Biszczan Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ruch ładnie młóci Koronę ... 3-0 Zieńczuk hat-trick a tu 36min.
stanley Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ruch ładnie młóci Koronę ... 3-0 Zieńczuk hat-trick a tu 36min.
akjam Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ja wiem... Wisła też miała swoje okazje, Polonia może była lepiej zorganizowana ale aż takich okazji nie miała żeby zasłużenie wygrać, poza tym nie wiem jak może sie podobać gra Polonii jak za każdym razem jak coś sie działo to oni przerywali gre ostrym faulem. W dodatku wypadek Pajlica i czerwona kartka diaza myśle że ustawiła mecz. Dziwne było też zachowanie sędziego, który doliczył 6 minut do 1 połowy, odgwizdał rzut rożny i nie dał go wykonać, a była minuta 5:50. Dziwne... Ja nie powiedziałem, że gra Polonii się podobała. Mieli delikatną przewagę w pierwszej połowie i lepiej byłą zorganizowana jak sam mówisz. Drugą połówkę Stanley określił też jako lepszą dla Polonii więc wg mnie zasłużenie wygrała. Co do zachowania sędziego to doliczył minuty po starciu o którym mówisz a skończył przed równo z doliczonym czasem co potwierdzili po meczu piłkarze Wisły. I jak sami powiedzieli sami sobie są winni przegranego meczu. Żeby była jasność mecz oceniam obiektywnie bo nie jestem ani kibicem WIsły ani Polonii. Ruch ładnie młóci Koronę ... 3-0 Zieńczuk hat-trick a tu 36min.
pepik Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Na jakim kanale będzie można obejrzeć GD oprócz BarcaTV?
Wihajster Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Na jakim kanale będzie można obejrzeć GD oprócz BarcaTV? C+
viktor098 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 abocik na koniec rundy i jest dobrze
David Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 podniecacie sie jaki to real teraz mocny a zauwazyl ktos z "fanow" ze nie grali jeszcze z naprawde mocna druzyna? no chyba nie nazwie sie tak Lyon czy Ajax? :gwizdanie: Valencia byla bliska remisu,dopiero dzisiaj wyjdzie jak real jest mocny jezeli wygraja zdecydowanie to bedzie oznaczac ze sa mocni,nie ma co sie sugerowac liga hiszpanska gdzie jest real i barca a reszta przy nich gra jak by byla z drugiej ligi
pepik Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Na jakim kanale będzie można obejrzeć GD oprócz BarcaTV? C+ No to zostaje mi net
Kamyk Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 podniecacie sie jaki to real teraz mocny a zauwazyl ktos z "fanow" ze nie grali jeszcze z naprawde mocna druzyna? no chyba nie nazwie sie tak Lyon czy Ajax? :gwizdanie: Valencia byla bliska remisu,dopiero dzisiaj wyjdzie jak real jest mocny jezeli wygraja zdecydowanie to bedzie oznaczac ze sa mocni,nie ma co sie sugerowac liga hiszpanska gdzie jest real i barca a reszta przy nich gra jak by byla z drugiej ligi osobiście się nie podniecam natomiast twierdzę, że jest mocny. każda formacja jest naprawdę świetnie zestawiona, a do tego ma bardzo dobrych zmienników. sami zawodnicy, grający w zespołach narodowych, to czołowi i podstawowi gracze, może za wyjątkiem Kaki. a sam RM nabrał totalnie innego wyrazu od czasu przyjścia przede wszystkim zawodników środka pola - nie sposób nie zauważyć, jak wiele wnieśli choćby Oezil i Khedira, nie wspominając zmiany stylu gry CR7. w konkluzji - RM jest mocny. bez dwóch zdań nie oznacza to jednakże, że obwołuję ich faworytem - powstrzymuje mnie wspomnienie jakby nie było nieodległej przeszłości.
chudy13101980 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 za niecałe 2 godzinki wszystko się wyjaśni.
akjam Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 za niecałe 2 godzinki wszystko się wyjaśni. Za 4...
Skyliner89 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ciekaw jestem ile będzie żółtych i czerwonych kartek . Czy piłkarze Barcelony będą symulowali faule... słynne 'My face hurts" na YouTube .
pepik Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/tragedia-przed-el-clasico-syn-zastrzelil-ojca,1,4963156,wiadomosc.html :gwizdanie:
julo23 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Także lepiej nie prowokować na forum...
pepik Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Także lepiej nie prowokować na forum... Też o tym pomyślałem zresztą już dawno mówiłem, że będzie remis :polew:
Gość Damian A4 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Real jest kórwa mocny :gwizdanie:
Kamyk Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 a może i być remis liczę na czysty mecz, przynajmniej w miarę oby mou nie kazał im wariować, tak jak w poprzednich meczach kilku wariatów trzeba jednak na wodzy utrzymać ..... :gwizdanie:
Gość Damian A4 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 a może i być remis liczę na czysty mecz, przynajmniej w miarę oby mou nie kazał im wariować, tak jak w poprzednich meczach kilku wariatów trzeba jednak na wodzy utrzymać ..... :gwizdanie: Wierzysz w cuda?
wojtas-audi Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 A w necie bedzie gdzies na zywo mecz ? Mecz a nie relacja
Rekomendowane odpowiedzi