Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest dla mnie nieprawdopodobne, że zawodnik, który ma kilka ciekawych klubów w CV, w których faktycznie grał, a nie siedział na ławie przez cały czas, prezentuje tak żenujący poziom. Gdyby braki fizyczne (jakże ważne w naszej lidze) nadrabiał dobrym ustawianiem się, czytaniem gry, ale nie. On i tu jest tragiczny.

Profesorem w dziedzinie czytania gry u schyłku kariery był niewątpliwie J. Zieliński...

Gdzie Jeliensowi do niego :gwizdanie:

• Odpowiedzi 23.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamyk

3554

• stanley

3166

• jarko

1723

• akjam

1504

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

apropos bocznego obrońcy, może już niektórzy widzieli, inni niech się przypatrzą - chodzi mi o Lewczuka z Ruchu, facet moim zdaniem gra bdb:

- dobry w grze obronnej

- często włącza się w akcje ofensywne

- dobre warunki fizyczne,

- szybki, gra twardo, potrafi kiwnąć i strzelić

Trochę przypomina mi Baszczyńskiego z lat świetności w Ruchu

Jest tylko na wypożyczeniu, mam nadzieję, że go kupią :naughty:

Opublikowano

mnie ciekawi w tym roku Liga Hiszpańska:

1. Barcelona 14

2. Levante 14

3. Real Madryt 13

4. Malaga 13

5. Valencia 13

6. Sevilla 12

7. Betis 12

chyba nie będzie tak jak wszyscy przewidywali dominacji dwóch drużyn, mimo że to dopiero początek. Szkoda, że Barca wczoraj nie wtopiła punktów ze Sportingiem, bo średnio grali - było by jeszcze ciekawiej :)

Opublikowano

mnie ciekawi w tym roku Liga Hiszpańska:

1. Barcelona 14

2. Levante 14

3. Real Madryt 13

4. Malaga 13

5. Valencia 13

6. Sevilla 12

7. Betis 12

chyba nie będzie tak jak wszyscy przewidywali dominacji dwóch drużyn, mimo że to dopiero początek. Szkoda, że Barca wczoraj nie wtopiła punktów ze Sportingiem, bo średnio grali - było by jeszcze ciekawiej :)

Jeszcze miesiąc - dwa i reszta się zacznie wykruszać.

Kontuzje, słabsza forma etc.

Real i Barcelona mają po prostu wielkie zaplecze, którego to, z całym szacunkiem Sevilla, Malaga czy nawet Valencia po prostu na taką skalę nie posiadają...

Co nie zmienia faktu, że bardzo bym chciał się mylić, ale nie za bardzo sobie to wyobrażam...

Apropos Lewczuka - swego czasu u Was świetnie grali boczni obrońcy (Brzyski czy Nykiel ostatnio).

Problem w tym, że przechodząc do innych klubów to już tak pięknie nie wygląda (chociaż moim zdaniem Brzyski akurat w miarę trzyma poziom).

Kwestia trenera, świetnego ustawienia zawodników i najwidoczniej ekstra klimatu do piłki, który panuje w Chorzowie mimo niesprzyjających kwestii finansowych.

Opublikowano

co Wy za 10 kolejek bedzie walczyl tylko Real z Barca. Nie sadzicie chyba ze Lewante cos zwojuje (chociaz Real ograli :polew: :polew: ).

No Barcelona miala wczoraj ciezko , dominowala caly mecz ale cos ciezko im sie gra ze sportingiem na wyjezdzie .

Opublikowano

Levante może nie, ale Sevilla Valencia... no i Malaga się wzmocniła w tym sezonie.

Opublikowano

JUVE :kox::notworthy:

Opublikowano

jarko tak pochłonięty Hutnikiem że nie ma czasu tabelek aktualizować :naughty:

:kox: cały dzień robie filmiki, albumy na fejsa itp. itd. :cool1:

Jak ktoś zainteresowany to zapraszam do subskrypcji mojego kanału:

http://www.youtube.com/user/jarkonh?feature=mhsn

A póki co jeden z moich filmoków trafił to tv internetowej :decayed:

http://www.malopolskatv.pl/hutnik-reaktywacja/

Opublikowano

Ale tym składem ?

Kiedy Oni normalnie grali ? Jaki piach ?

W tym sezonie jakieś sukcesy ?

Chodziło mi że w tym sezonie od początku grają piach.

A nawet wygrany mecz z Lechem to też był słaby mecz a właściwie parodia futbolu. Grupka piłkarzy czekająca pod jednym i drugim polem karnym.

Mam nadzieje że w zimie pozbędą się jakoś Jaliensa który ma najwyższy kontrakt.

No i że nie zwolnią trenera. :wink4:

Opublikowano

Jedyne co Was leczy to dobre transfery...

Większość piłkarzy z młodej ekstraklasy od Was ucieka do niższych lig bo u Was nie ma perspektyw...

Popatrz się na którym miejscu jesteście w ME...

Moim zdaniem to jest zła polityka budowania drużyny bez przyszłości...

Nawet My od Nas grajka za dobrą kasę nie chcieliśmy Wam sprzedać z obawy o jego przyszłość...

Już 100 razy bardziej wolę ofertę z Bełchatowa gdzie wiem że chłopak jak się będzie starał to ma szanse...

Opublikowano

No zgadzam się, klub jest zle zarządzany od podstaw. Nie szkolimy.

Dobrze żeby Stan się tym zajął ale nie wiadomo czy wytrwają holendrzy do tego czasu.

Póki co jest nacisk z góry na gre 1 drużyny a efekty mają być od razu i najlepiej awans do LM. Tak się nie da.

Nawet jeśli kupią dobrze zapowiadającego sie młodego to i tak szybko nie przebije się do 1 składu. I tu koło sie zameka.

Po drugie nawet 1 drużyna nie ma gdzie trenować a to w koncu MP. To jest żenada.

Opublikowano

To jest tak.

Kupujecie grajka w wieku 16-17lat ( Błaszczykowski, Małecki, Brożkowie ) i szlifujecie go do gry w ekstraklasie.

To albo tego nie potraficie, albo macie fatalną selekcję...

Pomijam fakt że nikogo za bardzo z młodych do tego składu nie wprowadzacie, wolicie kupić jakiegoś emeryta...

Opublikowano

Maaskant po porażce z Legią: "graliśmy dobrze, z taką grą wygramy cztery następne mecze" :gwizdanie:... z taką grą to na pewno...

uSXFekFfBSs

Opublikowano

jarko, pełnisz jakąś funkcję w Nowym Hutniku ? :mysli:

Opublikowano

Staram się działać ile mogę :)

Wyżej odemnie to już tylko zarząd :wink4:

Tak, byłem w tych 20 osobach głosujących za zwolnieniem Przytuły ( ze 100 obecnych na zebraniu tyle było uprawnionych )

Z ciekawostki jeszcze dopiszę że wśród tych 20 był również grający obecnie ligę wyżej Nasz wychowanek K.Świątek :wink4:

A jeżeli chodzi o konret funcję to redaktor nowo powstającej HTV jak również gość od cateringu :)

Opublikowano

Staram się działać ile mogę :)

Wyżej odemnie to już tylko zarząd :wink4:

Tak, byłem w tych 20 osobach głosujących za zwolnieniem Przytuły ( ze 100 obecnych na zebraniu tyle było uprawnionych )

Z ciekawostki jeszcze dopiszę że wśród tych 20 był również grający obecnie ligę wyżej Nasz wychowanek K.Świątek :wink4:

A jeżeli chodzi o konret funcję to redaktor nowo powstającej HTV jak również gość od cateringu :)

:kox:

PS. Potrzebujecie skarbnika ? :wink4::decayed: