Skyliner89 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 milan gra z fiorentina ale u siebie a ta fiorentina jest tak slaba ze przegrala ostatnio u siebie z chievo wiec nie ma szans nawet na remis z milanem,Ibra pewnie strzeli albo asysta i bedzie po meczu,ewentualnie karnySkyliner ja chcialbym mistrzostwa w tym roku ale realnie patrzac to predzej juve straci punkty z cieniakami niz milan,juve stracilo mistrzostwo remisujac z jakies 6-8 meczy z leszczami Zgadza się, a to wszystko przez to, że mało grał Alex Del Piero . Mamy trudne spotkanie z Palermo, ale inter może urwać pkt AC Milanowi. Zresztą do końca zostało 8 kolejek do końca i wszystko się może zdarzyć..., ale ja cały czas wierzę, że się uda i będą 3 gwiazdki nad herbem i może srebrna też
David Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 3 gwiazdki to bylo by cos jak nie w tym sezonie to mysle ze w nast bedziemy faworytem,potrzeba 2 napastnikow swiatowej klasy i moze jakis dobry lewy obronca-Kolarov z City
Skyliner89 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Atak: Vucinic - Higuain - Del Piero/Fabio Q albo Higuain - Del Piero/Fabio Q ale pewnie to tylko marzenia . W Juve bym widział Rossiego, Higuaina lub Hulka + Hazarda Kolarov . Nigdy nie widziałem jak gra Znając Nasz zarząd poskąpią kasy na światowej klasy napastników...
David Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ja bym widzial taki atak Vucinic-Dzeko/Higuan-Jovetic/Lavezzi Hulk to marzenie,strasznie lubie jak gra i jest silny fizycznie,pasuje do serie a no ale niestety gra w porto a za jakie kwoty kupuje sie z porto przekonal sie real i atletico madryt placac za Pepe 30mln czy atletico 40 za Falcao
Wihajster Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 2-1 dla Chelsea Wychodzi na to ,że zagrają z Barceloną w półfinale
Gość Damian A4 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 David słyszałe jaką Hulk ma w kontrakcie klauzule odejścia? 100mln
Skyliner89 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ja bym widzial taki atak Vucinic-Dzeko/Higuan-Jovetic/Lavezzi Hulk to marzenie,strasznie lubie jak gra i jest silny fizycznie,pasuje do serie a no ale niestety gra w porto a za jakie kwoty kupuje sie z porto przekonal sie real i atletico madryt placac za Pepe 30mln czy atletico 40 za Falcao Hulk nie tylko jest silny fizycznie, ale też ma pierdzielnięcie z lewej nogi .
Bieniek Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Ale bramki wczoraj w meczu Realu:banan:
David Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 no to bedzie ciekawy polfinal real-bayern polfinaly 17-18 kwiecien
Skyliner89 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Pamiętam mecz Realu z Bayernem i szybki gol Roya Maakaya
Gość Damian A4 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Najszybszy gol w histori Ligi Mistrzów po błędzie Carlosa Nie oszukujmy się - finał będzie Real Barca bo dla Uefy będzie to super okazja do zbicia majątku na tym jednym meczu!
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 typer podliczony, wrzucony nowy zestaw, mistrzem marca : pepik25
Gość Damian A4 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Panowie mecz o mistrzostwo? Legła - Ruch
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 tylko Ruch "Kumpel" z roboty pojechał na mecz ( jest z sosnowca i jest kibicem legii )
akjam Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 R ---------- Post added at 13:52 ---------- Previous post was at 13:50 ---------- tylko Ruch "Kumpel" z roboty pojechał na mecz ( jest z sosnowca i jest kibicem legii ) Co Ty masz za kumpli?
Gość Damian A4 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Nie wiem czy się ze mną zgodzićie ale w Ekstraklasie w każdym meczu na szczycie przeważa taktyka itd itp i mało kiedy taki mecz jest przyjemny dla oka
chudy13101980 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 to są w ekstraklasie mecze przyjemne dla oka? bua ha ha
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Nie wiem czy się ze mną zgodzićie ale w Ekstraklasie w każdym meczu na szczycie przeważa taktyka itd itp i mało kiedy taki mecz jest przyjemny dla oka dobrze, że nie ma takiego cyrku jak w gran derby ---------- Post added at 14:33 ---------- Previous post was at 14:33 ---------- to są w ekstraklasie mecze przyjemne dla oka? bua ha ha
Rekomendowane odpowiedzi