Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbardziej z meczu Wisła-Skonto podobało mi sie jak po meczu, piłkarze Skonto patrzyli co sie dzieje jak piłkarze Wisły dziękowali za doping, widać było że Łotysze nie chcieli za bardzo schodzić do szatni. Chyba pierwszy raz grali stadionie z taką atmosferą :gwizdanie:

Trzeba im oddać to, że po meczu też podeszli i klaskali w stronę naszych kibiców.

(Kibiców Skonto było tylko 8.)

Właśnie widziałem tą sytuacje na stadionie, ale za bardzo nie wiedziałem o co chodzi i wypatrywałem tych 8 kibiców Skonto :decayed:.

Wszyscy najeżdżają na Wisłę... Gdzie na innym stadionie jest taki wspaniały doping? Mówię o prawdziwych kibicach.

W ostatnich latach Wisła była praktycznie bezkonkurencyjna w polskiej lidze, ale niestety kompromitowała się na europejskich boiskach, ze znacznie słabszymi rywalami, ale teraz wierze, że tym razem uda się w zagrać w najbardziej prestiżowych rozgrywkach na świecie czyli LM :hi:.

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak będziecie oglądać mecz Paragwaj -Wenezuela przylukajcie w dogrywce w rogu bramki Wenezueli transparent z napisem JE...PZPN... :decayed:[br]Dopisany: Lipiec 21, 2011, 05:19:51_________________________________________________Paragwaj wygrał w karnych

Opublikowano

Rex nie bede teraz wchodzi za bardzo w polemike bo sie spiesze do pracy.

Ale widze że jesteś odpowiednio nastawiony i wyedukowany przez braci po szalu.

Każdy ma swoją historię i sie jej trzyma.

dla mnie to jest to samo jakby jakis Czech, do mnie - polaka, patryjoty, miał wąty i oskarżał mnie o interwencję na ich kraj. Wszyscy wiem że interwencja taka miała miejsca, jesteśmy nie lubiani u nich ale oprócz tego my jako polacy wiemy jak bogatą mamy historię i jesteśmy z tego dumni i tego sie trzymamy, tego nasz uczą w szkołach.

Jeden incydent tego nie zmieni. Za to od strony czech jesteśmy postrzegani jako sługusy ZSRR.

Nie tak jest ? A czujesz sie sługusem ruskich ? Bo ja nie, nie po to mój dziadek walczył w AK.

A to że część nieuświadomionych kibiców machała flagą GTS ? A teraz to masz wszystkich kumatych kibiców? Nie... jeden pójdzie kupić szalik z logo TS, a drugi nieświadomy - kupi z logo SSA.

Nikt tego nie tępi. Ale jakoś trzeba zapełnić stadion co ma 33 tys.

Opublikowano

coś na rozładowanie Waszych emocji :decayed:

Gorace_fanki_Paragwaju_5353840.jpg

Gorace_fanki_Paragwaju_5353842.jpg

Gorace_fanki_Paragwaju_5353844.jpg

Gorace_fanki_Paragwaju_5353848.jpg

Gorace_fanki_Paragwaju_5353850.jpg

Opublikowano

Chyba pierwszy raz grali stadionie z taką atmosferą :gwizdanie:

Gdzie na innym stadionie jest taki wspaniały doping? Mówię o prawdziwych kibicach.

W ostatnich latach Wisła była praktycznie bezkonkurencyjna w polskiej lidze

:kox::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No to Skyliner pocisnal :polew: :polew: :polew:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Gdzie na innym stadionie jest taki wspaniały doping? Mówię o prawdziwych kibicach.

W ostatnich latach Wisła była praktycznie bezkonkurencyjna w polskiej lidze

:przebiegly:
Opublikowano

Szkoda tylko że dzielny prezes Żur wyrzucił ubeków za drzwi i że nie skończył za to na Kamczatce, tego niestety nikt już nie potrafi wytłumaczyc.

Gość -makaveli-
Opublikowano
Protest kibiców przeciw ich zdaniem niesprawiedliwym decyzjom rządu o zamykaniu stadionów trwa. Wszystko wskazuje na to, że sierpniowy mecz reprezentacji Polski z Gruzją odbędzie się bez dopingu. Poinformowali o tym sami fani.
:notworthy: :oklaski:
Opublikowano

Julo Wszyscy w Krakowie doskonale wiedzą jak było... Byliście i dalej jesteście klubem milicyjnym...

Naginanie historii, pisanie jakiś górnolotnych opowiastek o ruchu kibicowskim mija się z celem...

Opublikowano

No właśnie naginanie historii, propaganda, niektórzy są w tym napradę dobrzy.

Pozatym 99% klubów piłkarskich w tamtym czasie było nasiąknięta komuną.

To że mojego Ojca w tamtych czasach też zawineli za nic na dołek to też wina Wisły może ?

A to jak reagowali na to kibice to już inna sprawa. Niektórzy nie mieli ich wtedy wcale albo prawie wcale, - jak Polonia W. teraz - więc pewnie nie byli aż takim akrakcyjnym celem dla komuchów.

Tak Jarko, tak jest, rano odświeżamy strone czy wpłyneła Uzbecka renta, wieczorem przebieramy sie z munduru i wskakujemy w stroje kibica i idziemy na mecz. Wiesz co sr** mi sie chce i żygać jak to czytam. A Cracovia jest taka biedna i taka cacy, a my tacy źli. To straszne.

Opublikowano

Julo ogłady trochę, to nie forum onetu...

Za komuny ludzie o wolność walczyli, a nie w imię barw klubowych....

Wychowałem się w NH, to miało być pierwsze Polskie komunistyczne miasto... Tu ludzie na ulicach gineli , w imię wolności budując kościoły...

Wybudowali Sobie również kluby sportowe ( Hutnik, Wanda, Sparta ). Dla mnie to oczywiste komu mam kibicować...

Jako taki ruch kibicowski zaczynał się rodzić w latach osiemdziesiątych... Jaką Ty chcesz Nam tu historię wpoić :?: Oddziały zomo, ormo i Bóg wie czego jeszcze na trybunach :?: No ale skoro to napawa Cię dumą i jest piekne to ja nie mam o czym z Tobą dalej dyskutować...

edycja Dopisany: 21 Lipiec 2011, 11:54

Tak Jarko, tak jest, rano odświeżamy strone czy wpłyneła Uzbecka renta, wieczorem przebieramy sie z munduru i wskakujemy w stroje kibica i idziemy na mecz.

Zapytaj się Boserona co dostał na wyposażenie jak go do policji przyjmowali... :naughty:

Zapytaj się go również gdzie się wychował i komu teraz kibicuje :kox:

Gość -makaveli-
Opublikowano

k4j86d.jpg

"za to polska nienawidzi"....m.in. Bydgoszcz :banned:

Opublikowano

A w ekstraklasie dalej mamy komedię:

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/wciaz-nie-wiadomo-gdzie-zagra-podbeskidzie,1,4798714,wiadomosc.html

Powinno się ich wywalić skoro nie potrafią sie dostosować... Chyba ze dwa lata walczyli o ten awans, nagle się okazuje że nie mają gdzie grać... Tak jakby wymogi ekstraklasy byly im obce i ich mocno zaskoczyły....

Ale to nie pierwszy raz jak to w klubach jojcą o te wymogi, poźniej jednak grają o awans i jak już go wywalczą to organizują jakieś prowizorki na prędce :thumbdown:

Gość -makaveli-
Opublikowano

podobne problemy miał łódzki ŁKS :rolleyes:

Opublikowano

k4j86d.jpg

"za to polska nienawidzi"....m.in. Bydgoszcz :banned:

mów za siebie.. ja tam lubię Wisłę :gwizdanie: może jak w końcu zacznie się w Bydgoszczy dobra piłka to zacznę chodzić na sektor rodzinny bo tam bezpieczniej :decayed: na Polonii jest bezpieczniej (na żużlu) :gwizdanie:

Gość -makaveli-
Opublikowano

może jak w końcu zacznie się w Bydgoszczy dobra piłka to zacznę chodzić

teksty tego typu mnie rozbrajają :polew: :polew: :polew: :polew:

znam takich co gadali że jak [Z]eta awansuje do I ligi to będą chodzić....no i nie chodzili.....teraz gadają że jak awansują do Ekstraklasy to będą chodzić :polew: :polew: :polew: :polew:

niestety tak jest że jedni idą dla klubu a drudzy dla piłki (poziomu)

ale i jedni i drudzy są potrzebni by klub funkcjonował

PS uważam że na całym stadionie jest bezpiecznie.....myślisz że koło sektora rodzinnego nie kręcą się hoolsi ?? krążą głównie w poszukiwaniu osób związanych z polonią (na ostatnim meczu wypatrzyli jakiegoś znanego poloniste na głównej trybunie i zebrała sie grupa która pilnowała Go do końca meczu.....ciekawe co było później :naughty: )[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 13:23_________________________________________________najważniejsze że Zawistowski,Geworgian,Hrymowicz,Leśniewski(2 lata z rzędu król strzelców II ligi),Ekwueme,Imeh,Skrzyński podpisali kontrakty :kox:

ekipa jest niezła :good: może szybciej jak w 4 lata awansują :naughty:

Opublikowano

może jak w końcu zacznie się w Bydgoszczy dobra piłka to zacznę chodzić

teksty tego typu mnie rozbrajają :polew: :polew: :polew: :polew:

będąc na meczu ze Ślęzą Wrocław (rok, 2 lata temu) omal nie dostałem w pysk, bo idioci się zaczęli napieprzać między sobą (zawiszanie), bo nie było kibiców gości. więc sorry... wtedy w ogóle nie grali, a jak mam dostać w pysk kibicując tej samej drużynie to ja dziękuję.

Opublikowano

Prawdziwa hooliganka :kox:

Nawet sami między sobą :rolleyes:

najważniejsze że Zawistowski,Geworgian,Hrymowicz,Leśniewski(2 lata z rzędu król strzelców II ligi),Ekwueme,Imeh,Skrzyński podpisali kontrakty :kox:

ekipa jest niezła :good: może szybciej jak w 4 lata awansują :naughty:

:mysli: