Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

łatwiejszej drogi Wisła do tej pory nie miała, więc szanse trzeba wykorzystać, bo inaczej będzie tragedia...

Co el. to samo... Z roku na rok ta droga coraz łatwiejsza :gwizdanie:

Jeszcze z 5 lat a wystarczy że wygracie z własnymi juniorami żeby do LM się dostać...

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

łatwiejszej drogi Wisła do tej pory nie miała, więc szanse trzeba wykorzystać, bo inaczej będzie tragedia...

Co el. to samo... Z roku na rok ta droga coraz łatwiejsza :gwizdanie:

Jeszcze z 5 lat a wystarczy że wygracie z własnymi juniorami żeby do LM się dostać...

Prawdę napisałem... Nie wiem o co Ci chodzi? :mysli:.

Nie mam wpływu jak gra Wisła. Wzmocnili się przed walką o LM, nie jak w poprzednich latach osłabiali się. Mają dobrego trenera, także myślę, że powinno być dobrze :).

Opublikowano

Ale co prawdę, że macie łatwo jak nigdy wcześniej :?:

Nie pierwszy raz już to słyszę, a co sie działo później Wszyscy doskonale wiedzą...

Awansujecie do LM to mi wtedy powiesz czy było łatwo czy nie...

Bo co jak znowu nie awansujecie :?: Jeszcze większa błazenada :?:

Opublikowano

Łatwo Wisła to by miał 2 lata temu, wystarczyło przejść Levadie, później pyknąć mistrza Węgier Debreczyn. Oni weszli zamiast Wisły, przegrali wszystkie mecze ale LM zaliczona.

Porównujecie mecz Wisły do Śląska, ale weźcie pod uwagę to że Wisła grała na wyjeździe a Śląsk u siebie.

Największe wpadki polskie drużyny miały zawsze w okresie lipca/sierpnia więc najbardziej liczy sie zwycięstwo bo nie jestesmy jeszcze w trybie meczowym.

Najlepsze mecze mamy w okresie październik/listopad

Jeśli dojedziemy dalej to zawsze odpadamy na wiosne po długiej przerwie zimowej.

Taka jest prawidłowość. Wiec trzeba mimo wszystko przejść i dostać sie do fazy grupowej LE. Później będzie tylko lepiej :D

O LM nie pisze, lepiej mniej mniejsze oczekiwania i być pozytywnie zaskoczonym niż odwrotnie.

Z tego co pamiętam to musimy przejść III rundę i mamy zapewnione występy w grupie LE.

To jest w naszym zasięgu.

Opublikowano

No w końcu coś mądrze napisanego :good:

Opublikowano

Czas pokaże jak to się wszystko potoczy... Po meczu Wisła - Skonto będzie można powiedzieć więcej :hi:.

Opublikowano

Po pierwszym meczu kolejnej rundy... Rewanż teraz powinien być formalnością, no chyba że nie będzie :gwizdanie:

Opublikowano

Tak więc, najprawdopodobniej Wisła zagra z Litexem.

Jak na moje, szanse 50:50.

Opublikowano

Gdyby taka sytuacja miała miejsce w Polsce to by skończyło się źle... :gwizdanie:

s0dcdoU51rk

Gość -makaveli-
Opublikowano

Gdyby taka sytuacja miała miejsce w Polsce to by skończyło się źle... :gwizdanie:

s0dcdoU51rk

u Nas by go zmielili :decayed:
Opublikowano

s0dcdoU51rk

u Nas by go zmielili :decayed:

u nas to, u nas tamto, w PL jest bydło na trybunach i tyle :) ( wejdz w koszulce X na sektor Y) - szacun curva

fakt, wygląda to wszystko jakby akcja odbywała sie gdzieś w Tokio :gwizdanie:

ale tam przynajmniej szanuje sie człowieka

Jako wierny kibic Wielkiego curva Ruchu Chorzów :decayed: od lat ubolewam, że w ekstraklasie nie ma GKSu K-ce

Nie lubie ich, ale z nimi było by atrakcyjniej :naughty: przynajmniej na śląsku :) i mam tutaj na myśli, tylko widowisko czysto piłkarskie :kox:

A wracając do poziomu piłkarskiego naszych zespołów grających w pucharach - dno

porównoujecie nasze zespoły do lig : bułgarskiej, rumuńskiej, azerbejdźan i uj wie co jeszcze...

przecież o to chodzi, żeby równać się z lepszymi.... a gdzie tam ósmy, czy szósty zespół bundesligi, szósty ligi francuskiej, czy czwarty ligi portugalskiej....dostajemy baty z każdym.

A taki lech to trafia się nam raz na 5 lat. a i tak uja z tego jest :confused4: - zobaczcie na skład i ambicje tej drużyny na ten sezon - wstyd i żenada :thumbdown:

Opublikowano

U nas to by go na butach wynieśli z trybuny. Każdy by chciał se kopnąć.

Albo za jaja powiesili lub ewentualnie jaja przez gardło wyjeli.

Tak więc, najprawdopodobniej Wisła zagra z Litexem.

Jak na moje, szanse 50:50.

Też mam takie odczucia. Można było lepiej wylosować.

I nie ma co się cieszyć wygranym z nimi sparingiem 2:1 w Holandii.

Wisła - Liteks (składy wyjściowe)

Wisła: Pareiko - Lamey, Jaliens, Jovanović, Paljić - Małecki, Sobolewski, Wilk, Melikson, Iliev - Genkow.

Liteks: Aleksandrow - Barthe, Nikołow, Berberović, Jelenković, Rumenow, Miłanow, S.Popow, Cwetanow, Todorow, Djermanović

Wisła - Skonto (skład wyjściowy) - 10/11 graczy

Wisła: Pareiko - Lamey, Jaliens, Chávez, Paljić - Małecki, Sobolewski, Wilk, Melikson, Iliev - Genkow.

Liteks - Mogren (skład wyjściowy) - 4/11 graczy

Vinicius - Zanew, Berberovć, Janew, Wellington, Thiago, Celio, Miłanow, Nikołow, Jelenković, Bodurow.

Czyli w zasadzie w sparingu Wisła ograła Liteks ale oni eksperymentowali ze składem.

Trzeba też dodać że z przebiegu meczu Wisła nie była lepsza mimo wygranej.

Wisła kiedyś interesowała się Zanewem i wtedy dużo ludzi piała z zachwytu że super doświadczony zawodnik z lepszej ligi niż nasza.

[br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 08:20_________________________________________________

Kibic legii na sektorze Wisły

Nie było z nim tak źle...

Typ został rozkminiony po tym jak pokazywał (L) do fotografa. Zabrano go na dół i znaleziono karnet na L, vlepki i koszulkę. Zabrała się grupa osób i zaproponowała : albo bijesz się z jednym z nas po meczu i jedziesz do domu. Nie będziesz się bił to biegasz na golasa 2 rundy po trybunie. Wybrał 2 opcję, a wszystkie ubrania i dokumenty zostały mu zwrócone i włos mu z głowy nie spadł
Gość -makaveli-
Opublikowano

U nas to by go na butach wynieśli z trybuny. Każdy by chciał se kopnąć.

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ach... te nasze życie stadionowe :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 09:47_________________________________________________jak mnnie takie coś wk*rwia :wallbash:

w mediach gadają od kilku dni że Zawistowski wrócił do Jagiellonii,że nie ma Go już w Bydgoszczy

właśnie zaczął się mecz GKS Bełchatów - Zawisza i co widze:

Zawisza: Witan - Ilków Gołąb, Hrymowicz, Turtenwald, Oleksy - Błąd, Maziarz, Zawistowski, Geworian, Piętka - Imeh.

GKS Bełchatów: Sapela - Fonfara, Szmatiuk, Lacić, Popek - Wróbel, Zakrzewski, Sawala, Nowak - Bożak, Żewłakow.

[br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 11:08_________________________________________________GKS Bełchatów 0-1 Zawisza Bydgoszcz :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:[br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 12:52_________________________________________________

Martins Ekwueme nowym piłkarzem Zawiszy Bydgoszcz

Grający ostatnio w Zagłębiu Lubin nigerski pomocnik Martins Ekwueme został wypożyczony na rok do Zawiszy Bydgoszcz.

Martins ostatnie dwa sezony występował, właśnie w drużynie Zagłębia Lubin. Wcześniej grał m.in. w takich klubach ekstraklasy jak Legia Warszawa, Polonia Warszawa czy też Wisła Kraków. W polskiej ekstraklasie rozegrał 79 spotkań zdobywając dwie bramki.

doświadczony i szybki kopacz :good:
Gość Damian A4
Opublikowano
GKS Bełchatów 0-1 Zawisza Bydgoszcz

:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :kox:[br]Dopisany: 17 Lipiec 2011, 12:40_________________________________________________Ja pierdykam Argentyna odpadłą :shocked::blink:

I wszystko wina Messiego :kox:

Opublikowano

s0dcdoU51rk

A wyobrażasz Sobie że obok Ciebie na meczu na R22 siada koleś w czerwonej koszulce Widzewa :?: :naughty:

Jako wierny kibic Wielkiego curva Ruchu Chorzów :decayed: od lat ubolewam, że w ekstraklasie nie ma GKSu K-ce

Nie lubie ich, ale z nimi było by atrakcyjniej :naughty: przynajmniej na śląsku :) i mam tutaj na myśli, tylko widowisko czysto piłkarskie :kox:

Rozumiem że jako NIE Polacy, ale jako Ślązacy będziecie tworzyć własną ligę i w POLSKIEJ ekstraklasie Was już nie zobaczymy :gwizdanie:

Opublikowano
GKS Bełchatów 0-1 Zawisza Bydgoszcz

:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :kox:[br]Dopisany: 17 Lipiec 2011, 12:40_________________________________________________Ja pierdykam Argentyna odpadłą :shocked::blink:

I wszystko wina Messiego :kox:

Messi nie strzelił karnego? :mysli:

Opublikowano

Tevez :gwizdanie:

Opublikowano

oglądałem pierwszą połowę i trochę drugiej jak Argentyna grała z przewagą to myślę sobie że ich zleją a tu dzisiaj patrze i lipa.Śmiech na sali z takim składem.ŻAL

Opublikowano

To Brazylia dzisiaj pewnie też odpadnie :kox:

Gość -makaveli-
Opublikowano

To Brazylia dzisiaj pewnie też odpadnie :kox:

kickass.gif