PABLO Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ale doskonale wiedziałem jaka będzie jego reakcja a pożartować zawsze można
Cuber Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ale doskonale wiedziałem jaka będzie jego reakcja a pożartować zawsze można oj to aby to był ostatni taki Twój zart
Skyliner89 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Czyli według Was kibice Wisły to kibice sukcesu? :polew:
jarko Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Czyli według Was kibice Wisły to kibice sukcesu? :polew: A czy kibice Widzewa to kibice sukcesu :?:
Skyliner89 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Tak można stwierdzić to co powiedział Rex, a Ty Jarko przytaknąłeś... :gwizdanie: ŁKS Łódź z Cracovią przez ostatnie lata okupują dolną część tabeli Ekstraklasy... Może już 15 września o godz. 21:05 Wisła Kraków w meczu Odense BK zagra tak jak na mistrza przystało .
Gość Damian A4 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Tak można stwierdzić to co powiedział Rex, a Ty Jarko przytaknąłeś... :gwizdanie: ŁKS Łódź z Cracovią przez ostatnie lata okupują dolną część tabeli Ekstraklasy... Może już 15 września o godz. 21:05 Wisła Kraków w meczu Odense BK zagra tak jak na mistrza przystało . Przegra
Ciepły Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Nie ma co tworzyć grup fanatyków tu na forum łączy Nas inna pasja kibicowanie zostawmy na stadiony ps. Cuber jest jedynym kibicem pasów z którym piłem ... :gwizdanie: chyba że w zatorze był ktoś jeszcze
lukaszk Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Pierwsza kolejka Serie A przełożona[br]Dopisany: 26 Sierpień 2011, 19:04_________________________________________________no to się nacieszyłem jutrzejszym meczem Milanu...[br]Dopisany: 26 Sierpień 2011, 19:05_________________________________________________dodam coś od siebie na temat losowania: z taką finezją jak ostatnio Wisła gra, nie wyjdzie z grupy [br]Dopisany: 26 Sierpień 2011, 19:16_________________________________________________FC Barcelona -AC Milan, 13 września 2011, AC Milan - FC Barcelona, 23 listopada 2011
Wihajster Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 wy tu pierdu pierdu o trampkarzach a właśnie sie zaczyna super puchar Barcelona-Porto :kox:
chudy13101980 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 dobrze że przypomniałeś bo całkiem zapomniałem
Cuber Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 ps. Cuber jest jedynym kibicem pasów z którym piłem ... zapomniałes o Rexie Pasiaki 1-1 w Lubinie ehhh Ci sędziowie
jarko Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 wy tu pierdu pierdu o trampkarzach a właśnie sie zaczyna super puchar Barcelona-Porto :kox: Kurde, specjalnie do domu na mecz wróciłem a tu ktoś mi prąd zabrał...
rex Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 ps. Cuber jest jedynym kibicem pasów z którym piłem ... zapomniałes o Rexie Pasiaki 1-1 w Lubinie ehhh Ci sędziowie Pierwsza połówka absolutnie dla Lubinek. W drugiej połowie nasze chłopaki zaczęły coś grać. Strasznie szkoda tej nieuznanej bramki Suvorova, ale trzeba przyznać, że Alex później zachował się kompletnie idiotycznie... Nie zdziwię, jak mu jeszcze Wydział Dyscypliny przedłuży karę do 2-3 spotkań... Fajną zmianę dał V.D.Biezen, walczył, strzelał i zaliczył świetną asystę.
Janekx Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 jaaa jego co to Porto odwaliło, znowu się Barca ślizgnie
Cuber Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Strasznie szkoda tej nieuznanej bramki Suvorova, ale trzeba przyznać, że Alex później zachował się kompletnie idiotycznie... Nie zdziwię, jak mu jeszcze Wydział Dyscypliny przedłuży karę do 2-3 spotkań... W sumie to Się nie Dziwię Alexowi bo sam bym przyj... sędziemu za takie akcje to juz druga prawidłowo zdobyta bramka w tym sezonie która jes nie uznana dla Nas Ciakwi mnie jeszcze fakt czy przypadkiem nie wracał z spalonego strzelec bramki dla Lubina :gwizdanie:
rex Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Strasznie szkoda tej nieuznanej bramki Suvorova, ale trzeba przyznać, że Alex później zachował się kompletnie idiotycznie... Nie zdziwię, jak mu jeszcze Wydział Dyscypliny przedłuży karę do 2-3 spotkań... W sumie to Się nie Dziwię Alexowi bo sam bym przyj... sędziemu za takie akcje to juz druga prawidłowo zdobyta bramka w tym sezonie która jes nie uznana dla Nas Ciakwi mnie jeszcze fakt czy przypadkiem nie wracał z spalonego strzelec bramki dla Lubina :gwizdanie: Powiem tak, jak strzeliliśmy bramkę, to pierwsza moja reakcja to była - "faul". Natomiast po oglądnięciu powtórek mam duże wątpliwości... Fakt, faktem - znowu sędziowie nam nie pomogli... Bramki dla Lubinek na żywo nie widziałem, powtórki do tej pory też - więc ciężko mi się wypowiedzieć. Na plus - widać że Jurij zaszczepił piłkarzom wolę walki przez cały mecz.
Rekomendowane odpowiedzi