jarko Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 no i Barca dostaje baty ku***a mać Murawski przyćmił Iniestę Jarko,chyba mnie żle podliczyłeś w meczach ligi mistrzów Sprawdzę
Gość mmcv Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Murawski przyćmił Iniestę :polew: dobre... Iniesta gral za***iście, zreszta on ponizej pewnego poziomu nie schodzi . Tam gdzie sie zaczyna podloga Iniesty tam konczy sie sufit 80% pomocnikow Europejskiej areny. ... i co do tego nie ma watpliwosci . Dobry w odbiorze , swietny w pomocy , bardzo dobry w ataku, jedyny jego minus to brak strzalu inaczej Rubin by przegral wczoraj
Tobi_one Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 no i Barca dostaje baty ku***a mać Murawski przyćmił Iniestę Jarko,chyba mnie żle podliczyłeś w meczach ligi mistrzów Sprawdzę i dobrze niech się ogrywają chłopaki z Lecha też niech się ogrywają i w ogóle wszyscy co grają w klubach i pucharach europejskich może za xx lat coś z tego będzie
jarko Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 Z Błaszczykowskiego już możemy być zadowoleni. Myślę iż z Murawskiego również To Nasze dwie póki co najlepsze perełki
boseron Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 apropo Błaszczykowskiego, miałem okazje być na jego wieczorze kawalerskim
Tobi_one Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Z Błaszczykowskiego już możemy być zadowoleni. Myślę iż z Murawskiego również To Nasze dwie póki co najlepsze perełki zgodze się ;] jeszcz Jeleń i Lewandowski niech się starają to może i oni będą... miejmy nadzieje apropo Błaszczykowskiego, ostatnio miałem okazje być na jego wieczorze kawalerskim to serio on :?: na żywca :?: chciałbym też go poznać osobiście spoko piłkarz
boseron Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 chyba nie sądzisz że wkleiłem sobie z painta to bardzo spokojny i ułożony facet, można z nim pogadać, woda sodowa mu nie uderzyła jak co po niektórym.
stanley Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 naszej reprezentacji brakuje takiego Forlana, co by pociągnął całą naszą kadrę
boseron Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 naszej reprezentacji brakuje takiego Forlana, co by pociągnął całą naszą kadrę zgadzam sie, nie ma lidera który wziąłby na siebie cięzar gry w trudnych momentach
jarko Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 Może któryś z przygarniętych emigrantów sie taki okaże Bo Lewy to na pewno nie ten typ
boseron Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Lewego szuka piłka ale ktoś musi umieć ja dograć i takiego nam trzeba
Gość mmcv Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Ogladalem wczoraj program z Blaszczem ... no zycie go nie glaskalo jak byl dzieciakiem , ale jak sie go po slucha to widac ze normalny czlowiek . Boseron fajne foto
Tobi_one Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 chyba nie sądzisz że wkleiłem sobie z painta to bardzo spokojny i ułożony facet, można z nim pogadać, woda sodowa mu nie uderzyła jak co po niektórym. broń boże to było raczej taka reakcja ,,ja też chce ja też chce" jak małe dziecko dobrze mówicie chłopaki ;] widze, że jest z kim pogadać tutaj na tematy piłkarskie też oglądałem program z Błaszczykowskim i mam podobne odczucia co Ty mmcv i pewnie nie tylko my
Madas Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Trzeniu nie przesadziłeś z pierwszym wynikiem [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 15:37_________________________________________________ :naughty: życie zweryfikuje , będę jutro zdzierał gardło aby tak się stało zresztą kto ma mocniej wierzyć niż kibic swojej drużyny no ja dzisiaj będę zdzierał
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Trzeniu nie przesadziłeś z pierwszym wynikiem [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 15:37_________________________________________________ :naughty: życie zweryfikuje , będę jutro zdzierał gardło aby tak się stało zresztą kto ma mocniej wierzyć niż kibic swojej drużyny no ja dzisiaj będę zdzierał ja też , ale dopingując gości :polew:
Madas Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Trzeniu nie przesadziłeś z pierwszym wynikiem [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 15:37_________________________________________________ :naughty: życie zweryfikuje , będę jutro zdzierał gardło aby tak się stało zresztą kto ma mocniej wierzyć niż kibic swojej drużyny no ja dzisiaj będę zdzierał ja też , ale dopingując gości :polew: Ty chamie :bicz3: :bicz3: :bicz3:
jarko Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 Posprzątałem w lidze typerów... Nie róbcie już tam OT, proszę
Madas Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Posprzątałem w lidze typerów... Nie róbcie już tam OT, proszę Ciebie też widzę wszędzie nosi ja cytuje z ligi i wrzucam tutaj jak zauważyłeś
Rekomendowane odpowiedzi