stanley Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 każda porażka jest podstawą przyszłego sukcesu Czyli twierdzisz że Real przegrał po to by mistrza zdobyć ? Czy to raczej długoterminowa podstawa ? czas Barcelony powoli mija, nic nie trwa wiecznie
Kamyk Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 każda porażka jest podstawą przyszłego sukcesu Czyli twierdzisz że Real przegrał po to by mistrza zdobyć ? Czy to raczej długoterminowa podstawa ? czas Barcelony powoli mija, nic nie trwa wiecznie oj facet mnie za fana Barcy nie sposób uważać, więc powiem max obiektywnie nad ich grą myślę od dłuższego czasu sposobem i tą wielką "filozofią" też w całości tego nie kupuję, bo to nie moja bajka ale piłkarsko, to już inna bajka na dzień dzisiejszy nie widzę paki zdolnej im się przeciwstawić co gorsze, nie widzę takiej paki która będzie gotowa jutro to potrwa ajax był potęgą parę ładnych lat, milan też nic nie trwa wiecznie, ale ciężko mi się zgodzić ze stwierdzeniem "ich czas powoli mija"
jedrekx Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Mam nadzieję, że skład czerwonych diabłów zostanie wzmocniony, zwłaszcza, że Vidic długo nie pogra :gwizdanie no niestety.. przydałby się jakiś dobry obrońca, ew. następca Scholes'a no i bramkarz.. bo ja jednak nie do końca "ufam" de Gei.. [br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 22:09_________________________________________________brawo Clichy!
stanley Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 każda porażka jest podstawą przyszłego sukcesu Czyli twierdzisz że Real przegrał po to by mistrza zdobyć ? Czy to raczej długoterminowa podstawa ? czas Barcelony powoli mija, nic nie trwa wiecznie oj facet mnie za fana Barcy nie sposób uważać, więc powiem max obiektywnie nad ich grą myślę od dłuższego czasu sposobem i tą wielką "filozofią" też w całości tego nie kupuję, bo to nie moja bajka ale piłkarsko, to już inna bajka na dzień dzisiejszy nie widzę paki zdolnej im się przeciwstawić co gorsze, nie widzę takiej paki która będzie gotowa jutro to potrwa ajax był potęgą parę ładnych lat, milan też nic nie trwa wiecznie, ale ciężko mi się zgodzić ze stwierdzeniem "ich czas powoli mija" czy to w Realu, czy lidze angielskiej są za duże pieniądze żeby te dryżyny wiecznie z nimi przegrywały. Dwa- Iniesta i Xavi są coraz starsi Myślę, że to potrwa jeszcze z dwa sezony
jarko Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Potrwa aż Real się przełamie :gwizdanie: Bo wydaje mi się że są bardzo blisko tylko brakuje im tego ostatniego - zwycięstwa w bezpośrednim starciu...
Kamyk Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 zapewne wiecie, ale - Vidic w ym sezonie już w ogóle nie zagra sezonie, nie roku, żeby było jasne a w kolejnym ma już grać u Jose, speszal łan to tak nawiasne
stanley Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 l. angielska robi się na święta coraz ciekawsza
Kamyk Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 thank you chelsea, indeed pierwsza porażka Citizens w lidze od 17 kolejek trzeba jednak przyznać, że przewagi zawodnika nie było za bardzo widać to bardzo dobrze poukładany zespół, bez 2 zdań Sturridge zrobił różnicę, po prostu a spotkanie? fajnie było popatrzeć, sporo emocji :>
akjam Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 l. angielska robi się na święta coraz ciekawsza DOkładnie. Tracili do MC po 12pkt chyba a różnica już teraz co raz mniejsza...
stanley Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 thank you chelsea, indeed pierwsza porażka Citizens w lidze od 17 kolejek trzeba jednak przyznać, że przewagi zawodnika nie było za bardzo widać to bardzo dobrze poukładany zespół, bez 2 zdań Sturridge zrobił różnicę, po prostu a spotkanie? fajnie było popatrzeć, sporo emocji :> dobry meczyk, godny ligi angielskiej
akjam Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 thank you chelsea, indeed pierwsza porażka Citizens w lidze od 17 kolejek trzeba jednak przyznać, że przewagi zawodnika nie było za bardzo widać to bardzo dobrze poukładany zespół, bez 2 zdań Sturridge zrobił różnicę, po prostu a spotkanie? fajnie było popatrzeć, sporo emocji :> dobry meczyk, godny ligi angielskiej
chudy13101980 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 dobry mecz porażka ManC cóż bywa i tak
Bieniek Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Szkoda,ze Manu wyjatkowo slaby aktualnie. Jak sie nie pozbieraja to i tak majstra nie bedzie...
Skyliner89 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Brawo Smerfy :oklaski:. Petro dolary pokonane . AS Roma 1:1 Juve po bardzo dobrym meczu . Mogło być 3 pkt dla Juve, ale zabrakło szczęścia .
David Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 ale Chelsea to tez klub zbudowany na kasie inwestora o czym juz wielu zapomina Juve tylko remis ale dobrze ze nie porazka
julo23 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 kolega wlasnie dyszke wygrał. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/87e9b37cd74687a1.html
Biszczan Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Buffon pokazał klasę broniąc rzut karny:) Zabrakło Alexa i jego pojedynków z Tottim;) oba zespoły mogły zdobyć trzy punkty- remis wydaje się być sprawiedliwy.
Kamyk Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 l. angielska robi się na święta coraz ciekawsza DOkładnie. Tracili do MC po 12pkt chyba a różnica już teraz co raz mniejsza... tracili 10 w przypadku porażki mieliby do lidera aż 13 punktów zdaniem znawców, w grudniu taka różnica do lidera, to minimalna szansa na dogonienie w końcowej fazie przekładając to z lekka - prawie że pożegnanie z tytułem a Pan Roman cały czas żądny tytułów, oj żądny [br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 07:43_________________________________________________ Szkoda,ze Manu wyjatkowo slaby aktualnie. Jak sie nie pozbieraja to i tak majstra nie bedzie... hmmmm to wybitnie trudna sprawa nie wiem co by tam trzeba przebudować by zaczęło hulać nadzieja podobno umiera jako ostatnia, ale wątpiących w sukces końcowy - coraz więcej ten rok na pewno jest w jakimś sensie przejściowym tyle że na ile stresów można narażać fanów ????
Rekomendowane odpowiedzi