Skyliner89 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Cześć, gratulacje dla tifosi Juve! Dziękuje Oby Serie A w przyszłości była tak silna jak na przełomie lat 80tych/90tych i na początku XXI wieku
Kamyk Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 cos dla milosnikow pilki wloskiej, ale chyba nie tylko Alessandro del Piero znaja wszyscy, ktorzy kiedykolwiek sie zetkneli z futoblem na top poziomie zamieszczam link do ksiazki rzeki bardziej to chyba spowiedz, bo nawet sformatowana w X przykazan .... Gramy dalej z del Piero! (konkurs)
Skyliner89 Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Ja akurat zakupiłem tą książkę w poniedziałek . Przyznam szczerze, że to będzie pierwsza książka, którą przeczytam z własnej nie przymuszonej woli .
jedrekx Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Sir Alex Ferguson odchodzi na emeryturę :cry:
Kamyk Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 o qr** ...... Official: Sir Alex Ferguson retires as Manchester United manager - Goal.com
topskun Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 To nie koniec świata, kiedyś musiało to nastąpić. Fakt faktem, decyzja trochę niespodziewana, ale widocznie tak miało być
jedrekx Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 nie zdziwiłbym się gdyby zatrudnili Mourinho.. tylko cholera czy to dobre rozwiązanie? no nie wiem..
Bieniek Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Bardzo dobre rozwiazania. Myśle, ze jak Mou przejdzie to w pakiecie z CR7/
Kamyk Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Bardzo dobre rozwiazania.Myśle, ze jak Mou przejdzie to w pakiecie z CR7/ Glazery sie nie zgodza kasa, to dla nich priorytet do tego wizerunek Mou srednio pasuje do MU palec w oko, ten poziom bunczucznosci nie widze go, IMHO natomiast Moyes lub Klopp, jak rzucil Stanley, to juz sie przewijalo wczesniej musi byc ktos z doswiadczeniem, tego jestem pewien nie pozwola sobie na nowicjusza lub wychowanka klubu (Neville) tak to postrzegam
Kamyk Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Moyes jak najbardziej Moyes ma bardzo wysokie notowania u bukow, na chwile obecna slaba strona sa na pewno doswiadczenia pucharowe i miedzynarodowe mocna - niezle transfery, bo budzety klubow sa nieporownywalne kto wie, jakby kogos ze soba zabral z Evertonu, moze to odpalic
stanley Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Moyes jak najbardziej Moyes ma bardzo wysokie notowania u bukow, na chwile obecna slaba strona sa na pewno doswiadczenia pucharowe i miedzynarodowe mocna - niezle transfery, bo budzety klubow sa nieporownywalne kto wie, jakby kogos ze soba zabral z Evertonu, moze to odpalic w przypadku tego faceta, można by zaryzykować, jest szkotem , dobrym trenerem, a nie gwiazdą czy "celebrytą" próbującą grać sexy football i myślę, że ma swój styl, pomysł na grę. Pytanie właśnie czy nie brak mu międzynarodowego doświadczenia pucharowego i charyzmy... Nowy Boss musi w szatni rządzić twardą ręką - tutaj na pewno Mou właśnie to ma
Kamyk Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 trzeba jeszcze jedno dorzucic Alex nie zniknie bedzie na OT caly czas, cos tam czytalem o Board of Managers, czy jakies tam inne cialo moze bedzie jakims tam superadvisor albo w ten desen CEO pewnie nie, ale pewne jest to, ze nie zniknie ktos kto go zastapi bedzie musial miec bardzo mocny charakter ale tez i nic porozumienia nie wiem czy to mozna nazwac "the job of my life" ---------- Post dopisany at 15:37 ---------- Poprzedni post napisany at 15:33 ---------- a poza tym - i badz tu madry .... The Independent: "Manchester United hope to appoint the Everton manager David Moyes as Sir Alex Ferguson's successor by the end of the week." The Times: "Everton manager David Moyes is expected to be confirmed as Manchester United's new boss in the next 24 hours." The Sun: "Everton insist Manchester United have not made an approach for manager David Moyes."
Kamyk Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 hmmmm no nie wiem, nie wiem ...... Despite long-term speculation linking Jose Mourinho with the manager's job at Old Trafford in the event of Ferguson's retirement, the former Chelsea manager lacks support among the higher echelons of the United hierarchy. Moyes's record at Everton since arriving from Preston North End in March 2002 lacks a trophy, or experience of Champions League football beyond the qualifying rounds, but the Scot's readiness to build teams and promote youth is understood to be central to United's decision to recruit the 50 year-old. ---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:30 ---------- Chelsea - Tottenham komentuje Twarowski będzie jazda siadamy głęboko w fotelach, zapinamy pasy i ......
Kamyk Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Twarowski rządzi szczerze mówiąc, to m. in. dzięki niemu moja kobita zaczęła piłkę oglądać .... ---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ---------- fenomenalny mecz a w temacie najbardziej dziś szokującym w BBC 1 o 23 35 program poświęcony SAF najlepiej chyba nagrać i w spokoju obejrzeć osiągnięcia jestem pewien, że kilka razy dreszcze przejdą w te i z powrotem ....
Rekomendowane odpowiedzi