Matek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 A ja jestem zdania, że nie od razu Rzym zbudowano. Moyesowi potrzeba czasu, co nie zmienia faktu że polityka transferowa MU jest do bani już od kilku lat i mamy tego efekty.. Stan, dzieki za artykuł, ciekawe rzeczy o Wlecialowskim się dowiedziałem i aż strach patrzeć na dalszą część sezonu mojej drużyny..
Kamyk Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 dyskusja bez sensu nie będę kontynuował bo i po co - mamy odmienne zdania i tyle pozdrufka
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 A ja jestem zdania, że nie od razu Rzym zbudowano. Moyesowi potrzeba czasu, co nie zmienia faktu że polityka transferowa MU jest do bani już od kilku lat i mamy tego efekty.. Stan, dzieki za artykuł, ciekawe rzeczy o Wlecialowskim się dowiedziałem i aż strach patrzeć na dalszą część sezonu mojej drużyny.. ---------- Post dopisany at 18:22 ---------- Poprzedni post napisany at 18:16 ---------- dyskusja bez sensunie będę kontynuował bo i po co - mamy odmienne zdania i tyle pozdrufka luzik, dla mnie ten team od zawsze był zespołem, któremu coś brakowało aby być top Poza tym myślę, że te ostatnie 3-4 lata były dla nich tłuste, osobiście uważam, że w obecnym sezonie i nie zajmą miejsca wyższego niż 6te
Kamyk Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 luzik, dla mnie ten team od zawsze był zespołem, któremu coś brakowało aby być top Poza tym myślę, że te ostatnie 3-4 lata były dla nich tłuste, osobiście uważam, że w obecnym sezonie i nie zajmą miejsca wyższego niż 6te pewnie że luzik im niczego nie brakuje może wymiany Soldado na kogoś lepszego z przodu a to że od 3-4 lat im się naprawdę wiedzie właśnie dowodzi, że są z topu
Biszczan Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Spurs w tym sezonie mają najmocniejszy skład, a jak na złość grają najsłabiej od kilku sezonów. Zobaczymy czy po zmianie systemu na 4-4-2 zaczną coś grać. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
pepik Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Spurs w tym sezonie mają najmocniejszy skład, a jak na złość grają najsłabiej od kilku sezonów. Zobaczymy czy po zmianie systemu na 4-4-2 zaczną coś grać.Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Właśnie przegrali z Arsenalem w pucharze.
Skyliner89 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Lewandowski od lipca w Bayernie Czas pokaże czy podjął słuszną decyzję, ale według mnie źle zrobił. Będzie ławkę grzał. Mógł iść do Realu albo do Premier League..
mariuszsmietana Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Lewandowski od lipca w Bayernie Czas pokaże czy podjął słuszną decyzję, ale według mnie źle zrobił. Będzie ławkę grzał. Mógł iść do Realu albo do Premier League.. Wg mnie wyglada to troche inaczej. Nie podejmuje dyskusji na temat jego szans w Bayernie. Jak dla mnie Lewy nie zrobil swoja decyzja kroku do przodu. Zrobil by, zmieniajac otoczenie, idac np do Realu. Mimo wszystko mam nadzieje ze mu sie powiedzie:wink:
Dumel Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Lewandowski od lipca w Bayernie liczyłem na Real lub Barce..
pepik Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Lewandowski od lipca w Bayernie liczyłem na Real lub Barce.. Za wysokie progi ja liczyłem na Arsenal lub Chelsea
Dumel Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 W Realu może by sobie nie dał rady.. ale w Barcy jeżeli by chcieli grać na niego a nie na Messiego to nic tylko strzelać..
jihaad Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Pewnie słabo znam się na piłce, ale Grzacza Ławki to można mieć za sporo mniejsze pieniądze.
Wihajster Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 nie pier**lcie.Bedzie grał i strzelał w chooj bramek
Biszczan Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Goetze też od razu nie grał w pierwszym składzie także spokojnie. Chciałbym lewego w EPL zobaczyć, ale wybrał bayern. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Nigdy nie myślałem, że to napiszę, ale wydaje mi się, że chłopak sobie w Bayernie poradzi, jak tylko dostanie szansę - powinien ją wykorzystać
Skyliner89 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Nigdy nie myślałem, że to napiszę, ale wydaje mi się, że chłopak sobie w Bayernie poradzi, jak tylko dostanie szansę - powinien ją wykorzystać Czas pokaże
Damian Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 W Realu może by sobie nie dał rady.. ale w Barcy jeżeli by chcieli grać na niego a nie na Messiego to nic tylko strzelać.. Bo real jest na Lewego za słaby:kox:
Kamyk Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 dobrze zrobił jakby nie było to najmocniejszy klub w Europie naprawdę dobry trener świetny klub pod względem zarządzania jedyne co, to pozostaje w lidze niemieckiej, w której w sumie ciężko szukać prawdziwie mocnych klubów do sprawdzania się, jako takiego, zostanie tylko LM
Dumel Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 W Realu może by sobie nie dał rady.. ale w Barcy jeżeli by chcieli grać na niego a nie na Messiego to nic tylko strzelać.. Bo real jest na Lewego za słaby:kox: Tak bez napinki to po prostu w Realu jest inna taktyka i wydaje mi się że Lewy mógłby sobie tam nie dać rady.. a Barca jak jest na fali to podania do napastnika są idealne w pole karne właśnie takie jakie Lewy strzelać lubi najbardziej.. ps. Nie chciała Lewego legia to poszedł do Bayernu..
Rekomendowane odpowiedzi