Września 2010 masakra ... i to ma być liga mistrzów...
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Inter pięknie rozgormił Werder :oklaski:
Gość mmcv Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Inter pięknie rozgormił Werder :oklaski: Eto jest w formie...
Tobi_one Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Inter pięknie rozgormił Werder :oklaski: [/quot Inter pięknie rozgormił Werder :oklaski: Eto jest w formie... e]no to fakt bez mydła ;] zdjęcie Eto z aparatem fotoreportera przy boisku bezcenne
Rekomendowane odpowiedzi