Cuber Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Powiem tak, jak strzeliliśmy bramkę, to pierwsza moja reakcja to była - "faul". :shocked:
rex Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Powiem tak, jak strzeliliśmy bramkę, to pierwsza moja reakcja to była - "faul". :shocked: Takie miałem wrażenie na żywo, że Suvorov wyskoczył i oparł się na piłkarzu Zagłębia. Natomiast powtórka jak na moje nie wyjaśniła mi sytuacji w 100%, chociaż raczej faulu nie było.
jarko Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Najbardziej to dzisiaj Lech zaskoczył :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Takie miałem wrażenie na żywo, że Suvorov wyskoczył i oparł się na piłkarzu Zagłębia. Mnie dziwi postawa liniowego jak mógł dostrzeć Faul skoro stał duuużo dalej niż główny , głowny pokazał na srodek boiska Zreszta nie waznę
julo23 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Tabelki ładnie wyglądają. Dobra robota. Mi na firefoxie troche jakby sie herby rozjeżdzają ale to chyba kwestia powiększenia strony. Górnik w lidze troche przystopował rozpędzoną lokomotywe.
jarko Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Mi na firefoxie troche jakby sie herby rozjeżdzają ale to chyba kwestia powiększenia strony. Monitor, rozdzielczość... Sprawdzałem na trzech przeglądarkach u mnie ( opera, chrome, maxthon ) i bangla tak samo... Ciężko to pod każdego jednak dopasować, ważne żeby w jednej linijce siedziało
Cuber Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 ta Barca znów z pucharem :naughty: :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Cuber Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ostatni puchar to był W tym roku chyba , chociaz zostal im jeszcze w grudniu o Puchar Swiata bodajze
Gość mmcv Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ostatni puchar to był W tym roku chyba , chociaz zostal im jeszcze w grudniu o Puchar Swiata bodajze tak jeszcze Puchar za KMS - mysle ze go zgarna . Czy ostatni to pogadamy Jarko w Maju :gwizdanie: . Fabregas swietnie pasuje do tego zespolu - drugi mecz , drugi gol :good: . Druga bramka palce lizac... Pierwsza wiadomo , prezent ale i takie prezenty pilkarze potrafia spieprzyc. Mialem wrazenie ze Barcelona gra na 70-80% , nie wiem ,jeszcze nie sa w ciagu(tzn napewno nei maja najwyzszej formy) bo troche ospale niektore akcje rozgrywali . D.Villa to juz nie ten sam Villa ktorego znalem z Valenci , a szkoda
Kamyk Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ostatni puchar to był podobno ostrzą sobie zęby na Stanleya
jarko Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ostatni puchar to był podobno ostrzą sobie zęby na Stanleya Jak go zabiorą to kto Nam będzie Typera ogarniał Czy ostatni to pogadamy Jarko w Maju :gwizdanie: . Jak najbardziej :naughty: Żeby chociaż do finału pucharu króla dotarli żeby Real o superpuchar nie musiał grać ze swoimi rezerwami
jarko Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Nieee, ja :?: Ale dobra, bo trochę Was tu za dużo Barcapikników
stanley Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ostatni puchar to był podobno ostrzą sobie zęby na Stanleya nie dadzą rady chyba, że znów ten Messi
jarko Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Przed wizytą Hutnika w Zielonkach, napis czarnym drukiem :naughty: A w dniu meczu... Zielona wioska błękitem się mieniła
lukaszk Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 ogląda ktoś na Sportklubie ligę brazylijską i argentyńską są mecze na naprawdę wysokim poziomie, polecam 27 sierpnia, sobota, 23:00, liga brazylijska: Fluminense – Botafogo (na żywo) 28 sierpnia, niedziela, 21:00, Santos – FC Sao Paulo (na żywo) 27 sierpnia, sobota, 02:15, liga argentyńska: Racing Avellaneda – Arsenal Sarandi (na żywo) 28 śierpnia, niedziela, 23:10 Liga argentyńska: Boca Juniors – San Lorenzo niedziela, (na żywo) coraz więcej latinokopaczy wraca do swoich krajów z europy
Rekomendowane odpowiedzi