Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Barca -Atletico 5-0 hat trick Messiego :kox:

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie rozumiem jakie to ma znaczenie kto był przeciwnikiem :mysli:

Nie no żadne wodzu czy gra się z Rayo czy z Valencią - nie no naprawdę żadne pff :decayed::wink4:

Barca -Atletico 5-0 hat trick Messiego :kox:

:kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 11:40_________________________________________________

Barce przełączyłem po pierwszej połowie, nudny bardzo był jej mecz...

Piszesz to po raz któryś tam,.... :gwizdanie: nie powtarzaj się :tongue4:

Opublikowano

Hehe ja wiem że czytanie że zrozumieniem to wyzwanie dla Ciebie no ale bez przesady :)

Widziałem jak zagrało Rayo i co pokazało Athletico...

Opublikowano

Atletico pokazało całe... nic.

Czasy, kiedy osiągało dobre wyniki na Camp Nou i ogólnie korzystnie się prezentowało na tle Dumy Katalonii to z cyklu "dawno temu i nieprawda".

Swoją drogą, w większości wypadków meczów Barcelony i Realu oglądać się nie da (chyba, że się kibicuje tym drużynom :wink4: ). Nuda i gra do jednej bramki.

Fajny mecz był teraz w Łodzi :good:

Opublikowano

*ebany bidon :disgust:

Fatalny błąd Straki przy wyprowadzeniu piłki.

Zagranie do boku przy własnym polu karnym...

Opublikowano

*ebany bidon :disgust:

Fatalny błąd Straki przy wyprowadzeniu piłki.

Zagranie do boku przy własnym polu karnym...

myślałem, że bramkarz to konkretnie wypiąstkuje... a on to odbił przed siebie :kwasny:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 17:51_________________________________________________nawet moja dwumiesięczna córka cieszyła się z bramki Lewczuka :decayed:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 18:16_________________________________________________Wisła nie miała prawa tego meczu wygrać :disgust:

Z taką grą biała gwiazda nie ma czego szukać w Europie :gwizdanie: chyba wczoraj popili, bo oddychali rękawami :decayed:

Opublikowano

Nie zgadzam się że Ruch był lepszy.

Media mówią o kryzysie Wisły. Spojrzymy na wyniki, a gramy ponoc źle, to co bedzie, jak zaczniemy grac dobrze? Dziś to była walka, pokazalismy charakter.

Na plus musze zaliczyć gre Jovanovica - dobry transfer. :good:

Minusy:

Melikson w szpitalu, Małecki skręcona kostka.

Kirm mimo strzelonej bramki, spierniczył okazje na 3-1, było 4 wiślaków na 2 czy 3 chorzowian.

To musiał być gol. Poszła kontra i 2-2.

Opublikowano

Nie zgadzam się że Ruch był lepszy.

Media mówią o kryzysie Wisły. Spojrzymy na wyniki, a gramy ponoc źle, to co bedzie, jak zaczniemy grac dobrze? Dziś to była walka, pokazalismy charakter.

Na plus musze zaliczyć gre Jovanovica - dobry transfer. :good:

Minusy:

Melikson w szpitalu, Małecki skręcona kostka.

Kirm mimo strzelonej bramki, spierniczył okazje na 3-1, było 4 wiślaków na 2 czy 3 chorzowian.

To musiał być gol. Poszła kontra i 2-2.

jeżeli Wisła była lepsza, to oglądaliśmy inny mecz :cool1:

Apropo gry Kirma

Pomimo strzelonej bramki przez niego, nie wiem co ten człowiek robi w tym zespole, Skrzydłowy - a nie potrafi wrzucić piłki w pełnym biegu, ba, on nie potrafi wrzucić w ogóle :blink: Oglądam z uwagę jego grę od kiedy przeszedł do Wisły, myślałem, że gra w polskiej lidze będzie dla niego odskocznią na zachód. A klient zatrzymał się w rozwoju....

Opublikowano

Kirm sie nie zatrzymał tylko cofnął :wink4:

A co do tego kto był lepszy, to powiem tyle, że Mistrza trzeba pokonać i to tak jak w boksie ewidentnie przez nokaut. Wisła wkońcu walczyła, oczywiście Ruch narzucił ciężkie warunki, ale nie aż tak czysto piłkarsko tylko poprostu po męsku i ostro. Cieszy mnie że część tych najemników zaczeła wkońcu walczyć bo jak wiadomo nie każdy z nich do tej pory dałby sie pokroić za Wisłe, to jest minus posiadania tylu obcokrajowców.

Korona nie tak dawno pokazała ile można wywalczyć w naszej lidze samym męskim, ostrym graniem, jeden za wszystkich, wszyscy za jednego. Widać to było w każdym starciu - jak pół zespołu zaraz podlatywała do bicia.

Chodzi mi o te mecze dopóki liderowali w lidze.

Czekam na opinie Rex-a, on jako antywiślak, jedyny na tym forum potrafi dokońca obiektywnie ocenić mecz.

Wiadomo emocje nie pozwalają obiektywnie tego zrobić.

Ja też poczęści pisze to pod wpływem emocji.

Być może jak jutro obejrze skrót meczu na spokojnie to już nie będzie aż takie oczywiste.

Opublikowano

ja widziałem ostatnio Wisłę z Bełchatowem, to proszę cię, tragedia :sick3::lazy::no4:, nie będę krytykował bo nie wypada, nie ma co ,

nakładam bana na Wisłę, do odwołania :gwizdanie: :thumbdown: liczyłem ze strony trenenerra na więcej, powiem tylko tyle że nie daje rady, (trener)

Opublikowano

Chyba niedługo pożegnamy się z Maaskantem, a zapowiadało się tak fajnie... :gwizdanie:

Opublikowano

Tym czasem w Sosnowcu na meczu B klasy 2,5tyś widzów :naughty: :naughty: :naughty:

I to same Tuski :kox:

562xx.jpg

wba2zc.jpg

f3w3ep.jpg

33cp72g.jpg

24wdfz4.jpg

A tu Niebiescy w Krakowie :gwizdanie:

LhS8z.jpg

I coś po Turecku :kox:

Klub dostał zakaz na 2 mecze i mial grac bez kibicow, wpadli na pomysl ze tylko kobiety i dzieci do lat 12

Frekwencja : 41 tys.

Fenerbahçe - Manisaspor GOL Anonsu (Bayanlar)

Opublikowano

Czekam na opinie Rex-a, on jako antywiślak, jedyny na tym forum potrafi dokońca obiektywnie ocenić mecz.

Wiadomo emocje nie pozwalają obiektywnie tego zrobić.

Ja też poczęści pisze to pod wpływem emocji.

Być może jak jutro obejrze skrót meczu na spokojnie to już nie będzie aż takie oczywiste.

A dziękuję, dziękuję - doceniam :wink4:

Przede wszystkim - mecz bardzo mi się podobał, ale raczej z racji walki, a nie poziomu piłkarskiego, chociaż i ten jak na nasze warunki nie był zły.

Jeśli miałbym powiedzieć kto był lepszy, to może minimalnie Ruch, ale ogólnie spotkanie wyrównane.

Jedni i drudzy mieli okazje, by strzelić więcej.

W ekipie Niebieskich widać było nieporównywalnie większy kolektyw + serce do gry, natomiast umiejętności indywidualne były po stronie Wisły, chociaż i oni walczyli dzielnie przez cały mecz.

W ekipie z Reymonta rzeczywiście bardzo dobrze prezentuje się Jovanović - zdecydowanie udany transfer.

W Ruchu po raz n-ty świetnie grał Piech. Jak na nasze warunki, to jest napastnik kompletny. Szybki, skoczny, dobrze grający głową, zapierniczający cały mecz. Strasznie lubię go oglądać w akcji. Co ciekawe, on w każdym spotkaniu z wyżej notowanym przeciwnikiem (Wisła, Legia, Lech) gra znakomicie.

Zgadzam się z stanley'em, że z taką grą, Wisła absolutnie nie ma czego szukać w pucharach.

Kilka zrywów w trakcie meczu i akcji indywidualnych (lub maxymalnie dwójkowych) na polską ligę w większości przypadków wystarczy, ale na Europę to na pewno za mało.

Na tę chwilę według mnie, na pewno lepiej prezentuje się Legia, chociaż w ich przypadku to jest taka sinusoida - jeden mecz bardzo dobry, drugi stojanow. Jeśli nie będą bardziej regularni o jakichkolwiek dobrych wynikach mogą zapomnieć.

A, jeszcze kwestia Korony, skoro została tu poruszona.

Nie mam zielonego pojęcia, na czym polega fakt, iż zdobywają tak dużo punktów.

Fakt, walczą zacięcie, ale piłkarsko są po prostu mierni.

Jedyne co mi przychodzi do głowy, że jedynym powodem iż są tam, gdzie są jest ogólna słabość naszej ligi.

Ruch, dla przykładu, gra z jeszcze większym zębem, mają zdecydowanie lepszych piłkarzy, grają lepiej, a w tabeli są niżej.

Nasza liga jest niekiedy naprawdę dziwna...

Opublikowano

Haha inwigilacja trwa :kox:

Wywalili fotki Sosnowca z sieci :wallbash:

A tym czasem Rasiak dogadał się z Jagą :gwizdanie:

Opublikowano

:wtf: co oni w saunie ten wywiad robili :polew:

Skyliner Juventus sie nie popisal teraz,ogladales mecz?

Opublikowano

Haha inwigilacja trwa :kox:

Wywalili fotki Sosnowca z sieci :wallbash:

A tym czasem Rasiak dogadał się z Jagą :gwizdanie:

oby strzelał takie bramki :decayed:

Opublikowano

Haha, ja tam przewiduje kolejnego Sagana i Mięciela w lidze :wink4:

edycja Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 14:14

Buahahaha nie słyszałem tego wcześniej :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:wtf: co oni w saunie ten wywiad robili :polew:

Skyliner Juventus sie nie popisal teraz,ogladales mecz?

Jak co to Arek jestem :hi:. Szkoda gadać... Znowu tracimy głupio punkty z ogórkami... dwa razy remis. Pierw z Bologną i teraz z Catanią. Mamy 2 pkt, a powinno być ich 6... Na razie mamy lidera, ale z taką grą znowu będzie miejsce 6-7...

2 października derby Włoch tzw. mecz Juve - AC Milan. Z pewnością to nie będzie łatwy mecz. Liczę na 3 pkt i mam nadzieje, że zagrają z AC Milanem jak na prawdziwe Juve przystało :).

Inter pod wodzą nowego trenera (Ranieriego) wygrał z Bologną 3:1 :gwizdanie: